ספור.....

maxima

New member
בוקר טוב כולם....יולי אתר צילומים

נהדר....תודה ולבועז תודה על האגדה היפה. יום ניפלא לכולם

boaz31

New member
maxima פעם כשהיינו ילדים קטנים

היינו מבקשים מאבא או אמא לפני השינה ספר לנו סיפור והיינו נרדמים עוד לפני שהסיפור נגמר אז פעם אחת נזכרתי למחרת היום שלא שמעתי את סוף הסיפור ובקשתי לשמוע את סוף הסיפור.. לא זוכר ששמעתי אותו תמיד חיכיתי לסוף ולא הצלחתי להגיע... היום אני כן מגיע לסופי האגדות,,,,,

מנורה

New member
וחיוך על הבוקר../images/Emo6.gif

בדיחה שסיפר ננסי ברנדס: סבא שלי, שחי ברומניה, עלה פעם לאוטובוס, וברגע שהעביר את הכרטיסייה לנהג, ההוא עשה פרצוף ואמר: "אדוני, אתה לא מתבייש? זו כרטיסיית נוער" אז סבא שלי ענה:"רק שתבין ממתי אני מחכה פה לאוטובוס".
שיהיה יום מלא שמחה וחיוכים

offe

New member
בוקר נעים ומופז ../images/Emo6.gif

נחמד לקרוא סיפור מחיי יום יום - אריקה גם לכל אלה המביאים לנו סיפורים, צילומים, שירים מעשירים את חיינו. המשך יום מכוייף. אֵפִי

erika6

New member
מקסימה המסקנה היא שצריך../images/Emo108.gif

אכול ושתה כפי יכולתך. לאכול, לשמוח, לצחוק זה מרשם בדוק לבריאות ועריכות ימים.

maxima

New member
אריקה ...לאכול ולשתות במידה

לצחוק ולשמוח, לא להתעצבן ולא לדאוג לעשות דברים שמועילים לבריאות כי הבריאות היא איכות החיים

emmy5

New member
אריקה.הסיפור הזה דומה ל1001 סיפורים

אפשר היה להיות כל הלילה ולקרוא ספור אחרי לסיפור .... אז אפשר להמשיך בסיפור ...הוא לא מת...הוא התאהב באישתו של החבר ......... בסוף היגיע החבר ותפס אותם על חם ..כן כן .....אז הוא הרג אותו . אם כבר אוכלים ,אז לאכול ...מכל טוב ..בסוף מתים .. אריקה ,אהבתי את זה ..|
| מה שלומך? איך הגב? מתי את יושנת? בוקר טוב לך ..

erika6

New member
אמילה אהבתי את תגובתך../images/Emo108.gif

העלית לי חיוך. בהחלט זה רעיון לשנות את סוף הספור. בעניני הגב אצלי זו בעיה כרונית ואין מה לעשות, כואב כל הזמן וגם זה לטובה, אני יודעת שאני קיימת לא כן חחחחח.
מכל ה

דרדרית

New member
../images/Emo124.gifבוקר נפלא מבימבו../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

העכבר והמקלדת שלה התפרעו קצת וסרבו לבצע את המטלה שלשמה הם נוצרו. לכן שלחה אותם בימבו לאישפוז כפוי... עד שילמדו מהו תפקידם האמיתי ולא יפריעו לבימבו בתיפקודי המחשב והתקשורת עם חברי הפורום הזה. בימבו מוסרת לכולכם יום נפלא ונהדר

emmy5

New member
בימבו וכולם , בוקר טוב ...בלי ...

הברכות שלך ויעלי ..כוס קפה ובדיחה טובה ...אני לא קמה .. אולי אני אקבל פרח מההגדות ..ועוד סיפור של אריקה ... בוקר מקסים לכולם !!!!

אנימו

New member
אריקה - ברכות על העט הנובע לעת ליל

האם לאחר האוכל לקחת גם סיגריה??? כי זה מתבקש למקרא הסיפור.... שנהיה בריאים!

yuli139

New member
היי,מה זה חמוד נהניתי מאד.בכלל כל

מה שקשור לכלבים הוא מקסים וסליחה שאני משוחדת.

erika6

New member
אמילה לצערי לא נפתח לי../images/Emo108.gif

האתר, לא כל האתרים נפתחים אצלי מה דעתך על

erika6

New member
אנימו, אכן איך אפשר לכתוב../images/Emo108.gif

בלי סיגריה וכוס
?

למעלה