ספיידרמן המופלא 2.....

aשרון

New member
ספיידרמן המופלא 2.....

הרגע ראיתי את הטריילר שיצא לסרט הזה, וזה נראה מעולה

הסודות עומדים להתגלות, אני מקווה שיסבירו לנו למה ההורים שלו יצאו באישון לילה ומי הרג אותם?, או שהם בעצם חיים? .
ואני אוהב את העובדה שהם הכניסו את ההבנה של פיטר שהוא זה שגורר את האויבים הפריקים שלו אחריו בדיוק כמו באטמן .

הארי אוסבורן החדש נראה מדהים, קטעי האקשן נראים מעולה, העלילה מאוד מבטיחה.
ונראה לי שבגלל עומס עלילה החליטו להוציא את הדמות של מרי ג'יין מהסרט ולתת יותר זמן ונפח למערכת היחסים של פיטר וגוון, שכאשר היא תמות יהייה לנו יותר היסטוריה איתה ואנחנו נוכל להזדהות ולכאוב יותר את המוות שלה.

GK_FF

New member
לא אהבתי את הטריילר...

נראה ילדותי ושטחי... אני ממש לא אוהב את אמה סטון ואנדרו גארפילד, כזוג או לחוד...

ערן1987

New member
קראתי באינטרנט שהוציאו לגמרי את הדמות

של מרי ג'יין בגלל שיקולי עריכה וכו' (ואני קצת מתבאס על זה בגלל מי שהייתה אמורה לגלם אותה, הבת של ג'ורג' קלוני מ"היורשים").. ולך תדע אם באמת יהרגו את הדמות של גוון כמו בקומיקס, אני בכלל לא בטוח שזה משהו שהם יכולים "להרשות" לעצמם.

ערן1987

New member
היא דמות מרכזית מדי בפרנצ'ייז ששווה מאות

מיליוני דולרים - אני לא חושב שיהרגו אותה בכזו פזיזות. חוץ מזה, הרי לא כל סרט שמבוסס על קומיקס הולך בדיוק אחרי הקומיקס עליו הוא מבוסס.

aשרון

New member
צודק בהחלט....

והתכוונתי שאחת מהסיבות שמשאירים אותה זה כדי שניקשר אליה יותר וכשהיא תמות (מקווה שרק בסרט הרביעי חמישי), אנחנו נקבל את זה בהרבה יותר צער.

ערן1987

New member
אל תבנה על זה

קראתי במקרה לפני כמה ימים שמתוכננת רק טרילוגיה לריבוט הזה ולא מעבר לכך

למעלה