ספיישל זוגות קלי!

גויבה

New member
ספיישל זוגות קלי!

טוב בקיצור חשבתי שנוכל לעשות בחירות של מי הבן זוג שהכי מתאים לקלי! אבל קודם כל אני צריך את עזרתכם להיזכר בכל הבני זוג שהיו לה! אז אתם מוזמנים להוסיף לרשימה! סטיב דילן ברנדון מארק קולין מאט מי עוד יש?

גויבה

New member
טוב אז בוא נעשה עליהם!

תסתדרו לפי סדר מי הכי התאים לקלי! 1 - ברנדון (אני פשוט מת עליהם ביחד וכלכך הייתי בבאסה שבסוף הם לא התחתנו!) 2 - מאט (אני די אובססיבי לגבי מאט והוא כלכך חמוד והם יכלו להיות זוג מדהים ביחד! אוף כאילו שהיא לא בגדה בו!) 3 - דילן (Fאילו זה לא ברור? בעונות הראשונות זה היה מדהים! אבל בעונות האחרונות זה נראה סתם! ולמען האמת תמיד חשבתי שדילן הוא סתם זבל שברנדה השאירה לקלי! חחח!) 4 - קולין (לא יודע למה אבל בהתחלה בתקופה שעדיין הם לא היו מסוממים הם היו ממש חמודים ביחד ולפי דעתי הם היו זוג מתוק במיוחד!) 5 - סטיב (לא היה לנו לעולם צאנס לראות את הכימיה ביניהם על המסך ויכול להיות שהם היו בין המקומות הראשונים אבל...) 6 - מארק (בהתחלה הוא היה די חמוד אבל מהתקופה שהוא התחרה נגד ברנדון הוא הפך להיות חרא של בנאדם!) נו ועכשיו תורכם מה אתם חושבים???

shanyz

New member
אוקי..

ה-2 הראשונים די קשים
אתה בטח יודע למה.. קלי ודילן או קלי וברנדון... אני חושבת שזה קלי וברנדון
אז מקום ראשון קלי וברנדון
מקום שני קלי ודילן
מקום שלישי קלי ומאט מקום רביעי קלי וסטיב מקום חמישי קלי וקולין מארק בשבילי לא נחשב ממש חבר כי הם היו קצת זמן וסתם לא אהבתי אוץו
אגה מה שאמרת על דילן..יש משהו בדבריו..כאילו בהתחלה הם היו ממש חמודים..אותו ראש כזה..קלי הייתה בעונות הראשונות יותר "פראית" כזאת... לאט לאט עם העונות היא נהיתה יותר מתונה ואמאלה כזאת
(לא מצאתי מילה אחרת!), רגישה מידי... וכן היחסים בינה לבין דילן לדוגמא בעונה האחרונה היו שונים משאר העונות לדעתי... עדיין היה להם את הקסם שלהם אבל זה היה שונה..

גויבה

New member
מסכים!!! גם אני חושב ככה! ויואו איך

בא לי את הסרטון שבבריכה! חחח נוסטלגיה! נראה לי שיש לי אותו בדיסק! אני אנסה להשיג ממנו כמה תמונות (אבל זה יצטרך להדחות לשישי-שבת! סורי!)

למעלה