ספוילר

star lili

New member
אז מה אתה עונה?(../images/Emo58.gif עונה 6)

זה אחרי שטארה עוזבת את ווילו, אחרי שווילו הבטיחה שלא תעשה יותר כשפים, ולא קיימה, וג´יילס מחליט לעזוב את באפי ולחזור לאנגלייה, כי הוא מרגיש שאין עוד סיבה שישאר --כי הוא כבר לימד אותה כל מה שהוא יכול. באפי מדוכאת מהנטישה- ומתנחמת בזרועותיו החסונות של ספייקי
זה הסבר מספיק?

the number1 fan

New member
כן.אבל הוא באמת יעזוב?והיא גם

באמת תעזוב?ולמה היא עוזבת?ולמה ווילו הבטיחה לא לעשות כשפים?

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי פשוט תצפה בפרקים לפי הסדר?

סליחה על התשובה הקצת גסה, פשוט נמאס שכל יומיים מישהו מבקש הסבר על עונות שלמות... בשביל מה אתה אוהב באפי אם לא כדי לצפות בפרקים? תתאזר בסבלנות, תראה לפי הסדר, ותבין. ואם לא, יש ברשת שלל אתרים עם תקצירי פרקים ותסריטים שלמים שאפשר לשבת ולקרוא, אז אם אין לך כוח או דרך לצפות בפרקים, שב וקרא אותם. אין לי כוח לחפש שוב את אותם קישורים, הם מופיעים בהמון הודעות פה בפורום (אפשר לעשות חיפוש לפי מילים כמו "תסריטים"/"סקריפטים" וכו´) ואולי גם באופציית ה"קישורים" שיש בפורום (תבדוק). והכי חשוב: כשאתה כותב ספויילר בכותרת, תכתוב למה הספויילר! לא מספיק להזהיר, צריך להסביר מפני מה אתה מזהיר!

gracie

New member
כרגע ראיתי את הפרק

טבולה רסה... הא......... איזה פרק!

14מתן

New member
נכון... ../images/Emo58.gif

הוא ממש עצוב גם הפרק שניים אחרי זה עצוב ממש... זתומרת לא כל כך אבל שווילו בוכה אז....

trilliane

Well-known member
מנהל
הא?! על מה אתה מדבר? (ספוילר)

איזו מערבולת יש בעונה 6? אני לא זוכרת שום מערבולת... יכול להיות שאתה עושה סלט שלם ומדבר על סוף עונה 5? נראה לי שאתה באמת חייב להתחיל לצפות בפרקים מסודר, אתה מעופף לגמרי.

למעלה