ספין אוף חדש

GuyNemesh

New member
ספין אוף חדש

אני לא יודע אם כבר דיסקסו על זה כאן, אבל לפי אתר ביפ, יהיה ספין אוף חדש, והפם... סדרת בת על ג´יילס (?!) באנגליה. והיא אמורה להיות יותר רגועה ופסיכולוגית.

מאיפה הם הביאו את זה?

כמה סדרות בת כבר יכולות להיות לתוכנית אחת? אולי גם יעשו סדרת בת על אניה ועל איך היא חיה בתור אניאנקה? חוץ מזה, אפל? ג´יילס הוא לא אפל. ג´יילס הוא בחור בריטי נחמד. והצופה של באפי. שיפסיקו לבלבל לנו את הראש.. אז, אממ.. זה יגיע לארץ?
ואל.

אני מופתעת שעוד לא שמעתם על זה!

ואני בטוחה שהרוב כאן בפורום כבר יודע. בכל מקרה, הסדרה תקרא "ריפר", אני לא יודעת יותר מדי פרטים, אז אולי מישהו יכול לעזור. היא תתרחש באנגליה (אני כמעט בטוחה) וג´יילס הוא לא אפל? WRONG. לג´יילס יש צד אפל מאוד ששייך לעבר שלו, ואנחנו לא יודעים יותר מדי פרטים על הצד הזה. זה יכול להיות מאוד מעניין דווקא. שמעתי שהסדרה אולי תשודר באחד מערוצי ה BBC, יש כמה כאלה, ולנו יש רק את ה BBC WORLD (זה לא ערוץ רק של חדשות? אף פעם לא ממש צפיתי בו)- וגם אותו הכבלים הדיגיטליים שוקלים להורריד, ואת ה BBC PRIME, כך שאם זה לא ישודר באחד מהערוצים האלה, כנראה שנצטרך לחכות לא מעט זמן עד שהסדרה תגיע אלינו...

מן הסתם..

אני לא מעודכנת.. סניף סניף.. שכחתי לגמרי מכל הקטע האפל בעבר של ג´יילס.. עם איתן והמשלחת ועוד כל מיני פרטים שאני לא זוכרת. אבל נכון לכרגע, נראה לי כאילו ג´וס מנסה לבנות את השחקנים ואת הסדרות לפי העבר שלהם.. ככה הוא עושה גם באנג´ל, בעונה הזאת. אבל אם זה ישודר ב-BBC, זה כנראה שווה צפייה. יאמי. ערוץ סדרות בריטיות. יש לך מושג מי עוד ישתתף בסדרה? ואל.

לצערי אני לא יודעת יותר מדי

אני לא כל כך מעודכנת בפרטים על הסדרה שלו.

Buffybot

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

דבר ראשון, מעניין שביפ ישדרו את זאתי ולא את אנג´ל. אם כבר אז מה הבעיה לשדר גם אנג´ל. בינתיים אפשר לשים את זה בגדר שמועות. אבל- אי אפשר לשים את הסידרה שלו לפני ששמים את העונה השישית כך שכך או אחרת זה לא יהיה בקרוב. מה עונה שישית-הספויילרים V V V V אחריי שבאפי מתה בסוף עונה חמישית, ´גיילס עוזב לאנגליה ואז חוזר בעונה שישית ושוב עוזב וחוזר חלילה, הוא חוזר לסוף העונה השישית ועוזב שוב, לאנגליה והפעם לתמיד לסידרה משלו. כל זה בא מזה שהוא חושב שלא זקוקים לא יותר. ואני אומרת: מאיפה לעזאזל הבאת את הרעיון הזה??? באפי בלי ג´יילס? צריכים אותך!! והקיצור: אל תלך!!!!!
(מאוחר מדי??)

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מדוייק! (ספויילר לסוף עונה 6)

ג´יילס חוזר לסאנידייל, ולפחות עד סוף הפרק הוא לא עוזב ולא נאמר שהוא עוזב! להיפך - הוא התחרט שעזב, וכרגע לא ברור איפה הוא יחליט להישאר. מידע טרי על עונה 7 מוסר שטוני הד חתום ל-10 פרקים (ואולי אולי הוא יהיה ביותר). ספויילר קטן טרי לתחילת עונה 7: כבר בפרק הראשון ווילו מגיעה לבית של ג´יילס באנגליה (אז כנראה שהוא חזר לשם, לפחות זמנית) כדי שיעזור לה לנסות להתגבר על בעיות הקסמים שלה.

אם אני הבנתי נכון

הסידרה של ג´יילס היא בעצם מיני סידרה עם עונה אחת לא יותר וגם לא יהיהו הרבה פרקים

gracie

New member
ג´יילס היה אפל בעברו...

חוץ מזה אני ממש לא אתנגד לסדרה עליו....

Lizz

New member
ריפר

הסדרה שנותנת תקווה לג´יילס\איתן שיפרים... יש פרטים באתר של הביביסי, נראה לי.

למעלה