ספוליר (אני מצטער אני זקוק לעזרה

• פותח הנושא And7
  • פורסם בתאריך

And7

New member
ספוליר (אני מצטער אני זקוק לעזרה

בקשר לפרק שלא שודר עוד ביס) מדובר על פרקים 14-17 ככה שאני ממש לא מבין את האוליבר הזה מי זה? מאיפה הוא הגיע ? למה הוא נדחף והורס את הסדרה ממש משעמם לראות אותו כל פעם

And7

New member
ועוד דבר

שריאן מציץ לו בתיק האישי לא הבנתי מה הוא מגלה עליו...

../images/Emo58.gif

אחרי שמריסה משתכרת בערב חג המולד וראיין והיא כמעט נעצרים ע"י המשטרה, ראיין (שנזכר באמא שלו, שגם לה יש בעיית שתיה) וגם הוריה של מריסה, מכריחים אותה ללכת לפסיכולוג או יועץ, בחדר ההמתנה לפסיכולוג מריסה פוגשת את אוליבר. אוליבר הוא בחור מופרע ברמות קשות, אבל מריסה קצת תמימה ולא קולטת אותו. אוליבר מתאהב במריסה, הוא נרשם לבית הספר שלה ושל ראיין ופועל ע"מ להפריד בינהם. רק ראיין ולוק קולטים שהבחור מופרע, ראיין מחליט ללכת ולבדוק את התיק האישי של אוליבר, ע"מ לדעת מה לא בסדר אצלו. שהוא פותח את התיק, הוא מוצא כי אוליבר היה כבר מאוהב בעבר בבחורה ושהיא לא החזירה לו אהבה הוא ניסה להתאבד. את ההמשך אני מניחה שאתה כבר יודע, ראיין נתפס והוא חושש שהוא ישלח בחזרה לצ'ינו, אך למרות שה"כוהנים" מאוד כועסים עליו, הם לא זורקים אותו. אבל כל חבריו לא מאמינים לו גם ס'ת לא מאמין לו, ומריסה נפרדת ממנו כי היא חושבת שהוא יותר מדיי קנאי לה.

Chandler Rulz

New member
תשובות../images/Emo58.gif

אז ככה:
אוליבר הוא בחור שמריסה פגשה כשהיא הלכה לטיפול..
למה הוא נדחף?-כדי שתהיה עלילה לסדרה..
מה שריאן גילה זה שבבית ספר הקודם שלו, אוליבר היה אובססיבי כלפי בחורה אחת, ואחרי שהיא לא נענתה לחיזורים שלו הוא חתך לעצמו את הורידים.

And7

New member
עוד משהו שרציתי לדעת

בקשר לעבודה של סנדי פרטים על העבודה החדשה האם הוא עזב את הקודמת ... כמה שיותר כי אני ממש לא הבנתי למה הוא עבר ולאן רייצ'ל נעלמה פתאום?

../images/Emo58.gif תשובות

כן הוא לוקח את העבודה החדשה ועוזב את הישנה, מדובר במשרה במשרד עו"ד פרטי, כאמור עד עכשיו הוא עבד בסנגוריה הציבורית (או איך שקוראים לזה). המשרה החדשה מכניסה לו הרבה יותר כסף אבל זו לא הסיבה שהוא לוקח את העבודה,הוא עובר בגלל שבעבודה החדשה יש לו אפשרות לעבוד על יותר תיקים שהם "פרו בונו" כלומר ללא תשלום(עבור אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם לשלם לעו"ד). שהוא מתחיל לעבוד בעבודה החדשה הוא מגלה כי החברה החדשה תובעת את קיילב. בנוגע לריצ'ל- אכן באיזה שלב כבר לא רואים אותה יותר, לא מובן לי למה אני יודעת שבהתחלה ניסו ל"שדך" לה את ג'ימי, אבל כנראה שזה לא עבד. וג'ימי "משודך" בשנית לאחות של קירסטין, שגם היא נעלמת לה לקראת העונה השניה.

And7

New member
אבל אני ראיתי את פרק 20

והסדרה מתחילה קצת לרדת יש ירידה אני יותר מתגעגע לפרקים הקודמים לפני 15 :)

אני מסכימה איתך פחות או יותר

הקטע עם אוליבר היה באמת דיי טיפשי, גם אני לא כל כך אהבתי את הפרקים עם אוליבר אבל יש לך עוד מה לצפות, אחרי פרק 20 יש עוד 7 פרקים דיי טובים לדעתי. אם אתה רוצה אני ארשום כמה ספויילרים (כמיטב זכרוני).

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif מעליי.

לא לשכוח לשים
להבא הודעות כאלה ימחקו.

And7

New member
דרך אגב באמת יש שיפור

ואני בפרק 26 :) כרגע מת כבר להגיע אליכם לעונה שנייה פרק 5 :)

למעלה