ספולייר - פרק 1

OmerMikolizki

New member
ספולייר - פרק 1

יחזקאל:

תגידו לי בבקשה!!!

לא הבנתי מי הוא זה שהתעורר במיטה שבה סם שהה בזמן אשפוזו בבית החולים......
בהתחלה חשבתי שסם נכנס לגוף של יחזקאל (חחחחחחחח....השם באנגלית נשמע יותר טוב....)
אבל אחר כך בנסיעה ברכב, סם מתעורר.
אז מי זה???
זה לא חזי (מצאתי לו קיצור) וגם לא סם, אז מי זה???
דין:

ומסכן דין, אסור לו לגלות לשם שיש בתוכו מלאך כדי שסם לא יוציא אותו החוצה מגופו,
וזאת על מנת שסם יחלים......
מצד שני, ברגע שסם יידע את זה - הוא בטח התפוצץ מזעם....
קסטיאל:

וקסטיאל המתוק!!! סובל את הסבל האנושי....צמא, רעב, כביסה מלוכלכת.
הסצינה עם המלאכית בשדה, היתה מגעילה, שעה שצריך לראות את רגלה הכרותה מוטלת לידה.....דיי דוחה...
בדר"כ הם מראים דברים גועליים לשברירי שנייה וזה בסדר, אבל בסצינת דיבור ארוך....

טוב, נראה מה יהיה בשבוע הבא....

אגב, השחקן שמגלם את מלאך המוות, משחק פשוט מעולה!!!

מה דעתכם?

משי22

New member

מי שנשאר במיטת בית החולים היה הכלי של יחזקאל. עכשיו שיחזקאל עזב, הכלי חוזר להיות עצמאי (כמו שקרה לכלי של קסטיאל לקראת סוף עונה 4, כשקסטיאל עזב).

דין עשה משהו שאסור לעשות, והוא יודע את זה. אני נורא מרחמת עליו, כי אני יודעת כמה הוא מפחד להיות בלי סאם, אבל סאם הולך להתפוצץ עליו הרבה יותר ממה שהיה כשדין הרג את חברה שלו והחביא את זה ממנו. מה עוד שבפעם ההיא דין היה משוכנע שפעל נכון, והפעם דין מרגיש בעצמות שלו שהוא חצה גבול. למכור את הנשמה שלך בשביל שאחיך יחיה זה נורא ואיום, אבל זה עדיין באיזה שהוא מקום החלטה שלך. אבל לשלול מאח שלך את הבחירה... זה נכון שסאם בחר, אבל הוא בחר רק בגלל שהוא כל כך סמך על דין. לא היה לו מושג למה בדיוק הוא מסכים.

אם כי, אני חייבת לשאול, אם סאם לא מרגיש את יחזקאל בתוכו, והבחירות והמעשים והדיבורים הם שלו, איך בדיוק זה מפריע לו שיש עוד אורח בתוכו? הרי זה הכל שאלה של בחירה חופשית והעצמאות לשלוט במעשיך. אם יחזקאל לא מפריע לו, אני לא רואה למה בעצם סאם צריך להתנגד לזה.

אז עכשיו, כשסאם משמש ככלי, זה אומר שהוא לא צריך לאכול, לשתות, שהוא לא יפצע? כי אם כן, הוא יעלה על זה ממש ממש מהר...

למעלה