ספוילרים + שמועה

• פותח הנושא 2DH
  • פורסם בתאריך

2DH

New member
ספוילרים + שמועה

נתחיל מהספוילר - הנה קישור לתמונות מהחתונה של שון ובל (אל תשאלו אותי מה מרלנה לובשת אבל היא עדיין נראית מעולה) אני שמחה ששון ובל מתחתנים, אני אוהבת אותם ... יש לי תחושה שזה לא תהיה פשוט אבל בנתיים אני שמחה ששון ובל מתחתנים. והשמועה ... אני לא מעזה לקוות אבל זה יהיה כל כך מושלם !!!

abcd80

New member
קראתי ../images/Emo58.gif

לגבי השמועה - אני מקווה שזה לא נכון. עוד פעם הסיפור של סופר ג'ון ומרלנה הקטנה שצריכה הגנה.. דווקא בלי ג'ון רואים איך דיידרה מוציאה מעצמה את המיטב ואני חושבת שזה שינוי מרענן עבורה לשחק לבד בלי דרייק לצידה.

2DH

New member
ספוילר

היא שכל עוד דידרה מקבלת עלילה שתוציא ממנה את המיטב אני אהיה מאד מרוצה. אבל בתור מעריצה של ג'ון ומרלנה וגם משהי שאוהבת מאד עלילות מרלנה/סטפנו לדורותיהם ... העלילה הזאת חלומית
הדבר היחיד שבטוח הוא שלמרלנה תהיה עלילה בדצמבר וסצנות עם סטפנו .. אז אני מסכמת את זה בכך שיש למה לחכות .

Days Eden

New member
בעייתי..../images/Emo58.gif..../images/Emo103.gif

נשמע דווקא נחמד ומזכיר טיפה את הימים הטובים אבל שג'ון בסופו של דבר יהרוג את סטפנו אחרי שסטפנו יחטוף את מרלנה זה טיפה בעייתי.. אבל מצד שני אני אהיה דיי מרוצה אם זה יקרה כך סטפנו יקבל סיום ראוי ולא כמו שהוא קיבל ב2001 וכך אני גם יוכל לקבור את דייז ביחד עם סטפנו.. נקווה לטוב..

r18d

New member
אני בעד ה"שמועה" ודברים על הספוילר (ספוילר)

בלי ג'ון לא נראה לי שאני אמשיך להיות צופה אדוקה כל כך כמו עכשיו.... אני ממש אשמח אם הוא יחזור, מה גם שהוא יפטור את סמי מהסיטואציה שבה היא נמצאת-ואולי היא תהיה חפשיה לחזור לזרועות לוקאס??? מעבר לזה- לגבי החתונה של שון ובל....הדבר היחיד שיש לי להגיד הוא שהשמלה של בל מדהימה- חבל שהגוף לא מחמיא לשמלה ולהיפך.....

abcd80

New member
../images/Emo45.gif לא מלהיב בכלל ../images/Emo58.gif

מעניין מה דיידרה חושבת על זה שהרי היא אמרה שהיא אהבה את השינוי הזה שעכשיו היא פועלת לבד ללא ג'ון לצידה כי זה נותן למרלנה הרבה מרחב וחופש פעולה מול סטפנו.

2DH

New member
../images/Emo58.gifנצל"ש - אז מי לדעתכם עשה את זה

טוב משעמם לי קלות הבוקר, ומזמן לא עלתה פה השאלה של מי עשה את זה (ע"ע מי הרוצח הסדרתי) אז החלטתי להעלות מאין סקרון קטן של מי ירה באי.ג'י ? מטרת הסקר היא לדעת מי לדעתכם כבר החליט לעשות מצווה ופיספס רשימת החשודים הפוטנציאלים :
רומן
לוקאס
קייט
סטיב
מרלנה
האישה בשחור (אם אתם שואלים אותי זו רייצ'ל בלייק שחזרה לנקום
)
משהו אחר ? זהו, הצביעו בהמוניכם

האישה בשחור?

באמת מה עם רייצ'ל בלייק? אבל היא נהרגה בהתפוצצות המערה לא? האישה בלבן חחח

4hilla4

New member
לא יודעת...

אם זאת מרלנה אז לפחות יהיה לה סיפור עלילה ראשי

לא ניסיתי להצחיק

מרלנה באמת תמימה נכון? הסכין הוא רק לקילוף תפוחי אדמה לא? אז זהו...שלא!!!!!!!!!!!!!

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

מתי ירו בו???????? האם הוא מת? אם כן אז מגיע לו. הוא סתם דמות מיותרת.

2DH

New member
אכן -ספוילר

דמות מסתורית ירתה בו . ההימור שלי עדיין נמצא עם מרלנה... או אולי ג'ון שבכלל חי ורצה לעצור את החתונה ולעזור למרלנה (כן תנו לי לקוות... )

למעלה