ספוילר- ישראבול

bumperz100

New member
ספוילר- ישראבול

לצערי, אבל כל הכבוד להם, ת"א אלופים- ניצחו 26-22. משחק קשוח, צמוד ועד הסוף. את ההבדל עשה שחקן ענק- אוון רשף עם המון מהלכים גדולים כולל אינטרספשן מכריע בחצי דקה האחרונה. כל הכבוד לירושלים, כל הכבוד לת"א, וכל הכבוד לליגה. החגיגות אני מנחש במייקס פלייס נתראה בעונה הבאה! :)

JayneCobb

New member
אני גם אשמח מאוד לצפות בו...

ובכלל לרשמים כלליים מהמשחק,הן בחי והן בצפיה בטלוויזיה... איך היה השידור?

REDSKINS

New member
...

ראיתי את המשחק בספורט 5 ונהנתי מאוד. השידור עצמו היה חלק וטוב חוץ מנפילת שידור לאיזו דקה וכמה בעיות סאונד. השדרנים היו בסדר , הם למדו על המשחק ועל השחקנים טוב. מה שקצת הפריע לי זה שלא חיבורו את המיקרופון של השופט לטלויזיה , שמעו את מה שהוא אמר רק על גבי המגרש אבל בבית לא והיינו צריכים לחכות שהפרשנים ידבבו אותו . היה נחמד מאוד לראות בספורט 5 ואני מקווה שהם ישדרו את כל משחקי הפלייאוף בעונה הבאה ואולי בעתיד גם שידורים על בסיס שבועי. משהו שהפתיע, שתי הקבוצות לא ניסו לתת FG או XP . מפתיע אותי שמשתמשים בבועטים רק בקיק אוף או בפאנט.

meirhala

New member
יש מעט מאוד FGs בליגה

זה לא כ"כ בגלל שאין קיקרים.. יותר לדעתי בגלל שכל קבוצה בטוחה שהקבוצה השנייה תלך על 2.. בעונות הראשונות אנחנו (חיפה) בעטנו לא מעט אקסטרה פויינטס, ושנה שעברה גם ניצחנו את המשחק על המקום ה3 עם פילדגול.. אבל היינו היחידים שבעטנו באופן (די) קבוע

REDSKINS

New member
חבל

ברגע שהולכים על גם FG , XP ו2 נק' זה יוצר יותר עניין במשחק , אפילו אם זה רק חד צדדי,למשל אם קבוצה נתנה 2 FG והיריבה נתנה TD אבל לא הצליחה עם ה2 נק' המצב הוא תיקו 6. חוץ מזה שעם בועט טוב אחוז ההצלחה בXP גבוה מאוד ואחוז ההצלחה של 2 נק' נמוך. יותר חכם במשחק ללכת על XPאלא אם יודעים שהיריבה טובה במהלכי 2 נק'.

royfr

New member
אל תשכח דבר אחד

זה לא ראגבי. בועט, כמה שיהיה טוב, תלוי בשני שחקנים נוספים - הסנאפר וההולדר. חייבים הרבה אימון גם לשניהם. והיו דברים מעולם שסנאפ גרוע, ו/או אחיזה לא נכונה דפקו בעיטות. האמת, גם אני הייתי רוצה לראות יותר בעיטות פלייס-קיק בליגה.

REDSKINS

New member
אין ספק

אבל בכל זאת נראה לי הכרחי לאמן גם סנאפר, הולדר וקיקר שיתפקדו כמו שצריך. לא לשכוח שלמשחק קוראים פוטבול.

Yo-man

New member
זה כי אורך הכדור הוא פוט אחד (כ-30 ס"מ)

ולא כי אמורים לבעוט אותו....

IGutman99

New member
הסיבה המרכזית ל 2P CONVERSION

לא לשכוח שבגלל שמשחקים 8 על 8 יותר קל לבצע מהלכי ריצה ולכן אחוזי ההצלחה גבוהים יותר מבNFL מנסיוני האישי דיי קשה לעצור את היריבה כשהיא הולכת על מהלך כזה ןגם אם תשווה את אחוזי ההצלחה של המהלך בליגה מול הNFL תראה הבדלים משמעותיים

ESPN

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

גם לגבי הXP שגם אני תהיתי לגבי זה וגם לגבי השידור שאני מסכימה איתך שהיה טוב ומעלה.(לא ראיתי את הכל אז כנראה שפספסתי את בעיות הסאונד והתמונה שאתה מדבר עליהם). ערוץ הספורט ומי שעבד איתם על העניין עשו עבודה טובה מאד יחסית לזה שזאת פעם ראשונה שהם מצלמים ומשדרים משחק פוטבול בלייב, כולל להראות הילוכים חוזרים בזמן ולעניין ולהראות מה הדאון וכמה טו גו. באופן כללי המשחק הצטלם מצויין ושמחתי לראות שהיה הרבה קהל (לצערי לא הסתדר לי להגיע בעצמי). נראה היה שאנשים נהנים על אף מזג האוויר. כל הכבוד לעוסקים במלאכה! בעיני היה מרשים

ESPN

New member
../images/Emo106.gifוכמובן מזל טוב לסייברס!../images/Emo106.gif

היה קרב קלאסי - עדי נגד איתי

איתי וההתקפות המסודרות והמתוכננות שלו מהפוקט מול האילתורים של עדי, כמו ב"ימי הספורטק העליזים", רק שהפעם זה היה הצבא האדום (כמה שחקנים יש להם!) מול ביג בלו. כל פעם שהייתה מסירה של ביג בלו היה אפשר לראות את הראוטים בצורה די יפה של #88 ו#84 ושל בוגי (אבל במיוחד #88). ראינו שהריסברים ידעו לאן לרוץ ושאיתי ידע איפה לחפש אותם. חוץ מהאנטרספשן הראשון כמובן ש#88 הלך רחוק ואיתי ציפה שהוא יהייה בקצר, ולכן המגן קיבל INT קל. מצד שני רוב המסירות שעדי השלים לא היו נראות מתוכננות, אלא מתוך הבלבול עדי מצא רסיבר פנוי. עדי שיחק ממש טוב אני חושב. מישהו יודע מי היה MVP? מה שכן מחלה שלא עברה מהליגה הזאת וכנראה גם לא תעבור בקרוב זה השמטות כדור של הרסיברים. אחוז התפיסות מזכיר אחוזי קליעה בכדורסל (בסביבות 50%). בהחלט חסר לביג בלו ריסיבר נוסף, אולי איזשהו הולנדי חרתתן שלא סותם את הפה :) אבל בגדול נהנתי מהמשחק, היה מאוד מותח והקהל היה מעורב לגמרי בדרייב האחרון של איתי. האווירה הייתה טובה (במיוחד ה"רייבלס" שהשתכרו שם קצת) ויהייה מעניין לראות ש"ח בערוץ הספורט. האווירה הזכירה לי את השיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=g1J1quMcaR4 ומי שלא מכיר אותו זה חור בהשכלה הספורטיבית. בעצם נראה לי שהשיר הזה היה בעקר במשחקי הוקי ופחות בענפי ספורט אחרים, למשל כאן: http://www.youtube.com/watch?v=Vtk6yVqDy3Q&feature=response_watch וזה כבר בכלל נוסטלגיה (קוובק נורדיקס נגד הווינפג ג'טס... כמה שאני זקן). טוב מספיק קישקשתי אבל היה כיף...

royfr

New member
נורדיק נגד הג'טס ?

תכף תגיד לי שזה מה-WHA. אנחנו בהחלט זקנים.

shefshef

New member
היתה אווירה מדהימה

נהניתי מכל רגע וגם המשחק היה באיכות גבוהה. בתור אחד שהיה במגרש, אשמח אם מישהו יעלה שידור של המשחק. אני רוצה לראות איך המשחק הצטלם וגם אם ראו אותי ואת המטרייה האדומה שלי...

omrili77

New member
אני יכול להגיד לך שהמשחק הצטלם מצויין

הקלטתי את המשחק וצפיתי בו כשחזרתי הביתה, ובאמת כל הכבוד לצוות של אולפני יגור וער' הספורט על שידור מעולה. תפסו מהלכים מזוויות שלא שמתי לב שהיו בהן מצלמות בכלל, הילוכים חוזרים, הילוך איטי, מצלמה אחת על השעון, שעון זמן מהלך, מידע על דאון ומרחק, סה"כ לא שונה בהרבה משידור של משחק כדורסל\כדורגל מליגת העל.

למעלה