ספורט

nycny

New member
ספורט ../images/Emo106.gif

הי. אני מחפשת שירים בעברית הקשורים בדרך ישירה או עקיפה לספורט. תודה. טלי

קולאז

New member
זה רק ספורט-מהארווזיון דפנה דקל

יש שיר של אייל גולן אני חושבת שקוראים לו חולה על כדורגל אל מלך הכדורגל. בשיר סע לאט של אריק איינשטיין אומרים הפועל שוב הפסידה או משהו כזה... וחזרנו שוב לשיר רנה... הוא אומר שבימי חמישי הוא ישחק כדורסל או יראה משחק כדורסל...

N@talie

New member
"על קו הזינוק לפני המירוץ.."

של החברים של נטאשה. שמעתי פרשנות שאומרת שהשיר הזה בכלל לא מדבר על מירוצים וכו´ אלא על יחסים.

קולאז

New member
יש לי חבר בנימין...

לא יודעת עם זה קשור... בשיר הם משחקים באבאמא (הוא צועק עלי וגם נותן מכות אחר כך הוא אומר לי תשתקי כבר סימה אחרי המכות באות הנשיקות... חח)

אתנה33

New member
ספורט .... אז.... ספורט

שיר השכונה - משחקים בכדורגל כאן אצלנו במגרש הם גרשו משם את נוח אצו רצו גמדים ואלה שמות של איינשיין - מונה שמות של כדורגלנים והחולצה שלי היא דגל אהבה וקרנבל וכדורגל אחר הלכנו לבלומפילד הפועל ת"א שוב מחמיץ למה? - היה לנו טוב נהיה לנו רע ואני חושב הפועל שוב הפסידה ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם את הלב רואה את דר´ ג´יי קורע רשתות וכרים עבדול ג´אבר נוגע בשמים יש אנשים שמטפסים על הרים יש אנשים שצונחים מגבהים יש אנשים שרוכבים על סוסים ויש כאלו שגומאים מרחקים / יש אנשים שצדים נמרים מכבי הישן ליד קולנוע אוריון העיסוק הספורטיבי שלך הוא שחיה הלוואי והיינו שוחים על ידך רק אני והגלשן שלי מי יודע מי יודע אילו מין דברים ילדים אוהבים אני יודע אני יודע מה ילדים אוהבים כדורגל כדורסל ודברים טובים

למעלה