ספור חיי

לא לחשוב על הפחד.

להתרכז באיך החיים יראו לאחר מכן ולהתחזק. החשיבה על הפחד ועל המהלך עצמו רק גורמת לעיכובים והיסוסים. JUST DO IT עכשיו באמת עולה לישון... ליל מנוחה. עוד יום עבודה בפתח...

ספור חיי

טוב בכמה השמטות מתבקשות... ראשית אני כל-כך שמחה ששתפתי בפורום. השמחה הגדולה היא התגובות שקבלתי שעודדו אותי להמשיך ולשתף. להזכיר אני מהקבוצה של הלסביות הנשואות. ובכן אני לסבית מאז ומתמיד. הייתה לי זגיות של 10 שנים שחיינו ביחד. וכולם ידעו. לא הלכתי עם שלטים אבל היה ברור שאני מחוץ לארון. הייתי פעילה בקהילה גם הלסבית וגם הפמניסטית. לא אני לא מפרידה ביניהן. קרה מה שקרה ונפרדנו. הפרידה היתה לא נעימה בלשון המעטה. איך שהוא הכרתי איש והיה כל-כל נוח להיות איתו. לא שובניסט לא מאיים. הוא ידע על אורח החיים שלי והוא קבל זאת .כל השנים הגעתילקהילה באתי ונסוגתי. לפני כחצי שנה נשברתי . זהו לא יכולתי יותר. חזרתי לקהילה. הגעתי לקבוצה של הנשים הנשואות. זהו בקצרה. אני קוראת מעל בימה זו לנשים הלסביות הנשואות בואנה !!! בואנה ונקים קהילה תומכת, מחזקת שנוכל לבלות, להתייעץ, לשמוח וגם לבכות . זהו בנתיים להתראות, חנה

nuritpm

New member
אומץ יקירתי!!!

את אשה מדהימה ואמיצה, כל הכבוד על השיתוף... אכן סיפור חיים מדהים. אני חושבת שחשוב שנשים יקראות את דרכך וזה ייתן להן כוח להצמד לאמת שלהן כי היא לא נעלמת אם קוברים אותה עמוק עמוק ומתחתנים, זה שם, זה את, ההוויה שלך, מי שאת באמת. אי אפשר לברוח מזה וגם אין סיבה. טוב יקירתי, ניפגש בקרוב כיף לראות אותך כאן, בואי לבקר נורית

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את לא לבד תמצאי כאן הזדהות ותמיכה חיזוקים וחיבוקים וגם אתנחתות קומיות

למעלה