ספיידרמן 3 - האכזבה

daniel si

New member
ספיידרמן 3 - האכזבה

אני אשתדל לא להרוס את העלילה אני רק אגיד שהסרט הוא אכזבה מטורפת ציפיתי שבתור הכותר הכי גדול של ספיידרמן ינסו הבמאים להצמד קצת לפרטים המקוריים של הקומיקס ולא יברחו אני אתייחס רק ל-ונום כי את החלק שלו אני מכיר הכי טוב בנוגע לספיידרמן (שלא כמו ניו-גובלין שאני מכיר רק פרטים מעטים וסנד-מן שבחיים לא שמעתי עליו לפני הסרט) 1. היה נחמד אם היו בכלל מזכירים שלסימביוט קוראים ונום 2. ונום/אדי ברוק אמורים להיות פי שתיים בגודל מספיידרמן ולא צפלונים קטנים 3. משהו שממש לא צריך אפקטים בשבילו.. ונום מדבר על עצמו בלשון רבים ... בסה"כ טיפקס ועט לשינוי כל כך פשוט בתסריט 4. כשונום מדבר יש לו קול כפול (לפחות לפי הסדרה והמשחקים ) כמו של וג'יטו או גוטנקס בדרגון בול זי .. זה באמת לא בעייתי לעשות 5. ונום מגיע עם החללית של ג'יי ג'יי גוניור- כבר הזכירו את החללית בספיידרמן הקודם.. למה לא לזרום עם זה? 6. לפי דעתי לונום (הגרסה של אדי ברוק) מגיע סרט שלם פלוס המשך על קארנג' ולא 20 דקות מעפנות מתוך סרט באורך שעתיים בסה"כ סרט אכזבה העלילה נמרחת מדי המסרים קיטצ'יים מדי הקרבות זזים ממש מהר כאילו הבמאי אמר "בואו נראה הרבה אפקטים כי זה מגניב" בלי לתת לצופה להבין מה קורה איתו בקיצור.. לא לקולנוע, יצא הדיוידי עוד חודש וחצי

דווקא אהבתי

לצפות שהסרט יעתיק את הקומיקס זה מיותר. ברור שדברים יעשו אחרת. אהבתי את ההחלטה לעשות את אדי ברוק השתקפות של פיטר פארקר - חנון צלם שמסתמך על הומור. הסרט ארוך ומוצף בדמויות, אבל מהנה. התסריט יכל להיות יותר טוב, אבל הוא בהחלט מספיק טוב. אוסף של אפקטים וסצינות פעולה מצויינות.בהחלט מספיק לי.

מסכים

אומנם מאד קיטצ'י ויותר מדי פעמים רואים את ספיידי על רקע הדגל האמריקקקי, אבל: הוא מאד מהנה, מצחיק, הסצנות אקשן נהדרות וסוחפות, אני אהבתי, לא קלאסיקה נהדרת לכל נפש, אבל מהנה וכיפי ללא ספק.

mulon1984

New member
אתם מסתפקים במעט מידי

הם שטפו לכם את המוח היטב והצליחו לנוון אתכם.

איי איי איי, לא נסחפנו.

אני מסוגל להנות מסרט קליל עם המון אפקטים ומדרמה סוחטת דמעות על יתומה פולניה שגוססת מצרבת קרום התחת. מה שטיפת מוח בזה?

ailag

New member
האמת

שהתלבטתי אם ללכת בגלל הביקורות נגד, אבל הביקורת שלך כ"כ משעשעת שהיא הטתה את ההחלטה לכיוון החיובי :) (למרות שריקודים לא עושים לי את זה) ואז נזכרתי גם שאהבתי את אקסמן 3 כשכולם לא, מה שרק מחזק את הכיוון החיובי. ועם אותן סיבות, כולם מתלוננים על אי דבקות לקומיקס ועל הרבה עלילות ואני מתלוננת שהם מתלוננים.. עכשיו רק צריך לראות אם אצליח לסבול עוד פעם אחת ישיבה בקולנוע כשכולם מסביב מדברים בטלפון ("אני לא יכול לדבר!! אני בסרט!!") או עם שכניהם בקול רם (בפעם שעברה נופפתי טלפון עם המסך מאיר מול הנודניקים מאחורה עד שהם הפסיקו) או שאצא מתלוננת על הסרט בלי קשר למה שהקרינו. רבאק, 35 שקל לסרט בשביל לשמוע ערס מדבר עם החברה שלו במקום לשמוע את פיטר החנון מדבר עם החברה שלו.

MajorWinters

New member
יש סרטים...

שפשוט כל הקהל מדבר, על הסרט. הסרט היה כל כך מעפן, וכולם צחקו, וכשמישהו צועק באמצע האולם איזה פאנצ' ליין על הסרט, זה פשוט כיף!

ailag

New member
זה כן

אני גם מאלו שצועקים פאנצ'ליינים
מה שמרגיז זה כשהם מפריעים, לא כשהם עוזרים.

תגידו, לסם ריימי יש תסמונת דאון?

למקרה שיהיו. ראיתי במקרה בערוץ 23 את מצעד עשרת סרטי הקומיקס האהובים ביותר. כמובן שספיידרמן ניצח, ואז הראו את סם ריימי מדבר. הבנאדם מדבר לא ברור ומסתכל לשמיים כשהוא מדבר, ממש מזכיר לי את איש הגשם. זה יכול להסביר כמה דברים. נהניתי מהסרט. לא בגלל שהוא טוב, כי הוא לא. נהניתי מהאפקטים, נהניתי לראות ספיידרמן על המסך הגדול, ונהניתי ללעוג לסרט כשלא היו אפקטים או ספיידרמן על המסך הגדול. בהתחלה של הסרט אמרתי לידידי שישב לידי שכנראה שהם החליטו הפעם לגמור עם כל הקיטש על ההתחלה, אבל זה נמשך לאיזה עשרים דקות!!! וגם הקיטש חזר שוב, ושוב, ושוב. הסרט הזה היה כל כך ארוך, ובכל זאת היה קצת מדי כי כל הזמן הזה הלך לקלוזאפים על חביתות, סצינות מסעדה מפגרות שמזכירות פרק של אריזה משפחתית, וסצינות ריקוד, שבשלב הזה כבר אמרתי "לא ראיתי את זה פעם בפרק של זינה?" טובי מקגווייר מוכיח שוב שלא משנה איזו הבעה הוא צריך לעשות, הוא לא מסוגל לעשות משהו שאפילו יהיה קרוב להבעה אנושית משכנעת. טוב לב, מרושע, שמח, זועם - בסופו של דבר הוא תמיד נראה כאילו יש לו עצירות. מרוב שהוא שחקן גרוע, בשביל לעשות אותו רע היו צריכים לעשות לו תספורת אימו-קיד ולשים לו פאקינג איי-ליינר בעיניים!!! המשחק של טופר גרייס מוכיח את מה שאמרתי מלכתחילה - שהוא היה צריך להיבחר לשחק את פיטר פרקר, ולא מר מקגייבר. אבל אף אחד לא מקשיב לי. על הדרך היו מביאים את לורה פרפון (דונה משנות ה70 למי שלא יודע) שתשחק את מרי-ג'יין, שאמורה להיות קצת בוצ'ית אבל סקסית, בדיוק כמו דונה, ולא כוסית מטומטמת ובכיינית כמו שקירסטן דאנסט, שבדרך כלל אני מחבב אותה, הציגה אותה בטרילוגיה המעפנה הזאת. המיסתורין האמיתי בכל הסדרה הזאת היא למה פיטר פארקר אוהב פרחה עלובה, מעצבנת וחסרת כישרון כזאת בכלל? חורים בעלילה - פחות מהשני, אבל יש בשפע. לסנדמן אין בעיה לרצוח את כל מי שעומד בדרכו, אבל כשספיידרמן עומד מולו הוא מתבכיין ואומר "אני לא רוצה לפגוע בך, אני באמת איש טוב, מבפנים, לא התכוונתי לעשות את זה, באמת אני איש טוב, אני אהרוג אותך עכשיו." ובסוף, אחרי שהוא משמיד חצי עיר והורג מי יודע כמה אנשים, ספיידי אומר לו "זה בסדר, אני סולח לך" ונותן לו ללכת? WTF?? בדרך כלל כשהפושע מתחרט, הוא הולך לכלא! זהו איזשהו מסר על הנצרות החדשה? סם ריימי משום מה מרגיש שהוא צריך להאכיל את הקהל בכוח עם את חפירה. היו רגעים שבהם הסבטקסט היה כל כך ברור, אבל משום מה הדמויות הרגישו צורך לצעוק אותו בקול רם בכל מקרה. מצד שני, ישבו לידו שניים שכל הזמן אמרו "זה הוא!" ו"אני חושב שהוא הרג אותו" ו"הרעש משפיע על המפלצת!", אז אולי אני מבלבל בשכל וסם ריימי מכיר את הקהל שלו הרבה יותר טוב ממני. אבל לעשות פלאש-בק לעשר דקות לפני בשביל להסביר שסימביוט לא אוהב רעש... גם מעניין שהסרט מתחיל בסיקוונס של Previously, on this movie. מצד שני, זאת לא הפעם הראשונה שמר ריימי עושה את זה. בקיצור, זה הוליווד. רוצו לראות!!

למעלה