ספורט ואהבה

tomer140

New member
ספורט ואהבה

שבת שלום פעם ראשונה שאני נתקל בפורום הזה..מהמעט שהספקתי לקרוא.. התרשמתי לטובה, אני שמח שעדיין תרבות הדיבור וההכרויות קיימת ובועטת אני מחפש שותף לריצות ארוכות באזור בקעת אונו( קרית אונו יהוד והסביבה) גם מתחילים זה מעולה :) אפשר לבנות קבוצה מדהימה והרבה דברים נעימים יכולים לצמוח שתהיה שבת נעימה לכולם

yosef 30

New member
היי תומר - ברוך הבא למשפחת זוגיות גאה

שבת שלום תומר
אני שמח שמצאת את הפורום הייקר הזה. ומקווה שתצטרף למשפחה המדהימה הזו שאנו מקימים כאן, משפחה שגדלה מיום ליום ומקבלת ומחבקת כל מצטרף חדש. אכן תרבות הדיבור כאן היא מאוד גבוהה, יש כאן הרבה אהבה וכבוד אחד לשני
אני מאמין שתמצא כאן הרבה ספורטאים - יש לנו כבר אחת סופר מקצועית ומאתגרת - בופיק זהו שמה. הייתי רץ איתך אבל רק מלקרוא את ההודעות שלה על הריצות ורכיבת האופניים - רוב בני הבית מתעייפים ומזיעים מהכיסא. האם אתה ספורטאי או שאתה רץ כתחביב
אשמח מאוד לראות אותך פעיל במשפחתנו ומי יודע - אולי באמת תוכל להקים קבוצה נהדרת בזכות הפורום הזה. מאחל לך שבת שלום ומבורכת יוסף.

ברוך הבא לפורום תומר ../images/Emo140.gif

השתלבות מהירה ומהנה בפורום. בהצלחה עם מציאת שותף לריצה ובניית קבוצה
איריס

tomer140

New member
תודה רבה !

תודה על הברכות, מהצצה קצרה יש אוירה חמה..משהו ביתי :) המשהו הזה היה חסר לי, מוזר שהרגשתי את זה בזמן ממש קצר... אשמח לתרום מהידע למשפחה, במקצועי אנ מדריך ספינינג ומאמן אישי. שתהיה לכולנו שבת מדהימה תשתו מים..חם!!!

בופיק

New member
ספורט זה ה- אהבה...

האושר המושלם, האושר שלא נגמר.... קודם כל בורכים הבאים תומר, מה שלומך
איזה יופי לראות אותך פה איתנו, אתה כבר מוצא לי חן עוד לפני שקראתי את ההודעה והכרתי אותך... הכותרת קנתה אותי
הפורום הזה באמת מיוחד מאוד, בית חם ואוהב שמכיל את כולם ודואג לכולם.. אין לי ספק שתשתלב פה טוב ובאהבה.... הקבוצה שאתה מנסה לארגן זה נשמע אחלה של יוזמה, הלוואי והייתי גרה יותר קרוב
אולי אני אקח את העצה של זיקי, וארכב או ירוץ לכיוון שלכם מהצפון שלי
תודה זיקי על הרעיונות... אני אומנם לא הרבה באזור המרכז, אבל אני אשמח מאוד א. לנסות לעזור למצוא אנשים מהמרכז שירצו להצטרף לקבוצה וב. אני אשמח מידי פעם להצטרף בעצמי כשאגיע אם זה יהיה אפשרי.... כפי שאבנת מהחברים פה אני מאוד אוהבת ספורט, אני לא רוכבת או רצה באופן מקצועי, אבל אני רוכבת מיידי בין 30-50 קילומטר תלוי ביום וכמה זמן יש לי... אני מאוהבת באופניים. וגם אוהבת לרוץ, רק שאני מודה שבריצות ארוכות לא התאמנתי באופן רציני כבר הרבה זמן.... בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה, פה איתנו במפורום, במציאת שותף לריצות ובהקמת הקבוצה
שבת שלום בופיק

tomer140

New member
בופיק היקרה

שלומי נהדר..קצת צרוד ולכן אני שותק כבר כמה שעות כדי שמחר אני יוכל לדבר :) לגבי הרכיבה מאזור המגורים שלך לשלי...זה אפשרי..הרי יש את רוכב ישראל שזה מסע אופניים ממטולה עד אילת בשלושה ימים. אשמח לארח אותך אצלי ולצאת בבוקר לרכיבה, יכול להיות מעולה, אפשר להצטרף לקבוצה שאני מכיר כך שיש גם רכב מלווה למקרה הצורך. כמובן שאפשר לארגן ארוחת ערב(אני מבשל) לחברי הפורום, אני מאמין שזה יהיה ערב מדהים שוב..תודה על האיחולים :) אני בטוח שאני יבנה קבוצה אך זה יקח זמן(אבל מתי אני ימצא שותף לחיים?!?!?!) שתהיה אחלה שבת..

yosef 30

New member
כשהתלמיד מוכן המורה מגיע../images/Emo70.gif

היי תומר אני שמח שהגעת למשפחתנו ובהחלט נשמח (בעיקר מתקתק99) לקבל מדיי פעם טיפים על ספורט נכון כמובן שעל תזונה. אחרי שתראה את המתכונים שכל אחד מביא לכאן אחרי שהוא או היא הכינו לארוחת שבת תבין עד כמה אנחנו (ושוב בעיקר מתקתק99) זקוקים לתזונה בריאה ונכונה. שותף לחיים... אני מאחל לך שתמצא במהרה, בכדי שיהיה לך קיץ נעים וחמים. אתה מוזמן להתרשם מכל כותבי הפורום ואף לפנות במסר אישי למי שנשמע לך מעניין (.........)
. ו...אמרת שאתה מבשל
אני מגיע לאכול
יוסף.

tomer140

New member
אז ככה ...

אני מאמין שברגע שאני יראה את המתכונים אני יעשה בהם כמה שינויים קלים :) אני מבשל הרבה...בעיקר אוכל פרסי אתה מוזמן לטעום :)))))

tomer140

New member
איזה לו"ז נוראי ..

התעוררתי היום בשעה 9 בבוקר..אכלתי משהו קטן וישנתי עד 16 בערך אכלתי ממולאים (פלפלים עם אורז ובשר) ושוב בא לי לישון אני חייב להתעורר, אני עובד במוצאי שבת !!!!

yosef 30

New member
כשהתלמיד מוכן מתקתקי

יש צורך במדריך ובטיול ולאחר מכן במורה אל תתחיל איתי - תזהר
בסוף אני אחייב אותך על הקפה שאתה עומד להזמין אותי
יוסף.

מתקתק99

New member
האפצ'י... ../images/Emo3.gif

תשמע... בעצם תראה...
יותר נכון תקרא...
לא אוהב להיות תלוי במורה או במדריך, שיגיד לי לעשות ככה ולא ככה. וכשאני ארצה הסבר ענייני, הוא יטחן לי את האוזן... (יש לי תוף עדין...) יוסף, מה אתה חושב לעצמך, שאין לי טיפת קלאס...?!
אחרי שעשית סבב אצל כולם אז עכשיו הגיע תורי?!
אני לא מזמין כל ""מדריך טיולים"" לכוס קפה.
לשלם לך...?!
???!!! אתה תשלם לי, על זה שאני צריך לשלם לך... חחחחח...

למעלה