ספין תקשורתי??

ספין תקשורתי??

בשעות הארוכות באהל יש לי זמן רב למחשבה ולי אישית ואני מדגיש אישית נראה כל הסיפור המחודש עם הנשיא כספין תקשורתי להוריד את הלחץ המופעל על ראשינו בממשלה על ידי האזרחים. זה נשמע דמיוני... אבל במדינה הזאת הכל כבר קרה או אולי עדיין לא הכל.

לדעתי אין קשר

אני מייעץ לתנועה להתנער מאולמרט ולדרוש את התפטרותו,בדיוק כמו חיילי "אלכסנדרוני". גם כך תוך שבועות תחל סביבו המהומה בשל דוח המבקר הצפוי. הקדימו רפואה למכה. אישית אראה בזה כפרה על תמיכתכם בו בכנס האומלל שעשיתם בירושלים.

מרק הפעם צודק תכפרו על הטעות בכנס

התנועה לאיכות השלטון כאשר נתתם במה בנאום הראשי מלא הצביעות והגועל של אולמרט ותקראו לאולמרט המושחת ספסר הנדל"ן יקיר קבלני ירושליים וחובב העטים היקרים להתפטר ולקרוא לבחירות חדשות .אין לעם אמון בממשלה זו . המלחמה הבאה בפתח וחייבת הנהגה חדשה ואני תקווה שהעם ישכיל ויבחר בח"כים ישרים יותר שירכיבו ממשלה ראויה לאמון העם.

גאיה111

New member
לא נראה לי שנספיק עד אז להחליף

את ההנהגה וגם לא להצטייד ולהתאמן כראוי. זה בפתח.

ayb1

Well-known member
יודע מה?מחשבה זאת חלפה גם אצלי

לולאי ההפגנות והלחץ לועדת חקירה אני מסופק אם היו עוסקים בכזאת אינטנסיביות בחקירת הנשיא,להפך להערכתי היו מנסים להצניע אותה כמו שנעשה אצל הנשיא לשעבר עזר וייצמן, אלא שבחירתו של קצב לנשיא היתה בחטא (לעשות דווקא לפרס) כך גם רוב תקופת נשיאותו(האיש ממש לא ראוי לטעמי מבחינת אישיותו) וכעת מסתבר שהיתנהגותו האישית היא מאוד מפוקפקת עצם זה שהיגיע למצב בו הוא נחקר על חשדות מהסוג הזה כבר עושה אותו בלתי מתאים לנשיאות אפילו אם לא יורשע כמובן יש לקחת בחשבון שלולאי היה חומר אמיתי להמשך החקירה הרי היועץ המישפטי לא היה מאפשר בכלל את החקירה הזאת. מוסד הנשיאות דורש נשיא שלא מתמשך אחריו שובל ריח לא נעים של היתנהגות אישית לא נאותה לנשיא המדינה .נשיא שאמור ליצג את המדינה בעולם מוטב ויתפטר מהמישרה כי ניזקו עולה על התועלת שהוא מביא למדינה. לאחר ההיתפטרות יתפנה להגן על שמו הטוב ואםתוכח אשמתו ילקחו ממנוככל ההטבות שיש לנשיא לשעבר אם יצא זכאי מחוסר הוכחות הרי בגלל שהיתפטר לא ישללו ממנו זכויות של נשיא לשעבר. זה המינימום הנידרש מהנשיא המוכתם קצב.

nizanm

New member
נכון שוקי. מנצלים ביקורת נגד ביקורת

על סדר היום הלאומי הונחו 2 עניינים: 1. שיגולי הנשיא 2. מלחמת שלוף במסווה של "מלחמת פתע" בעוד שהנושא הראשון עם חשיבותו הוא - בטל בשישים, הנושא השני הוא קיומי לעם ישראל כולו. מה עושים מעצבי דעת הקהל שהנושא השני מאיים על שיגוליהם האנטי מוסריים היום יומיים? אה? חשבתם מה הם עושים? אני אגיד לכם: הם ממקדים תשומת לב ציבורית מרוכזת לעניין פעוט אך בעל מטען רגשי חזק בקרב ההמון הנילעג. אז, דעת הקהל ואתו גם התגובות של ההמון הנילעג מתחלקות ומתפצלות ל- 2. התוצאה: הנושא הקיומי מקבל רק 1/2 מתשומת הלב והתגובה הציבורית, כי ה- 1/2 הנילעג של העם שמן הסתם משתייכים לפשוטי העם,שואבי המים וחוטבי העצים מבחינת יכולות הראיה שלהם - עוסקים בעניין הפעוט הבטל בשישים. אני קורא לכולם להתעלות מעל לדחפים נמוכים ולתת את מלוא התמיכה האישית למאבק הלאומי הכולל בגורמי היסוד שהובילו אותנו לתבוסה צבאית, מדינית ובינלאומית. בוקר טוב יהודים.

גאיה111

New member
ורק שלא נשכח,

ורק שלא נשכח, בתוך כל החיטוטים הללו, להתכונן גם למלחמה הבאה. זו שבפתח. במקום כרגיל להתכונן לזו הקודמת.

nizanm

New member
../images/Emo46.gifלהעמיד לדין את קציני צהל ../images/Emo46.gif

המזוהמים והבוגדים
לבדוק אחורה מי מקציני צהל דיווח לאגפי הביקורת של מערכת הבטחון ומשרד מבקר המדינה, שיחידותיו ערוכים ומוכנים לעבור ממצב של שגרה למצב של מתקפת פתע. להוריד אותם לדרגות טוראי, לשלוח אותם לכלא צבאי כטוראים ולגרשם מצהל כטוראים. מזוהמים ובוגדים רצחתם אתץ בחורינו

יאללה גאייה שנסי מתניים

ובואי היום למאהל המחאה בירושלים. חשוב להראות נוכחות . הלוואי ואתפוס מיקרופון ומצלמה. יש לי הרבה בבטן על המצב.

אני בהחלט מסכים עימך.

השאלה מי עומד מאחורי הספין התקשורתי הזה ומדוע התקשורת מסכימה לשתף פעולה. ברור לי ואני מניח שגם לך שהרייטינג היא תרבות קלוקלת שצמחה על רקע הרצון שלנו לחיקוי של רשתות מסחריות כדוגמת הטלויזיה המסחרית האמריקאית והאירופאיות אוהבות סקנדלים והעיתונות הצהובה . אבל לא יתכן ששידורי חדשות ותכניות אקטואליה בישראל יהפכו להיות עיתונות צהובה דבר שגם בארה"ב וגם באירופה מקפידים למתוח קו גבול ולהפריד את העיתונות הצהובה הסקנדליסטית מהעיתונות והתקשורת החדשותית הרצינית. בישראל לצערי אין לנו האזרחים את היכולת לבחור מה אנחנו מעדיפים לראות וביום שישי בפריים טיים אנחנו מקבלים על קצב שלושת רבעי השעה ועל תנועת המחאה שקמה לה כתוצאה מהמלחמה האומללה רק רבע שעה. מה יותר חשוב היום לשלי יחימוביץ כחברת כנסת? תיחקרתי אותה במשך 5 שעות וירדנו לפרטי פרטים אומרת שלי יחימוביץ בראיון בטלויזיה הישראלית כאילו זה עכשיו ממש חשוב כמה פעמים שכב הנשיא עם פילגשו מזכירתו אהובתו או סתם הנאנסת הסידרתית שלו ,יותר חשוב לגברת יחימוביץ מאשר אותו החייל שמטלפן הבייתה לאמא ואבא ואומר תשלחו לי דחוף אפוד מגן ואוכל אני רעב. יותר חשוב מהפשלה של הימ"חים העלובים שנזנחו במשך השנים כאילו ושכחנו כבר את הפשלה של מלחמת יום הכיפורים<? הרפש הצהוב הגיע עד נפש ולצערי עד לחברי הכנסת והתקשורת המשתפים פעולה אחד/ת עם השני/ה וביננו שוקי עם ישראל אוהב את זה ולאט לאט החשוב נשכח והתפל פורח.

גאיה111

New member
הסיפור עם הנשיא התחיל לפני המלחמה

ולכן זה סותר את כל התיאוריה הזאת.

למעלה