ספורטק -- אפליות.

kakoon2

New member
ספורטק -- אפליות.

לפני כמה ימים הלכתי לספורטק עם הסקייט HOLLY שלי (סקט מצויין) ואמרו לי בכניסה שאסור להיכנס עם סייקט של HOLLY ! אחרי יומיים קניתי מ LIGHTWOVE סקייט של ALIEN WORKSHIP הלכתי לספורטק הכניסו אותי ואמרו לי שאני צריך לעבור בחינות ! ואז הם מדדו לי את האולי ואמרו לי שזה לא עובר סקייט וחצי ןאז הם צחקו עלי ואז כל האנשים בספורטק צחקו עלי ואז הוציאו אותי החוצה ! לעוד מישהו זה קרה ?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ודרך אגב איזה אולי צריך כדי להיכנס לספורטק ?!!?!?!? עם POP או בלי POP ????

TIS

New member
איזה מלך

גם לי יש סקייט HOLLY משום מה יש לי הרגשה שזה לא סקט מוכר במיוחד

ShLuMp

New member
חוצפה

איזה מפגרים האנשים שם מה זה לילדים בני 5 עם רולר מותר להכנס ולמישהו עם סקייט אסור כי "הוא לא מספיק טוב???" אני מוכן להתערב שאף אחד שם לא יודע אולי בגובה אסימון כל מי שרוצה יכול להכנס לספורטק ולדעתי עבדו עלייך

Sham 69

New member
בחינות?

מה זה החרא הזה? אחי, נראה לי עשו ממך צחוק.. כי אחי ההומו הקטן והחברים ההומואים שלו נכנסים לשם חופשי עם סקייטבורדים ששווים לביצה שלי (מגה-ספורט) והם אפילו לא יודעים לעשות הולי, הם נכנסים דופקים את הראש ויוצאים חצי מתים.. יכול להיות שהאנשים שם שטחיים.. ואתה ממש מכוער אז הם צחקו עלייך והסתלבטו עלייך.. ומה זה הולי עם פופ או בלי פופ? ממתי יש הולי בלי פופ?

למעלה