ספות בכפר קאסם

הילית111

New member
ספות בכפר קאסם

שלום רב
שאלה לגבי קניית ספות
זוג עם שני ילדים תינוק ובן 5.5 ..רוצים לקנות ספות 3 + 2
קראתי פה הרבה על אזור ת"א
קראתי גם המלצות על בד דוחה כתמים
קראתי ואני שואלת בלי קשר לתל אביב
הינו בטירה וראינו שם ספות. הינו בחנות אחת בכניסה למקום רצו על ספות דמוי עור 7000 שח..
ברחנו משם.. חשבנו ששם יהיה זול יותר מתל אביב
אחכ נסענו לכפר קאסם ושם מצאנו בחנות רהיטים גם בכניסה לכפר סט של שלוש + 2 דמוי עור באיזה צבע שנבחר. רוצים רק 1800 .. שח ..נראה בסדר גמור.אין לי דרך לבדוק איזה חומר איזה ספוג יש מתחת לריפוד אבל זה היה נוח
אומנם התקציב שלנו מוגבל בערך 2000-2500 אבל עדיין אני חוששת לקנות במחיר כזה..
מה הסיבה למחיר הנמוך? ממה שראיתי זה נראה ספות בול כמו מה שראיתי באזור תל אביב (שבעלי אמר שבתל אביב וגם בביתילי קונים מהערבים ...)
אחי מצד שני קנה ספות גם דמוי עור ב 4000 שח במרכז הריהוט בראשון..
אני מתלבטת. האם לא מזיעים על דמוי עור? מה החסרונות של החומר הזה? האם לא עדיף בד?ובכלל היתם קונים בכפר קאסם ? החנות נראית אמינה למדי. משלמים ברגע הקבלה יש להם במלאי הרבה ספות..
אשמח לעצות
תודה

dubit1234

New member
אני לא חושבת שיש לך מה לחשוש

הרבה חנויות מהרצל ממרכז הרהוט הישראלי מייצרים אצל ערבים (אפילו בשכם).
אם המחיר מתאים לך והספות נראות טוב בעינייך, תקני. זה לא לנצח.
דמוי עור היום הוא ברמה גבוהה ומתנהג כמו עור, מזיעים עליו בדיוק כמו על עור, אם יושבים ללא בגדים על הספות.
קל לתחזק, סמרטוט לח וזהו.
כמו עור, דמוי עור רגיש למים. אז לא יותר מדי מים על הסמרטוט הלח.

בד מלכלך מהר מאד וקשה יותר לתחזק. הוא אולי יותר נוח כשיושבים עליו בלי בגדים, אבל הוא סופג זיעה ומתלכלך.

הילית111

New member
תודה

ודמוי עור לא סופג זיעה וריחות ?
בחנות בטירה המוכר התחיל להרצות לי שיש רמות בדמוי עור
מאחת עד עשר ואצלם זה רמה 8
ככה הוא קבע..
איך אני יודעת מה האיכות של הדמוי עור ?בעין וביד לא מקצועית כמו שלי

זה נכון שיש רמות

אנחנו קנינו את שלנו כי לא קלטנו שזה לא עור. ראינו סלון מהמם, דחפתי את בעלי החוצה "זה עור, אין לנו כסף לזה עכשיו" והמוכר שמע ותיקן אותנו.

לצערנו, אלא אם את אשת מקצוע אין לך איך לדעת גם איזה ספוג שמו בפנים (גם פה יש רמות).

לגבי מזיעים - אם אין מזגן מזיעים על כל חומר

בד דוחה כתמים - פיקציה.

לא הייתי קונה את הספה ולו משום הריחוק - יש הוצאות הובלה, ואם תהיה בעיה זה לא פשוט להחזיר. אם אתם לא מבלים הרבה זמן בסלון וזה בעיקר לערבים ולאירוח, אולי המחיר שווה....בתכל'ס אפשר ליפול גם עם סלונים שנרכשו בחנויות נחשבות.

נסי לבדוק חנות בשם מחסני הנמל ביפו. לדעתי יש להם עוד סניפים.

סמאדי

New member
גם ביתילי מייצרים בשטחים.

קניתי שם סלון מבד דמוי עור בצבע בורדו.
מאוד אוהבת ברמה העיצובית
גם איכות הסלון בסדר גמור.

קנינו בזמנו ספות זולות מאוד

כ- 1700 ש"ח אם איני טועה בצומת בילו רחובות - כריות ומושבים בד, כל השאר דמוי עור. משרת אותנו נהדר עד שהקטנה תגדל והגדול יפסיק ללכלך....

אין לך מה לחשוש לדעתי. אני לא אוהבת דמוי עור

וגם לא עור, לא מתאים לקיץ הישראלי לדעתי וגם לא תמיד יפה (במיוחד לא דמוי עור). אבל... זה כן עומד בתקציב שלך, ואם אהבת אז תקני בראש שקט!
הכי חשוב שאת תאהבי את מה שאת קונה.
לגבי הייצור, יש לי חברה שלאבא שלה יש חנויות רהיטים יוקרתיות בארץ, חדר שינה אצלו מתחיל מ 30,000 ש"ח ויום אחד הוא סיפר לי שהוא מייצר בשטחים...
גם ביתילי מייצרים בשטחים, אף אחד לא גובה על האיכות אלא על השם. אני עשיתי סלון ברח' הרצל בת"א, חצי מחיר מביתילי ואחד לאחד כמו ביתילי. האיכות מעולה!!!
תתחדשי!

למעלה