ספיישל - הסרט האבוד

Mor L

New member
ספיישל - הסרט האבוד

שלום. אני מחפשת את הסרט ה-16 של דרגון בול זי (שמכנים אותו כספיישל), שנקרא באנגלית DBZ Movie 16 - The Lost Movie ,The Plan To Destroy The Sayians. בתוצאות החיפוש באימיול זה מצא רק בדיבוב בצרפתית עם כתוביות ביפנית ועל זה בגרמנית, או עם כתוביות באנגלית ועל זה בצרפתית (לכו תבינו)... אני אודה לכם מכל הלב אם תוכלו להגיד לי איפה אפשר למצוא את הסרט הזה באיכות הכי טובה שיש, או בין 500-700MB. תודה רבה מראש!

Mor L

New member
נ.ב:

שכחתי לציין שהסרט יהיה בדיבוב אנגלית או לפחות כתוביות באנגלית. שוב תודה.

gokussj2

New member
הסרט

יש אותו להורדה באיכות מעולה!!! באתר www.dbgt.com צריך רק להירשם לאתר , ולאחר מכן להתחבר ולהיכנס למולטימדיה, הורדות סרטים , אגב אפשר להוריד משם רק קובץ אחד כל פעם כי אחרת ההורדה השניה לא תעבוד , הסרט שם הוא ביפנית עם כתוביות אנגלית , פשוט אף אחד עדיין לא דיבב אותו לאנגלית.

Mor L

New member
תודה, אבל זה לא הולך.

הורדתי והכל, אבל כאשר הפכתי את הקובץ מזיפ לרגיל, זה הראה את הסרט כקובץ לא ידוע, משהו rm. אין לי אפשרות בכלל לראות את הסרט, לא משנה באיזו תוכנה אני משתמשת. מה אני צריכה לעשות?

gokussj2

New member
זה לא בתשלום

יש להורדה את התוכנה בחינם , זה כמו מדיה פלייר רק שכדי להפעיל את הקבצים rm צריך את הנגן הזה

Mor L

New member
הנה תראה

העתקתי את כל השלבים עד הקטע של התשלום.

gokussj2

New member
את יודעת מה זה

free download... אם כן אז למה לא לחצת על זה? עובדה שלפני שהבאתי את האתר ניסיתי להוריד משם והצלחתי

Mor L

New member
על זה בדיוק לחצתי

לכן הראתי גם את ראשית העמוד וגם את התחתית, שתראה שלחצתי על ההורדה בחינם. ובכל זאת זה מה שזה עושה.

gokussj2

New member
הנה

אם הקישור לא עובד תנסי להעתיק אותו לשורת הכתובת, אבל אני בטוח שיעבוד גם דרך כאן קישור למטה:

Mor L

New member
תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה!

תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר חצי שנה מנסה להשיג את הסרט הזה!!!! וכבר שנתיים בערך יש לי כמה קבצים שאף אחד לא הצליח לפתוח אותם וכולם אמרו לי לזרוק, ועכשיו סוף סוף הסבלנות משתלמת.... יו אני מתחילה לבכות......

Mor L

New member
6

חבל שאי אפשר להעלות כמה תמונות ביחד. טוב, רואה, חייבים לתת פרטי כרטיס אשראי.

למעלה