ספוילר!

ספוילר!

למה?!!!!!!!!!!!!!!!!! למה החליטו להכניס את פיקולו לגיהינום נצחי, למרות שהוא לא הפך שוב לרשע, אלא להיפך, סיכן את עצמו בשביל להציל את גוקו מאותו גורל נורא?!!! אני בטוחה שאם אקירה היה יכול לעשות משהו בעניין הוא היה מונע את זה. אבל הוא לא יכל, כי הוא לא השתתף ביצירת הסדרה הזאתי. איזו באסה. למממממממממממממממממממממההההההההההההההההההה???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לממממההההההההההה?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יוצרים מגעילים יש לGT!!!! לוחם כזה מועיל, לגיהינום לנצח-נצחים? מה זה פה??????!!!!!!!!!!!!!!! טיפשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אידיוטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מפגרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מניאקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בני-זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piccolo

New member
הממ..../images/Emo58.gif

הוא בעצמו דיי החליט להיות שם.. להשגיח על הסדר.. תכלס אם נמאס לו, הוא בטוח יכול לדבר עם דנדה שיוציא אותו משם לכמה זמן או משהו.. אבל בתכלס.. כדור הארץ חי בשקט.. כבר אין גוקו.. (
) אין איובים.. אין רמה להגיע אליה... האקשן היחיד שנשאר זה בגהינום.. ובשביל פיקולו זה איזור אימונים... והוא עושה לאחרים את הגיהנום.. דווקא נשמע לי אחלה ג'וב

FGHRT

New member
אני דיי בטוח שהוא זה שמתעלל בהם...

^^ זה DIGIASH כמובן ובבקשה תענו לי על השאלה שלי דחוף!!! כי יש סיכוי פצפון שאני אוכל להכנס לאינטרנט מחר אבל זהו...

King Of Saiyans

New member
תגידו, כשגוקו צעד עם צ'יצ'י לחופה

ב-DB, הוא ידע שהוא הולך לגור איתה ביחד כל ימי חייו, לשכב איתה כל יום באותה מיטה ולהכניס לה את הזנב שלו(לא הזנב הסייאני) ולאכול את האוכל שהיא מבשלת, ושהבן שיוולד לה יהיה גם הבן הביולוגי שלו, ושאסור לו יותר לפתח רגשות אהבה לנשים אחרות, או... שהוא חשב שעל החופה הוא עומד לאכול איתה אוכל מסוג מיוחד שקוראים לו 'חתונה' ובזה נגמר כל העניין ??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא שואל על כשהוא היה ילד קטן, אלא ביום החתונה ממש! בבקשה, תענו לי!!!!!!!! האם אחרי החתונה גוקו לא התפלא למה הוא וצ'יצ'י צריכים לגור בבית אחד רק בגלל שהם אכלו אוכל שקוראים לו 'חתונה'?

רוי, תן לה באן או משהו!!!

תגידי, את מפגרת? את רואה שמחקו את השרשור קללות אז את פותחת הודעה חדשה וממשיכה לקלל?! די כבר! באן עכשיו! ודי כל הזמן "למה למה למה, אקירה היה עושה משהו אם הוא היה יוצר את GT..." אבל הוא לא יצר אותה! זה מה יש ודי להתלונן, יא זונה!

Brolly

New member
דיייי כבר!!!!!!

תגיד אתה מחפש כל מקום בפורום שבו אתה צריך לקלל????? לדעתי צריך להעיף אותך!

אני מקלל?

לאחרונה בכלל לא כתבתי קללות בפורום והקללה היחידה שלי היא בשרשור הזה, בהודעה אחת, מילה אחת. לעומת הדונה גרציה הזאת זה כלום!

Brolly

New member
מקודם אתה קיללת וקיללת..

קראת לאנשים מפגרים, מטומטמים וכו' הפעם הגזמת...

למעלה