ספוילר עד 5X16

lavender4

New member
ספוילר עד 5X16../images/Emo58.gif

אני רוצה לדעת אם אני יחידה בעניין הזה: אני ממש לא אוהבת את לורלי ולוק ביחד וכל העונה קיוויתי שכריס ולורליי יהיו יחד. הפרקים האחרונים נתנו הרגשה שהכותבים של הסדרה בכח ניסו להוציא את כריס כ"איש רע" . אני אישית אהבתי את כריס עוד מההתחלה אבל בעבר לא חשבתי שהוא מוכן לקשר עם לורליי, אבל עכשיו נראה לי כי לורליי וכריס כל כך מתאימים . חוץ מזה נורא אהבתי לראות את יחסי לורליי אמילי במשבר כזה-ובצדק.

tallywood

New member
צודקת בהחלט

גם אני בעד כריס ולור לוק משום מה קשוח מדי ועם כריס הדיאלוגים זורמים יותר חוץ מזה מה ההתנהגות המגעילה שלו כלפי לורלי- אני מאד מקווה שגם אחרי הנשיקה שלו היא לא תחזור אליו

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo58.gifמעלי^^ ופה...

איזה התנהגות מגעילה?
ממש תוהה בנושא... הוא היה הכי נחמד שאפשר להיות כלפיה, הוא היה סבלני, מבין וחבר טוב וכל פעם שהם רבו [לפני שהם היו ביחד] היה ברור שהיא פגעה מאוד, בלי להרגיש בכלל, או שהוא פגע בה מאוד..[כמו שהוא עבר לגור עם ניקול, שבסה"כ הייתה נשואה לו..
] אכפת להם מאוד אחד כלפי השני.. עכשיו כשהם זוג, הריב האחרון, הוא באמת פגע בה, ולמה? כי הוא נפגע ממנו, היא שיקרה לו וגרמה לכך שהדברים ממש יוצגו בצורה אחרת, הוא הבין את המצב כהרבה יותר חמור ממה שזה היה, הוא נבהל, הם נפרדו ולפני שני פרקים הוא ממש פגע בה עם הקטע של המחסן, כי שוב, הוא היה פגוע מהפרידה, הוא היה פגוע מכך שהוא ידע שהוא אמור לפגוש אותה בבציפר, בחזרות [הוא התגעגע אליה..] והוא לא ראה אותה, הוא הלך אליה הביתה, הופתע מהמחסן ודיבר בשיא הכנות וזה פגע, ברור שזה פגע, אבל זה מאהבה.. לא משנה, אני לא חושבת שהוא באמת פגע בה בצורה יותר חמורה מאשר כריס, שהוא היה יותר נורא.. הוא היה ממש מבין, מקבל את כל השטויות שלה, מוכן להגיע איתה לפשרות [ללכת לפגישות עיירה כשהיא רוצה, קנה לה טלוויזיה לחדר השינה שיוכלו לבלות יותר לילות ביחד כשיש לו משלוחים בבוקר והוא צריך לקום מוקדם, היא יכולה מאוחר ורגילה להרדם מול הטלוויזיה אז הם סידרו את זה שזה יעבוד..] הוא קנה לה משטח החלקה על קרח כדי שהיא תשלים עם השלג גאד דאמט!
הוא הלך לפגוש את ההורים שלה, הוא הלך לחידוש הנישואים.. איזה התנהגות מגעילה? וברור שהם יחזרו אחרי הנשיקה..
לורליי ולוק שולטים, על מה אתם מדברים בכלל?

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif וגם בהודעה מעל

גם אני בעד כריס ולורליי, אבל אנחנו די במיעוט כאן. אף פעם לא ממש רציתי את לוק ולורליי יחד אבל ידעתי שזה יבוא. הכותבים אוהבים להיטפל לדמות ולהוציא אותה רעה - ראי מקרה ג'ס בעונה השלישית, שלעומת העונה השנייה ניסו ברוב העונה השלישית להפוך אותו לדמות של מניאק חסר אופי. ככה זה איתם, ועצוב שזה ככה.

GinGerit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif לורליי+?

אני תמיד הייתי בעד לור וכריס... אבל עכשיו באמת מוציאים אותו רע והוא באמת השתנה, עם התינוקת החדשה והכל. נכון שהשיחות של לורליי וכריס זורמות אבל זה בגלל זהם חברים המון שנים ויש להם הרבה נושאים משותפים (שזה כולל את רורי) היחסים של לורליי ולוק יותר מתאימים ללורליי "המבוגרת" אם שמתן לב נושאי השיחה של לורליי וכריס נורא לא רציניים לעומת זאת עם לוק יותר רציניים (עד כמה שלורליי יכולה להיות רצינית). אז כן, אני בעד לורליי וכריס אבל בשלב הזה לוק מתאים לה יותר. כריס שבר לה את הלב יותר מידי פעמים ועכשיו היא סוף סוף מאוהבת באמת אז מגיע לה אושר.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

ממש לא מסיכם אני מת על לוק ולרולי אני מת על שניהם ביחד הם כל כך מתאימים ביחד וזה גם לא רנאה שהורס את הסדרה מכו למשל שלורלי היתה עם מקס מדינה בכל מקהר אני לא סובל את כריס אני מעדיף את לוק ולורלי כי זה כל כך מתאים אני לא מבין איך הרוב פה מעדיף את כריס.

למעלה