*ספיישל PCD*

West Doll

New member
*ספיישל PCD*

נכון שבזמן שהקשבתם לשירים של ה-PCD אמרתם לעצמכם לא פעם, "למה הן מתכוונות בשיר?!" אז זהו שעד כאן! עכשיו תוכלו לדעת בדיוק למה הן התכוונו....כל המילים לשירים של הדולז עם תרגום לעברית רק כדי שגם אתם תוכלו לדעת מה הם שרות...
קריאה מהנה....
נא לא להגיב עד שאני מסיימת....תודה

West Doll

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gifDon't cha

אתה לא רוצה? מותק בנות בחורים האם אתם מוכנים? בואו נרקוד מותק (אווו) אני יודעת שאתה מחבב אותי (אני יודעת שאתה מחבב אותי) אני יודעת שכן (אני יודעת שכן) בגלל זה תמיד שאני באה לסביבה היא מתמרחת עליך (היא נמרחת עליך) אני יודעת שאתה רוצה את זה (אני יודעת שאתה רוצה את זה) קל לראות את זה (קל לראות את זה) ובמחשבות שלך אני יודעת שאתה צריך להיות בבית איתי (מותק) פזמון- אתה לא רוצה שהחברה שלך תהיה חמה כמוני? אתה לא רוצה שהחברה שלך תהיה מחורפנת כמוני? אתה לא רוצה?, אתה לא רוצה? אתה לא רוצה שחברה שלך תהיה גסה כמוני? אתה לא רוצה שהחברה שלך תהיה כייפית כמוני? אתה לא רוצה?, אתה לא רוצה? תלחם ברגשות (תלחם ברגשות) תעזוב את זה בשקט (תעזוב את זה בשקט) כי אם זה לא אהבה זה שפוט לא מספיק כדיי לעזוב את הבית השמח שלי בוא נשאיר את זה חברותי (בוא נשאיר את זה חברותי) אתה צריך לשחק בהגינות (אתה צריך לשחק בהגינות) תראה, לי לא אכפת אבל אני יודעת שהיא לא תרצה לשתף –פזמון- אני יודעת שאני במחשבות שלך אני יודעת שבילינו בכייף ביחד אני החברה שלך אני כייפית X2 ואני מצוינת אני לא משקרת תסתכל עליי מותק אתה לא עיוור (אתה לא עיוור) אני יודעת שהיא אוהבת אותך (אני יודעת שהיא אוהבת אותך) אז אני מבינה (אני מבינה) בטח גם אני הייתי כזאת משוגעת עליך אם אתה היית הגבר שלי אולי בחיים הבאים (אולי בחיים הבאים) יכול להיות (יכול להיות) עד אז, חבר יקר, סודך שמור איתי… -פזמון-

ללוווש

New member
חחח משעשע ויפה ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

כל הכבוד על ההשקעה והעצבים! פינה סבבה
רעיון מגניב לאללה.. מקווה שתמשיכי בפינה הזאת עם שאר השירים..

West Doll

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gifBeep

צפצוף הא, הא-הא, הא-הא X2 הא, הא-הא, הא )פזמון) (וויל.איי.אם( זה מצחיק איך שגבר תמיד חושב על ה.... יש לך לב ממש גדול, אבל אני מסתכל על ה...שלך יש לך מוח ממש מפותח, אבל אני מסתכל על ה....שלך ילדה, אין שום כאב בזה שאני מסתכל ב....שלך (PCD) אני לא שמה... תמשיך להסתכל על ה....שלי בגלל שזה לא אומר כלום אם אתה מסתכל ב....שלי אני יעשה את הקטע שלי בזמן שאתה תשחק ב....שלך הא, הא-הא, הא-הא, הא-הא כל הבנים אותו הדבר כבר מכיתה ז' הם מנסים להתעסק איתי מנסים ל..(הא, הא-הא, הא, הא-הא( תמיד יש להם תוכנית להיות הגבר האחד והיחיד שלי רוצים להחזיק אותי בידיהם רוצים ל...(הא, הא-הא, הא, הא-הא( אני ממשיכה לסרב להם אבל הם תמיד באים מסביב מבקשים ממני לבוא מסביב זאת לא הדרך שתלך להם בגלל שהם רק רוצים, רק רוצים את ה..(הא, הא-הא, הא, הא-הא) שלי רק רוצים את מה שהם רוצים אבל (לא, או-או, לא, או-או( (פזמון( אתה לא ידעת שלא לא אומר כן, זה אומר לא אז רק עצור, חכה שנייה תן לי לשים את שני המשפטים שלי בפנים אחד, רק תהיה סבלני אל תהיה פזיז כאילו אתה להוט ושתיים, אתה רק יותר מדיי תוקפני אז תנסה לאסוף את ה...(אהה( האם אתה יודע שאני יודעת? ואני לא רוצה ללכת לשם בגלל שהם רק רוצים, רק רוצים את ה..(הא, הא-הא, הא, הא-הא שלי) רק רוצים את מה שהם רוצים אבל (לא, או-או, לא, או-או) (פזמון) (וויל.איי.אם) בום-בום, אומפ-אומפ בום, בום-בום... (PCD) אוהוהו, יש לך את זה חזק אני יכולה לאמר אתה רוצה את זה נואשות, אבל אוהו ובכן אחי, מה שיש לך בשבילי זה משהו שאני משהו שאני לא צריכה או! פזמון-(X2)

West Doll

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gifWait a minute

חכי/ה דקה- כולם תשמעו ברחבי כל העולם יש לי סיפור על הבחורה שלי (חכו דקה) הו, המותק שלי זה בטוח הייתי חייבת לקבל אותו ברגע שהוא נכנס דרך הדלת (חכה דקה) היא הייתה על סף לשגע אותי לגמרי היא באה עם כל הדרמה בזמן שאני מביא לה שרשראות (חכי דקה) אני ממוקדת אבל מאבדת שליטה הוא רק רוצה אותי בגלל הגוף והנשמה שלי (חכה דקה) פזמון- ילדה, למה את עושה לי את זה ככה? את לוקחת את כל הכסף שלי לא יכולה אפילו להתקשר לשחקן בחזרה (חכי דקה) ילד, למה אתה מקפץ ככה? אתה חושב שרק בגלל שאתה מרמה אתה תקבל את זה פשוט ככה? (חכה דקה) מתעסקת בדברים שלי, עשיתי את הריקוד שלי משך את תשומת הלב שלי, אז נתתי לו סיכוי (חכי דקה) האם הזכרתי שהוא קנה בר? נתתי לו את המס' שלי, הוא התאמץ כ"כ קשה (חכי דקה) קנה לי כמה דברים אני לא רציתי, לא הייתי צריכה הפיל את המכנסיים שלו כאילו אני צריכה לרדת על הברכיים (חכי דקה) הוא מתקשר לפלא' שלי כל שנייה כאילו הוא מכיר אותי משאיר הודעות "את יודעת מה את חייבת לי" (חכי דקה) פזמון-(X2) מה הבעיה שלך אבאל'ה תאט את הגלגולים שלך את מי אתה חושב שאתה משקר? אתה הורס לי את הזרם (חכי דקה) למה אתה מציק? כאילו שאני איזה סוג של זו** אין לי יותר שאלות עכשיו אני רוצה שתלך אז הפסקה (הפסקה) היי, תני לי לדבר איתך לדקה שתקו...שתקו אני אוהב את הדרך שלך שאת הולכת ביהירות ילדה, את כבר יודעת אבל, אני מרגיש כאילו את לא רוצה אותי את רק אחרי הכסף שלי מותק, בבקשה, אני מושלמת אני לא אחת מהזו*** האלה רודפת אחרי חלומות לא טבעות יהלומים אז אל תתקשר אליי יותר (חכי דקה) פזמון-(X2) תראה, אני לא רוצה את הכסף שלך כן, אני ראיתי אותך מתגלגל לכאן בקאדילק שלך אבל, אני לא צריכה את כל זה זה צבע יפה בכל זאת (חכי דקה) איך הם קוראים לך, מר' טין מן או משו כזה? תראה, אני לא רוצה את המכוניות שלך אני לא רוצה את התכשיטים שלך אתה יכול לקנות את זה כדי שתוכל לשמור את זה חכה דקה אה כן, אתה יכול לתת לי את זה בחזרה

West Doll

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gifstickwit u

להישאר איתך- אני לא רוצה ללכת עוד יום, אז אני אומרת לך בדיוק מה על הלב שלי. נראה כאילו כולם נפרדים זורקים את האהבה שלהם, אבל אני יודעת שיש לי משהו טוב ממש פה בגלל זה אני אומרת (היי) פזמון- אף אחד לא יאהב אותי טוב יותר אני חייבת להישאר איתך לעד אף אחד לא ייקח אותי גבוהה יותר אני חייבת להישאר איתך. אתה יודע איך להעריך אותי אני חייבת להישאר איתך, מותק שלי אף אחד לא גרם לי להרגיש בצורה כזאת אני חייבת להישאר איתך. אני לא רוצה ללכת עוד יום אז אני אומרת לך בדיוק מה על הלב שלי. תראה, הדרך שאנחנו רוכבים עליה בחיים הפרטיים שלנו, ואף אחד לא נכנס באמצע אני רוצה שתדע שאתה היחיד בשבילי (האחד בשבילי) ואני אומרת פזמון- ועכשיו אין שום דבר אחר שאני צריכה (שום דבר אחר שאני צריכה) ועכשיו אני שרה כי אתה כ"כ, כ"כ בתוכי. יש לי אותך, אנחנו נעשה אהבה ללא סוף. אני איתך (מותק, אני איתך) מותק, אתה איתי (מותק, אתה איתי) אז אל תדאג בקשר לאנשים שמסתובבים פה הם לא יביאו אותנו למטה. אני מכירה אותך ואתה מכיר אותי וזה כל מה שנחשב. אז אל תדאג בקשר לאנשים שמסתובבים פה הם לא יביאו אותנו למטה. אני מכירה אותך ואתה מכיר אותי בגלל זה אני אומרת פזמון-(X2)

West Doll

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gifButtons

כפתורים (פזמון) אני אומרת לך תשחרר לי את הכפתורים מותק (אה האא( אבל אתה ממשיך להתייצב (??) אומר מה אתה תעשה לי (אה האא( אבל אני לא ראיתי כלו (אה( אני אומרת לך תשחרר לי את הכפתורים מותק אני אומרת לך תשחרר לי את הכפתורים מותק (אה האא( אבל אתה ממשיך להתייצב (??) אומר מה אתה תעשה לי (אה האא( אבל אני לא ראיתי כלו (אה( אני אומרת לך תשחרר לי את הכפתורים מותק אופייני בקושי הסוג שאני מתאהבת בהם אני אוהבת את הגופני אל תשאיר אותי מבקשת לעוד אני אמא סקסית (אמא( שיודעת איך להשיג את מה שאני רוצה ו..(רוצה ו(.. מה שאני רוצה לעשות זה לפזר את זה עליך (עליך( תאסוף את כל הדברים שאני אמרתי לך (אמרתי לך( אתה אמרת את כל הדברים הנכונים כל הלילה אבל אני לא מצליחה להביא אותך לפה כדיי לעזור להוריד את זה מותק, אתה לא רואה? איך הבגדים האלה מתאימים לי והחום בא מהקצב הזה אני עומדת להתפוצץ אני לא חושבת שאתה יודע (פזמון( אתה אומר שאתה ילד גדול אבל אני לא מסכימה בגלל שאהבה שאמרת שיש לך עוד לא הושמה(??) עליי אני תוהה אם אני יותר מדיי בשבילך תוהה אם הנשיקה שלי לא גורמת לך רק תוהה מה יש לי הלאה בשבילך מה אתה רוצה לעשות? קח צ'אנס כדיי לזהות שזה יכול להיות שלך אני רואה, כמו אצל גברים אחרים שהמשחק שלך לא מספק מותק, אתה לא רואה? איך הבגדים האלה מתאימים לי והחום בא מהקצב הזה אני עומדת להתפוצץ אני לא חושבת שאתה יודע (פזמון) בוא מותק ותשחרר את הכפתורים שלי תשחרר את הכפתורים שלי מותק אתה לא רוצה לשחרר את הכפתורים שלי? תשחרר את הכפתורים שלי... ומפה הכול דיי חוזר על עצמו..

West Doll

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gifI don't need a man

אני לא צריכה גבר- אני רואה שאתה מסתכל עליי כאילו יש לי משהו בשבילך והדרך בה אתה בוהה אל תעיז כי אני לא מתכוונת פשוט תוותר לטובתך כי יש דברים מסוימים שאני לא יעשה ואני לא מפחדת להגיד לך אני לא רוצה להשאיר אותך בחיים מבולבל ככול שאתה מנסה אני פחות אוכלת את זה ואני לא חייבת לחשוב על זה אתה יודע אם אני בקטע שלך אני לא צריכה גבר לגרום לזה לקרות אני מסיימת בסוף לבד פזמון- אני לא צריכה גבר כדי שתהיה לי הרגשה טובה אני מסיימת בסוף עושה את הדברים שלי אני לא צריכה טבעת מסביב לאצבע שלי שתיתן לי להרגיש שלימה אז תן לי לשבור את זה אני להסתדר לבד מתי שאתה לא בסביבה הו! אתה יודע שיש לי חיים משלי ואני קניתי כל דבר שנמצא בתוכם אז אם אתה רוצה להיות איתי זה לא קשור בכלל לתכשיטים שאתה מביא אני רוצה אהבה אמיתית ובלי זה אז אין עסק ומותק אני לא צריכה יד אם היא רוצה לסחוב רק דבר אחד ככול שאתה מנסה אני פחות אוכלת את זה ואני לא חייבת לחשוב על זה אתה יודע אם אני בקטע שלך אני לא צריכה גבר לגרום לזה לקרות אני מסיימת בסוף לבד פזמון- תעזוב את זה (X8) אני לא צריכה, אני לא צריכה גבר, אני לא אני לא צריכה גבר אני יעבור את המצב הזה כי אני יודעת שאני מושלמת אני מרגישה חדשה לגמרי אני לא צריכה, אני לא צריכה גבר, אני לא אני לא צריכה גבר אני יעבור את המצב הזה כי אני יודעת שאני מושלמת בלעדייך! פזמון-

West Doll

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gifHot stuff

דבר חם (אני רוצה אותך בחזרה)- טוב אני ניסיתי אבל אני לא אתייאש זה בסדר כי אני הולכת לנצח עכשיו אני יודעת אני חייבת לוותר עליך עכשיו אני רואה אתה לא היית אף פעם בשבילי פזמון- מחפשת אחרי הדבר החם שלך מותק, אני צריכה את זה מחפשת אחרי הדבר החם שלך מותק, הלילה אני רוצה את הדבר החם שלך אני חייבת להרגיש אותו חייבת לקבל את הדבר החם שלך חייבת לקבל את הדבר החם שלך הלילה הוו יה אני רוצה אותך בחזרה X2 אני זוכרת את האהבה בעיניים שלך כשלקחת את היד שלי ואמרת להתראות אני לא יודעת לאן זורם הנהר אבל עכשיו אני חופשייה אני לא הולכת לרדת למטה שוב פזמון- הוו יה אני רוצה אותך בחזרה X4 חם, חם, חם, חם X4 פזמון- X2 הוו יה אני רוצה אותך בחזרה X4 הוו יה תגיד לי שאתה כן X4

West Doll

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gifHow many times, how...

כמה פעמים, כמה שקרים- הם ניסו להגיד לי משהו הו, אבל אני לא שמעתי כלום מתי שהם אמרו שאתה היית רק משחק בי אני לא הקשבתי אני לא רציתי לא יכולת למצוא מישהי יותר טיפשה ועיוורת אני כאן מחפשת בין ההריסות תוהה למה ההודעה אף פעם לא עברה ואני מצאתי, אני שמתי במקום לא נכון את כל האמונה שלי איך יכולתי לשים את האמונה שלי בך? פזמון- כמה פעמים? כמה שקרים? כמה זמן אתה היית מתחמק? כמה זמן אתה היית מתגנב בסביבה? כמה שקרים? כמה פעמים? אתה היית מרמה כאן בזמן שאני הייתי שם מאמינה בך אני צריכה לשים את האשמה על עצמי הייתי צריכה לדעת יחד עם כל האחרים רק הידיעה שהם ידעו שאתה היית חדשות רעות הייתי צריכה לעזוב (הייתי צריכה לעזוב) הייתי צריכה לראות ברור (הייתי צריכה לראות ברור) אני שמחה שהת** העלוב שלך עף מפה אני הלכתי וזרקתי את כל העדויות את כל אלה שאי פעם הזכירו לי אותך אני הלכתי וקרעתי את כל התמונות כי לא הייתה אפילו חתיכה אחת אמיתית פזמון- היו כל כך הרבה פעמים היו כל כך הרבה שקרים אני לא יודעת למה אני נשארתי איתך היו כל כך הרבה ימים היו כל כך הרבה משחקים הייתי צריכה לזרוק את הת** העלוב שלך החוצה אבל עכשיו המשחק נגמר אני לא יבטח בך שוב סוף-סוף נהייתי חכמה פתחתי את העיניים שלי המשחק שלך נגמר אני הלכתי וזרקתי את כל העדויות את כל אלה שאי פעם הזכירו לי אותך אני הלכתי וקרעתי את כל התמונות כי לא הייתה אפילו חתיכה אחת אמיתית פזמון-X2 פתחתי את העיניים שלי הו יה

West Doll

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gifBite the dust

תאכלי את האבק- תאכלי את האבק תאמיני לי, כל דבר שאת יכולה לעשות אני יכולה לעשות יותר טוב ממך תאכלי את האבק דברים מסוימים ממש בלתי אפשריים את לא יוצא מן הכלל בחוקים תאכלי את האבק כמה פעמים אני צריכה להגיד לך? הוא אפילו לא רואה אותך תאכלי את האבק את רואה, אני באמת עוזרת לך אני שומרת עלייך שלא תראי טיפשה יש לה תוכנית לקבל את הגבר שלי היא תצטרך להתעסק איתי פזמון- הוו, מותק יש לי אותו יש לי 20/20 ראיה אני רואה שאת רוצה את הגבר שלי הוו, מותק יש לי אותו כי זאת העבודה שלי לגרום לך להבין הוו, מותק יש לי אותו תנסי לעשות צעד ואני עליו כמו 5-0 הוו מותק יש לי אותו אז את יכולה ללכת כי יש לי אותו יש לי אותו תאכלי את האבק ילדה גדולה, אני ממש מקווה שאת מקבלת את המסר שאני מנסה להעביר תאכלי את האבק כי את דוחפת אותי לגבול ואין לי זמן לשחק תאכלי את האבק כמה פעמים אני צריכה להגיד לך? הוא איפה שהוא רוצה להיות תאכלי את האבק תמשיכי, להתנהג כאילו את לא ידעת הידיים של הולכות לעשות את הדיבורים היום יש לה תוכנית לקבל את הגבר שלי היא תצרך להתעסק איתי פזמון- הוו הוו תיכנעי תיכנעי (הוו) אני יודעת מה היא רוצה אני יודעת הגבר שלי יש לה תוכנית לקבל את הגבר שלי היא תצטרך להתעסק איתי פזמון-X2 הבחורה השנייה שלך אוכלת את האבק X4

dor307

New member
שיר סולו לניקול

בשמיעה ראשונה לא אהבתי..אחרי כמה הוא נשמע נחמד אבל לא טוב כמו שיר של הדולז,כנראה עם כל הכבוד לניקול היא צריכה 5 בנות איתה.

dor307

New member
אופס רציתי לפתוח הודעה חדשה

וגם להגיב על השיר הזה...(מה זה ראיה 20\20? הראיה זה לא 6\6?)

West Doll

New member
כן...אבל היא כאילו רוצה להגיד

שהיא ממש רואה שהבחורה רוצה לקחת ממנה את הגבר...עזוב...בעיות של נשים..

West Doll

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gifRight now

ברגע זה- ברגע זה תן לי לקחת אותך ביד ברגע זה שים את שפתיך לפקודה שלי ברגע זה תטיס אותי לארץ האוהבים מותק אל תשאיר אותי בדואר תנשק אותי אתה יכול להרגיש את זה מרגע לרגע ברגע זה איפה שהם ממש צריכים את האהבה שלך אתה הצתת את הנשמה שלי באש רק אתה יכול לספק את התשוקה הנהדרת הזאת ברגע זה תן לעולם הטיפש להישבר לשניים ברגע זה כוכבים יכולים ליפול מהשמים ברגע זה רק כל עוד אני איתך אה האא X4 ברגע זה זה הזמן וזה המקום לנסיעה לחלל החיצון ברגע זה תן לי לקבל את זה בזמן שאתה מתחסד אתה הצתת את הנשמה שלי באש רק אתה יכול לספק את התשוקה הנהדרת הזאת פעם אחת תן ליין של האהבה לזרום בחופשיות פעם אחת תהיה המאהב שאתה יכול להיות ברגע זה בוא ותיתן את עצמך לי אה האא X3 בווו, בווו בווו.....

West Doll

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gifTained love

אהבה מוכתמת/ לאן האהבה שלנו נעלמה- לפעמים אני מרגישה שאני צריכה לברוח מהכאב שאתה החדרת ישר אל תוך הלב שלי האהבה שחלקנו נראית כאילו היא לא הולכת לשום מקום אני חושבת שאיבדתי את האור שלי שאני הטלתי והפניתי אני לא יכולה לישון בלילה פזמון- פעם אני רצה אליך (רצה אליך) עכשיו אני רצה ממך האהבה המוכתמת הזאת שאתה מביא הביאה לך כל דבר שבחורה יכולה לתת לך קח את הדמעות שלי וזה לא קרוב לסוף אהבה מוכתמת אהבה מוכתמת עכשיו אני יודעת אני מוכרחה לברוח אתה לא באמת רוצה עוד ממני לגרום לדברים להיות נכונים אתה צריך מישהי שתחזיק אותך חזק ואתה תחשוב שאהבה זאת תפילה אבל אני מצטערת אני לא מתפללת בדרך הזאת פזמון- אל תיגע בי בבקשה אני לא יכולה לסבול את זה כשאתה מקניט אני אוהבת אותך למרות שאתה מכאיב לי אבל אני הולכת לארוז את הדברים שלי וללכת אהבה מוכתמת (הו) אהבה מוכתמת (אהבה מוכתמת) אהבה מוכתמת (אהבה מוכתמת) אהבה מוכתמת אהבה מוכתמת! מותק, מותק מותק, אל תעזוב אותי אווו, בבקשה אל תעזוב אותי לבדי יש לי את זה בוער משתוקק, משתוקק הרגשה בתוכי אווו, עמוק בתוכי וזה כואב כל כך אתה באת אל תוך ליבי בכזאת רכות עם אהבה שורפת שעוקצת כמו דבורה ועכשיו שאני נכנעתי כל כך חסרת אונים אתה עכשיו רוצה לעזוב אווו, אתה רוצה לפגוש אותי מותק, מותק לאן הלכה האהבה שלנו? אוו, היא בוערת.....

למעלה