ספיידרז 2-פרק 43- המפתח

Roei152

Well-known member
מנהל
בפרק הזה האחים מתפצלים
דניאל חוקר את מיה ונכיר אותה יותר לעומק ..
ניקי מחפשת את מפתח של המערה ופוגשת את ליאם בחור מסתורי שיכנס בינה לבין שון , האם האהבה של מיכל לשון תנצח הפעם?
טומי חוקר את כייוון סלילת הכבישים ..

Roei152

Well-known member
מנהל
אז שון וניקי נפגשו לא בצורה רומנטית וניקי לא אוהבת הפתעות.. אבל ביינתיים הכל בסדר ..
קרע אותי ששון פשוט נכנס לקרוון , מה הוא לא יכול היה לפנות למישהו שם ?
אוקיי הכיוון של ליאם חשוד ... וארנסטו מפעיל אותו ...

YossihNew

Well-known member
סופסוף פרקים חדשים. כבר שבוע בא לי לדעת מה יקרה... אגב, נכון שגם אתם קיבלתם פלאשים לאורי יניב מנסה להשיג את הפסל של הגברת? לא, אה? רק אני... ניקי רצתה לצלם סטורי. יפה, דניאל. כן, הוא לא הרגיש טוב. צלמת ממש טובה? למה לא אמרת לי את זה מקודם... תחמנית קצת. אמילי, סליחה. אל תפחידי.

מערת אורנים זה לא ליד כוכב הצפון? שומרות השמורה. שומרות. הגלאי מעניין וגם מיה מעניינת. ואפילו חזירי בר? "ואפילו"? למה חזיר בר זאת חיה נדירה? בואי, בואי ליד הבתים שלי! תקבלי חינם! משוויצה לי עם חזירים! סליחה, גאיה. מזל טוב ליום הולדתך, אגב. אני לא מבין, אין גרומלים שמודדים אדמות?

עוקבים אחרי פופאי, שקט דין. איבדת אותו, טומי החדש! איבדת אותו! תתבייש לך!

המפתח. חייבים. לך תבדוק לעומק, דניאל. לעומק ממש!

דין, אנחנו מתעסקים בהמון חרקים אבל יש כבר שם לחבורה. תמציא חבורה אחרת! ידעתם שדין בן של פסיכולוג?

לא יעזור לכן, פרס הזוג הלסבי של השנה תפוס כבר בידי מלכה מסדרה אחרת של מיכל. כן, היא בקטע של... תראו, בנות, זה די הקטע של הסדרה. עירוניים?! בוא'נה, מה אתן?! אתן לא עמית וליבי, שמעתן?! תכף תשלחו אותה לתורנות! אני מרגיש שבדיחת כפולה עוברת פה מעל הראש שלי. מי זאת הייתה שהרביצה לקים שם? עמנואל או רוני, מי מהן הרביצה לה?

כן, כן... קדימה... מגניב מאוד. הם חמודים. אני... אני נשבע לכם שדמיינתי ככה את השיחה שלהם. ממש, עם הקטע שהוא יודע מה זה פלאונטולוגים והיא מופתעת שהוא יודע. מיכל! אני צריך עוד טיפול, שוב חזרו לי החזיונות... או שאני ואילן על אותו ראש. זהו סיפורם של שניים שאהבו... את תקופת המזוזואיקון? אני אנסח את זה בכתב הקבלה למועצת הזוגות של מיכל. היי, מרקו. לעזאזל איתו, איפה יניב סוויסה כשצריך אותו... איזה אח? אה, טומי. שיסתדר לבד. אגב, יכול להיות שטומי האמיתי באמת פה! והמתחזה מסתובב חופשי! אנחנו נחזור לעניין הזה...

פיצי תהפוך להיות המאסקוט של הסדרה בסוף.

זה באמת נראה כמו... לא משנה. ליטל הבן!!!!!!!!!! אה, שון, שון. מחר זה נגמר, העניין הכפול הזה. אוקיי, ג'ימי יהיה המאסקוט של הסדרה. למרות שהוא רגיש מדי.

הוא עוקב אחריכם דווקא. אבל לא משנה, מיה, תמשיכי. מוזר לי לראות את אורי יניב רציני. כן, נראה לי באמת.

אה, גם להן יש זולה. הבנתי, עמית וליבי. מי משחקת את אימא של גאיה... אה, בטח רווית יעקב. או שניקי מרגלת ממש טובה, או שאמילי פשוט ממש סתומה.

הנה הוא. במערת הרעים הזאת. שכנראה חייבת להיות לכל רשע שמכבד את עצמו. דווקא אנה? הבנתי... נקמתו של מתי ספיבק. וגם ניסיון למנוע ממנה להעתיק ממנו. חבר'ה, רעידות אדמה עושים עם מגנטיט. לא עם ססמונטור. שלום גם לך. מעניין מה יהיה איתך.

מצב סאונד- בן אדם בטלפון בהפקה של ADD.

אבל למה הוא חייב להרוס לה כל הזמן?! בחייאת. לא כל שון הולך בעקבות הלב שלו. אל תגידי שון, את נשמעת כמו מאיה. מה שכחת?

מארגנת מסיבות הפתעה. כמו נואל. מצחיק שהם עושים את זה מההתחלה.

דניאל, אל תאמין לטומי המזויף. תחקור בכיוון שלך כמה שצריך! כמה שצריך, שמעת אותי?! תעשה על מיה שאלון עומק! רגע, חוץ ממאובנים הם מחפשים משהו אחר? פסל! פסל של... אני מפסיק, סליחה. כן, לסופי יש חבר חדש. לא נרחיב. היה מצחיק אם היו אומרים שהיא עם יונתן. סוסים, סנפלינג ורפטינג זה בול הסדרות של מיכל! יומני (צליל), כדברא (עמית), כוכב (בן)! אין, אני מקשר.

היי רווית. משאלת יום ההולדת של עמנואל! ראיתם? אופס. הנה הוא בא... הוא יעשה לנו בלגן...​

למעלה