ספידומטר

shahf

New member
ספידומטר

שלום אני רוצה לקנות ספידומטר השאלה היא, איזה?!?! מצאתי 2 דגמים של חברה בשם SIGMA SPORT הדגמים הם: TAGRA BC 800 איזה מהם יותר כדאי? הדרישות שלי שהוא יהיה עמיד למים,נשלף(מכיוון שאני נוסע אם האופניים לבית הספר ולבוא בסוף היום ולראות אותו לא במצב שהוא היה בבוקר יהיה מאוד לא נעים) ועמיד לזעזועים (נפילות) האם יש דגם מבין השניים שעונה על דרישות אלה? תודה רבה שחף

shahf

New member
כל מה שמעניין אותכם זה תחרויות?????

כנראה שכל מה שמעניין ותכם זה תחרויות או שסתם אתם לא רוצים לעזור והנה הקישורים לTAGRA ול BC 800 תודה שחף

geifman

New member
האמת שאני לא מכיר את שניהם

אבל אני יכול להמליץ על הספידומטרים של CATEYE ושל TREK לשני החברות יש דגמים ממש טובים וגם את התכונות שאתה מחפש בקשר למים אני בספק אבל קצת גשם ובוץ לא יזיז לשום ספידומטר

geifman

New member
מחירים

הCATEYE שלי עולה 160 שקל ואני ממש ממליץ עליו אם יש לך כוונות לקנות פולאר בקרוב אז אל תקנה ספידומטר ותקנה פולאר שמודד מהירות כי יש לו כמה פונקציות שימושיות כמו גובה וסיבובי פדלים הTREK עולים קצת יותר לא יודע בדיוק כמה אבל בסביבות 200 ההבדל ביניהם הCATEYE די פשוט הדגם שלי ללא סיבובי פדלים הTREK מודד גם טמפרטורה והדגם הידוע לי ב200 שח לא מודד סיבובי פדלים כמובן שיש דגמים יותר טובים אם אתה רוצה אבל הם כבר יקרים יותר

למעלה