ספוקלציות

Orenseg

New member
אין ספק שהעונה האחרונה מציבה את פול בשורה אחת

עם מיטב השחקנים בעולם, אבל זו עדיין לא הנקודה. אני פשוט לא מסוגל לסבול הצהרות כאלה: "אבל כל אחד מהם אתלט ברמות מטורפות,כ"כ הרבה יותר מוכשר ומגוון מכל שחקן בנבחרות האחרות", מבלי לבסס אותן. סתם ברפרוף מהיר על הסגל אני יכול להגיד שמעמדה 4 נוביצקי (גרמניה) מוכשר יותר מאולדריג', מקסיל, באס ודייויד לי (4 השחקנים שמשחקים בעמדה 4 ונכנסו לסגל של z dead בראש השרשור) ולואול דנג (בריטניה) עומד בשורה אחת עם שחקנים כמו ג'וש סמית', דני גריינג'ר ורודי גיי (3 השחקנים בעמדה 3). לפחות 7 מתוך 13 השחקנים בסגל ההוא לא נחשבים למוכשרים ביותר בעולם...

z dead

New member
ולדעתי זה נכון

אני לא מתלהב מנוביצקי ומעולם לא התלהבתי ממנו,ומי שקרא הודעות קודמות שלי בפורום הזה יודע כמה אני "מעריך" אותו. אולדריג' מבחינתי יכול להיות הגרנט או הסטודמייר הבא גם אם הוא כרגע בוסר. גם הרכזים של ארה"ב בפער עצום טובים יותר,גם הsg. ובטח ובטח שגיי וסמית' טובים בפער עצומים מדנג שלא אתלט ברמות של שניהם,לא חוסם ברמה של שניהם. ואין לו את הקליעה והאחד על אחד של גיי,ואין לו את היכולות לתפקד כ4 כמו סמית' ולא לחמש דקות. כשאני רושם בסוגריים ובסלשים את - באס,גרנג'ר,לי,ומקסיל אני די בטוח שאפשר להבין שהם שחקני רוטציה שוליים/לא בטוחים בסגל וככאלה מין הסתם הם יהיו פחות טובים מה"כוכבים" של הנבחרות האחרות,וגם..מבחינתי גם זה בספק.

Orenseg

New member
נוביצקי לקח MVP.

אני לא חושב שזה הגיע לו, אבל הוא עדיין לקח תואר MVP והיום הוא נחשב טוב יותר מאולדריג' (שאני מאוד מעריך ואוהב, אבל עדיין לא ברמת MVP. אפילו לא השחקן הטוב בקבוצה שלו). לג'וש סמית' יש 28% קליעה מחוץ לצבע ורודי גיי עוד לא הוכיח שהוא יכול להיות מספר 2 אמין (ולא יוצר לעצמו מצב זריקה בניגוד למה שכתבת). מאוד נחמד שקבעת ששניהם בעמדת עדיפות על לואול דנג רק בגלל שהם אתלטים וחוסמים טוב יותר, אבל כדורסל מתבסס על יותר מאתלטיות. מארבורי ואייברסון יותר אתלטים מארויו או משאראס ועדיין קיבלו בראש באולימפיאדה הקודמת. הקביעות שלך הן דעה אישית ואתה לא יכול להתייחס אליהן כאילו זו עובדה. אני לא רואה פה מקום לדיון כשהודעת שכל נבחרת אמריקאית אמורה להביס כל נבחרת זרים ב30-40 הפרש, ואני חושב שזה נושא קצת לעוס בהתחשב בכך שכבר 8 שנים לא ראינו את הנבחרת האמיתית (בלי הגבלות גיל) עושה את זה בטורנירים אמיתיים.

z dead

New member
ונאש לקח פעמיים.

בצדק? גם לא. בטח שלא ברצף ובטח שלא בפעם השניה. גיי לא 2 הוא 3 שפעם ב... גם נתן כמה דקות כ4 אבל מעט מאוד,מול נבחרות אירופאיות הוא יכול. סמית' לא אמור להביא יותר מאלמנט של הגנה,אתלטיות ויכולת חסימה,ויכול לשחק בשתי עמדות לאורך זמן ולא 5 דקות בעמדה מסויימת כמו דנג. לגיי יש הכל גם אחד על אחד לא רע גם קליעה מכל טווח וגם אתלטיות,בודאי שיותר כשרון מדנג. מארבורי קיבל גם בראש מקמינגס מול מכבי אז? אני בפירוש שמתי בנבחרת שהרכבתי שחקנים עם אופי חיובי ולא שכונה כמו מארבורי ואייברסון,ואני גם אמרתי שכן כל נבחרת שארה"ב תרכיב מבחינת כשרון תפרק כל יריבה לו זה היה תלוי רק בכשרון אתה משום מה בחרת להתעלם מזה,אולי כי זה יותר נוח לך.

Orenseg

New member
לא בחרתי להתעלם מזה, זה פשוט לא שיקול רלוונטי

אנחנו לא יכולים לדעת מה האופי של השחקנים כל עוד אנחנו לא מכירים אותם אישית. אנחנו יכולים רק להתבסס על דימוי תקשורתי שלהם, וזה ממש לא שיקול רלוונטי. לסמית', אגב, יש תדמית של סרטן לדעתי נאש לקח MVP בצדק. אתה שוב מקבע את הדעות שלך כאילו הן עובדות. לא דיברתי על העמדה של רודי גיי. דיברתי על כך שהיום הוא מיועד להיות אופציה מספר 2 בהתקפה של הגריזליס ועדיין לא הוכיח את עצמו בתור שחקן כזה (גם לא כשגאסול שיחק בגריזליס).

z dead

New member
אתה באמת מאמין שהוא היה צריך לזכות פעמיים?

וברצף? כי כל פרשן ושחקן עבר בnba אובייקטיבי לא חשב כמוך. כמעט כל השחקנים ברשימה הוכיחו את עצמם כמנהיגים וכאלה אופי חיובי - בינום,ד'רון,פול,אליס ואחרים בניגוד למרבורי ואייברסון ואחרים שהסתכסכו עם מאמנים,אגואיסטים,לא שומרים כשלא בא להם,וכו' וכו'. זה לא דימוי תקשורתי. מקבע את העמדות שלי כעובדות? שיהיה. אתה טוען שאני קובע שכל נבחרת שארה"ב תפרק כל נבחרת אחרת,ושוב לא מתייחס לעובדה שאמרתי כמה פעמים והדגשתי וגם שאלתי עוד בהודעה הפותחת אם האופי שלהם מתאים בנוסף לכשרון,ובהודעות אחרות ציינתי בצורה די מפורשת שלו רק היה מדובר בכשרון זה היה בלי ספק בכלל שאין לארה"ב יריבות. אבל אתה בוחר להתעלם מזה בזה שאתה מבטל את זה עם המשפט הזה שלך שזה לא רלוונטי ובעצם לא מתייחס למה שאמרתי,אבל שיהיה,תעשה מה שנוח לך. גיי לא הוכיח את עצמו כסקורר שני? נגיד,ובכל זאת הוא יותר מגוון ומוכשר בכל אספקט מדנג,הנה,אני מקבע דעה כעובדה,סבבה? 20 נק' למשחק בעונה השניה שלו בnba זה לא סקורר גם אם זה בקבוצה חלשה? ואפילו לא סקורר משני? טוב. סמית' באותה כמות דקות - קולע אותן מספר נק',חוסם פי 3 יותר,לוקח 2 רב' יותר,חוטף יותר,ולמרות שלואל דנג כאמור קלעי אדיר מכל טווח בסופו של דבר האחוזים שלהם מהשדה כמעט זהים.

z dead

New member
מה הבעיה עם הסגל

יש לך 2 רכזים. 2-3 רול פליירז,כמה x פאקטורים מהספסל. קלעים איכותים,אתלטים אדירים וכמה סטופרים הגנתיים. ומעל הכל כמעט כולם בסגל הזה יכולים לשחק יחד בהרכבים שונים ומגוונים. וכן 99 אחוזים מהשחקנים בסגל הזה יותר מוכשרים,מגוונים,ואתלטים מכל שחקן נבחרת אחר. וכן,על הנייר הנבחרת הזאת אמורה להביס 30-40 כל נבחרת אחרת אלמלא פקטור הניסיון שעלול לשחק תפקיד ובגלל זה העלתי את הנקודה.

למעלה