ספיישל פסטיגל 2004!!

ספיישל פסטיגל 2004!!

לא יאומן כי פסטיגל.. אכן לא יאומן כי פסטיגל!!! זהו חברה מחר הבכורה!!! הפסטיגל!! פה תשרשרו את כל התאריכים שלכם של הרטיסים שקניתם או שתספרו חוויות כמו שאנחנו סיפרנו מפגישות עם מאיה בחזרות והכל.. וגם תמונות הכל הכל.. חופשי לפה.. בהצלחה למאיוש שלנו מחר ולכל החבורה המקסיהמ הזאת של הפסטיגל שהם באמת מקסימים.. !! רק שתדעו שאתמול ב-18:00 הייתה החזרה הגנרלית שלהם עם קהל.. כלומר אתמו להיו כל המשפחות של כולם.. כן גם המשפחה שלמאיה ובטח גם איילו רוברטו.. וכחלם כולם.. שמעתי היה מהמם. אני לצערי לא יכולתי ללכת בגל להמבחן שהיה לי .. אבל אין על מה להתווכח הפסטיגל השנה מהמםם!! המופע והתלבושת ובעיקר מאיה שלנו!!

הכטיסים שלי

אני הולכת בתאריך 7.12 ביום שלישי בשעה 19:00 בטריבונה ימין שורה ראשונה עם חברה לשי דנה שחולה על סקעת וגם ליאתי מוש יסמיני וחן מצטרפות אבל הן כבר יספרו על הכרטיסים שלהן.. בקיצור יהיה מגניב.. !!

טוב אז אניי..

כןן דיקלה אמרה נכון.. ביום שלה .. בתאריך שלה.. בשעה שלה.. הכללל.. ניראה את מאיהההההה את הפסטיגל המדהים הזהה... באמת הפסטיגל שלדעתי היה הכי מעניין אי פעםם... ואממממ אני כבר מחכההההההההה היא כזאת מולמתה ולכת להיותת חחח אני יודעת את הסדר של השירים בע"פפ.. חחחח מהחזרות.. מאיה אני פשוט חולה עליךךךךךך

וואוווווווווווווווווווווווווווווווו

זה לא קשור לפה אבל אני חייבת לספרררררר.. אתמול הייתי בחזרות לפסטיגל מהצהריים עד איזה 7 בערב.. קיצר בסוף התייאשתי בגלל שמאיה לא באה.. כתבתי לה מכתב על המקום.. מה שזכרתי כתבתי להה.. ומסרתי לה את זה עם מעריצה של הראל סקעת.. עד עכשיו לא ידעתי אם הוא הגיע אלייההההההה ועכשיו אני מבינה שכןןןןןןןן המכתב הגיע אלייה דרך רוניי המתוקהה תודה תודה תודהההההההה אלוהיםםםםםםם איזה כייףףףףףףףףףףףףףףף אני מאושרתתתתתת וכשהיא קראה את המכתב היא חייכה כזה לעצמה.. אמאא אני לא מאמינהה בא לי לבכותתתתתתתתתתתתתת יאאאאאאאא כולי רועגדת עכשיוו.. דייייייייייי ובסוף ההופעה המעריצה של סקעת.. סיוון ראתה את מאיה וחיבקה אותה והכלל ומסרה לה ד"ש ממניי וואיייייייי אין יותר מאושרת ממני עכשייייוווווו סיוון את לא יודעת כמה שאני מודה לךך.. ואיזה מזל שבכלל חשבתי על המכתב הזהה.. יאאאאאאאאא יש אלוהיםםםםםםםםםם איזה כייףףףףףףףףףףףףףףףף מאיה אני אוהבת אותך כ"כ את ענקיתת.. ותמיד תהיי מס' 1 בשבילי
מדהימההההההההההההההההה

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifהנה אניי../images/Emo24.gif

חזרתי אליכםםםםםםםםםםםםםםם
כל כך התגעגעתי לא רציתי לפתוח הודעה חדשה.. ובכן, הנה התשובה שלי: 18.12 אמנם אחרי חנוכה, אבל גם שווה משהו
למה בגלל שאני יושבת בשורות של על הבמה הV.I.P
שיוווו כל כך התגעגעתי אל כולםםםםםםםםם; אל יניבו'שששש, אל אסייי, אל דיקוש מאמיייייי, אל יסמינושש, אל אביבוששש אל יעריתת המותקקקקקקקקק אל כולםםםםםם סורי אם שחכתי מישהו מתה על כולםםםםםםםם

אני.......

בתאריך 7/12 יום ג' יחד עם דיקלה ליאת יסמין אביב ולא יודעת מי עוד מקווה שעוד ילדים מהפורום

עודדדדדדדד

אני גם הולכת ביום שישי ב-10 לחודש בתל אביב יחד עם אחים שלי הקטנים וב-16 לחודש יום חמישי אני הולכת עם אבא של הילד שסיפרתי לכם עליו שהוא רוקד בפסטיגל איזה אושרררררררררר לראות את מאיוש שובבב ושובבבבב אחח מאיה אני אוהבת אותך מאודדדדדדדד

אכן כן......

איך אני יודעת שהיום היה הבכורה ??......כי יש לי קרוב משפחה שרוקד בפסטיגל והיום בפוקס תפסתי אותו בטלפון לפני שהוא עלה לרקוד אהה ואגב היום היה 4 הצגות ממש קריעת תחת (סליחה על הביטוי) מחכה כבר בקוצר רוח לפסטיגל יווווו מאיוש אני מתה חולה שרופה עליך את מושלמת~!!!!!!!!

אהה נזכרתי

לא יודעת אם זה מעניין אתכם אבל לא משנה אני אספר בכל מקרה .אז ככה כמו שאלעד אמר על הכתבה של רוברטו אז זה נכון ואפילו קראתי לא הזכירו מי יודע מה את מאיוש אבל בכל מקרה העיקר שהזכירו אותה ועוד משו....... הקרוב משפחה שלי זה שרוקד בפסטיגל אחח כיף לו מופיע בעיתון ידיעות אחרונות של שישי בשער יחד עם רוני ועוד ילד...בקיצור אם יש פה מעריצים של סקעת אז שתדעו שסקעת מחזיר כל הזמן אחרי החזרות עכשיו ההצגות את אלון שהוא הקרוב משפחה שלי לבית שלו פשוט הם גרין אחד ליד השני ברמת גן

גם אניייי

ב-7/12 יום שלישי היכל הספורט רוממה שולט!! בשעה 19:00 בערב אההה הולך להיות מושלם ואני גם יהיה כמובן עם דיקוש,אביבוש,יסמינוש,וחנוש...חולה עליכן בננות יום שלישי מגיע אז תתחילו להזיע חח!!......

הנה הכרטיסים שילי

אני הולכת ב-9.12 עוד כמה ימים ואני בשורה 20
לא נורא זה עדיף על שורה ממממ חמשת אלפים חח או משווו בתלאביב

יא אנשנושים.....

אם תשימו לב התאריך של טל זה בדיוק חודש מאז הפגישה עם מאיוששששש יוו איך אני מתגעגעת לזה הלוואי והיה אפשר להחזיר את השעון אחורה

למעלה