ספונטני? אני???

Yaniv-DC

New member
ספונטני? אני???

אצתי רצתי אל דוכן עיתונים ליד המשרד, וקניתי לי ידיעות (6 דולר, המוכר מפקיע מחיר נקוב!). תוך כדי קריאה על הרוגים, פצועים והלוויות, צדה את עיני מודעה - טיסה ללונדון - $230. אז אוטוטו מגיע יום ההולדת שלי, וכבר שנתיים שלא הייתי בלונדון, ויום ההולדת שלי מתקרב, ואני צריך קצת ניקוי ראש ממאורעות יום שני, וגיל הסכים, אז החלטתי שזו מתנה נפלאה לעצמי. אחרי שלושה ביקורים "סטרייטים" בלונדון, הגיע הזמן לביקור הומואי (אני מוכן לנחם את ויליאם על מות סבתא רבא שלו). עכשיו רק צריך לבדוק אם האחות של דודה שנייה של סבתא ז"ל שלי (זה הקשר! נשבע!) יכולה לארח אותי, ואם לא, למצוא מקום שמארח בעלות מיני-מיני-מינמלית... בהצלחה לי, וויל - אני מגיעעעע!

MARMELAD

New member
אז מתי אתה נוסע?

ולמה אתה צריך למצוא מודעה כזו בעיתון ישראלי אם אתה חי בוושינגטון...?

Yaniv-DC

New member
כי בעיתונים הישראליים

יש פרסומות מיוחדות המתאימות לאמריקה. במקום פרסומות לסלקום ואורנג´ - יש פרסומות לספרינט ולורייזון. במקום פרסומות לברק וקווי זהב, יש פרסומות לנט-2-פון ולגלובוס קארד. כנ"ל יש פרסומות לטיסות מארה"ב לרחבי העולם, בעברית, ולפעמים דילים טובים שלא ניתן למצוא שלא אצל הסוכנים (הקומבינטורים) הישראלים. כשטסתי לארץ, מצאתי אצל סוכנת ישראלית כרטיס נמוך ב-80 דולר מההצעה הנמוכה ביותר הקודמת שקיבלתי. היום במקרה היה עיתון ישראלי במשרד, כי גיל התראיין ב-CNN על הסקר של מין הצמח, אז קנינו עיתון. אתה עוד תלמד על זה מרמלדי

למעלה