ספורט

איזי בת

New member
ספורט ../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif

מי פה עושה ספורט ובאיזה תדירות??? ולכל המתחכמים סקס זה לא ספורט, אמנם מזיעים ושורפים קלוריות אבל זה לא נחשב...... ואני מתחילה.... רשומה למכון כושר משתדלת ללכת לפחות 3 פעמים בשבוע אבל בימים כמו היום שמחמש וחצי בבוקר אני בחוץ וזה בדיוק הרגע שנכנסתי הבייתה, קצת קשה.... שוקלת להתחיל לעשות בבוקר מוקדם מוקדם....

איזי בת

New member
שאני אאמץ את האצבעות שלי ואחפש??

ההתעמלות הכי קשה לאצבעות שלי היא לפתוח פיסטוקים
תודה יוני יולי

Bubble Girl 27

New member
את חיה לבד עם ילדים נכון?

איך את מספיקה?! אני מתה להרשם לחדר כושר אבל לא רואה מתי אספיק עם שתי עבודות וילד בבית... לקחת בייביסיטר בשביל ללכת לחדר כושר זה מוגזם לא?

איזי בת

New member
דיברתי על חדר כושר...

ואיך שת'עוררתי הלכתי כמידי בוקר להוריי לשתות נס קפה (כל בוקר שותה אצל ההורים)..... וראיתי שמישהו שם לחמניה עם גבנ"צ בטוסטר.... ואני שבכלל לא אוכלת את הדברים האלה פשוט שאבתי את הטוסט ולא נודע כי בא אל קירבי.... עכשיו גם שעתיים בקרוס טריינר לא יעזרו
ולשאלתך, כן אני גרה עם בנותיי וכן לא תמיד יוצא לי ללכת אבל משתדלת ביום שישי ושבת ועוד יום באמצע שבוע ללכת לחדר כושר.....עובדת המון שעות אבל מקפידה פעמיים בשבוע לערך לצאת מוקדם ולהיות איתן.... ובכלל היום אני מנסה לחשוב האם לפנפן את השיער או להשאירו במצבו הטבעי עוד לא ניסיתי לפנפן וללכת לחדר כושר, מפחדת שאכנס למכון מסודרת ומפונפנת ואצא משם אחרי אימון וזיעה כמו ניסים גרמה..... ממש תהיות ברומו של עולם תפסו אותי על הבוקר...

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif

אממהמממ אני מתה ללכת לחדר כושר אבל כואב לי לשלם המון כסף על פעמיים שלוש בשבוע שיצא לי ללכת... אני אוהבת ספורט וכל החיים שלי התעסקתי בספורט תחרותי.. אבל מאז הילד.. חיי אינם חיים (שניה מנגנים לי פה בכינור משהו עצוב)... הרגת אותי עם הטוסט.. שמעתי שסקס שורף טוסטים טוב טוב... חטאים קטנים. אל תפנפני לפני החדר כושר, לכי מחר למספרה.. חראם על הזיעה על פן חדש... בימת החלטות קשות אחות של דודה של הסבתא שלו.

א פרסקי

New member
באמת מה זה ספורט

ולגבי העובדה שסקס זה לא ספורט אני מבין אותך בשבדיה לא מזיעים ובגלל הקור הכל קצר
אבל כשזה ארוך נעים וכייפי אני מבטיח לך שזה כמו שיעור ספינינג טוב ( חופר לא להגיב) אני משתדל גם לגבי הספורט 2-3 פעמים בשבוע והיתי רוצה יותר ושוב סקס נחשב ספורט...

Taz39

New member
ספורט..

משחק פעמיים בשבוע כדורגל...לאחרונה שבתי לרוץ פעם או פעמיים בשבוע 10ק"מ...ומתחיל עכשיו גם חדר כושר... טאז - ספורטיבי

navy123

New member
ברשימת המצאי אצלי:

- הליכה מהירה כל יומיים , 50 דקות בערך. יש אחלה פארק בכ"ס והוא מטרים מהבית שלי. - סלסה פעם בשבוע (לא תאמינו כמה קלוריות זה שורף....) ו... סקס כמובן (כאילו דא
)

רק שיר

New member
טוב אז אצלי

עד הגירושין עשיתי אופניים,,,4-5 פעמים בשבוע וזה מחטב את הגוף פלאים! אחרי זה די התעצלתי ולאחרונה <כמעט שבוע> מאחר ואני לא עובדת ומרוב הפחד להיות פדלעה
ולהישאר בבית מול הטלויזיה ,
ולעלעל במגזינים או לראות תכניות מפגרות .. כל בוקר אחרי ששמה את הילדים בגן - מאחורי הבית ,ממשיכה להליכה מהירה של שעה+ .., ואני ככ מרוצה לראות את כל אלו הממהרים לעבודה ואני עם טייץ ונעלי ספורט הולכת לי בכיףףףףףף...

rrredshay

New member
ספורט....

כדורגל - פעם עד פעמיים בשבוע(2-3 שעות) שבירת יד - פעם בחצי שנה... סקס (לא יודע למה את קוראת סקס... אבל הסקס שאני מכיר זה בהחלט ספורט..) 3-6 פעמים בשבוע.. בכלל משתדל ללכת כמה שיותר ברגל, לעלות מדרגות במקום מעלית וכו..

../images/Emo45.gif

שאלה טובה :) יש שעולים מדרגה אחר מדרגה ויש שקופצים כמה מדרגות בבת אחת לזה התכוונת?

למעלה