ספוילרים ליאגו ....

$ מעיין $

New member
ספוילרים ליאגו ....

אם אתם שונאים ספוילרים ..... כאילו הלוווו מה אתם עושים פה בכלל?! סגרו ת´הודעה!
ולעניינו...... אז ככה: (זה קצת ארוך, אז למי שיש כוח.....) המשטרה תהיה בעקבותיו של יאגו שיחיה במנוסה מתמדת מהמשטרה לאורך פרקים רבים... אלדו יאשפז את הלנה בבית משוגעים, וירצה להתחתן בשלב מסויים על מלינה מורנה תלך לבקר את יאגו בכלא אבל הוא (פגוע) ידחה אותה והיא תצא משם מאוד מעורערת עד כדי כך שלא תראה את המכונית שנוסעת לעברה וכמעט תדרס תומס ירוץ לעברה וצליח להציל אותה מפגיעה אך יפגע בעצמו ... חוספינה תעבור לגור באחוזה אלדו ישלח מתנקשים בעקבות יאגו, הוא ייפצע ויאבד המון דם מורנה תתחפש לאחות ותלך לבקר אותו יאגו יצליח לברוח מהכלא ויבקש ממורנה לבוא איתו למיסיונס אח"ב יאגו ייתפס שוב .... תומס יצליח לשכנע את מורנה להתחתן איתו יאגו מצליח לברוח שוב מהכלא-עם קבוצה של אנשים. אבל מגיע באיחור ... תומס ומורנה כבר ה-ת-ח-ת-נ-ו, יאגו חוטף את מורנה מהמסיבה יאגו ומורנה מבלים רגעים בלתי נישכחים במיסיונס המשטרה דולקת בעקבות יאגו למיסיונס גם גרדל וז´מיטה מגיעים למיסיונס הבקתה שבה נימצא יאגו עולה באש וכולם בטוחים (גם מורנה) שהוא מת מורנה נימצאת במצב של הלם ו....בהריון תומס כועס מאוד כי הוא יודע שהאבא של התינוק הוא יאגו יאגו כמובן לא מת, הוא פוגש במיסיונס אדם בשם קאבורה שנותן לו מחסה קאבורה הוא מעין מכשף, הוא מראה ליאגו חלק מהעתיד וחלק מהעבר יאגו מגלה שאלדו הוא הרוצח של אימו וכן מגלה (בעזרת קאבורה) שאם יחזור עכשיו לבואנוס איירס מורנה תיהרג אלדו מביא לאחוזה בחור בשם רנזו שיתחזה לפביו סירניו, רנזו היה עם יאגו בכלא .. אלדו מתכונן להתחתן עם מלינה... מורנה מגלה שאלדו הוא אביה יאגו חוזר לבואנוס איירס וחושב שמורנה בהריון מתומס (כולם דרך אגב חושבים שהוא מת, אפילו מורנה שמתחילה אותו בכל פינה וחושבת שהיא הוזה) יאגו מתחיל לעבוד כסבל בחברת סירניו ומגלה באחד המשלוחים של הדובונים, שהדובונים מלאים בסמים הוא פורץ לאחוזה ומניח דובון כזה על שולחנו של אלדו וגם מכתב על כך שהרוצח של ויקטוריה ישלם על מעשיו הלנה בורחת מבית משוגעים, מגיעה לאחוזה ויורה באלדו מצבו של אלדו חמור מאוד וכולם חושבים שהוא ימות (הוא יהיה אח"כ בכסא גלגלים ויצליח לתקשר באמצעות מחשב, אבל כמו בכל טלנובלה המכבדת את עצמה- הוא אח"כ לא יזדקק לכסא הגלגלים אבל ימשיך לרמות את כולם כאילו שהוא עדיין משותק) תומס יחטוף את התינוק של מורנה ואח"כ יירצח (נדמה לי שרנזו ירצח אותו) רנזו ישאיר את התינוק נטוש כדי לפגוע ביאגו התינוק של מורנה ויאגו ננטש בכנסיה ... מלינה מתחתנת עם רנזו (שעדיין מתחזה לפביו סירניו) רנזו נעצר ע"י המשטרה מורנה ויאגו מוצאים את התינוק בכנסיה, ויאגו נעצר יגו וקאבורה (המכשף) הולכים לבית הקברות של פרנקו סירניו והמכשף אומר שהעצמות בקבר הזה אינן של פרנקו סירניו (העצמות שייכות לאבא של רנזו שנספה בדלקה בו כולם חשבו שפרנקו נהרג והאישה שז´אמיטה ומרסדס ראו קודם בוכה על הקבר, הינה אישתו של אביו של רנזו שקבור שם. אלדו שילם לה כסף כדי שלא תגלה את הסוד) חתונתם של יאגו ומורנה קרבה רנזו מנסה שוב להרוג את יאגו, אך יסמין ניצבת ממול ונרצחת יאגו מבטיח לנקום את מותה וזהו לבנתיים ... :) מי שנישאר לקרוא עד הסוף .... אני בהלם מעצמו
;)
מעיין

$ מעיין $

New member
אוקיי כמה שיפוצים/תיקונים

whatever
על=עם מורנה מתחילה לראות אותו ..... יגו=יאגו
מעיין

hadarush16

New member
ילדה...... כן כן את! עם הודעה הזאת.

שלא תעיזו למחוק את ההודעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שהיא לא קשורה..... מתגעגעת אלייך מעייני..... נ.ב:ראית את איבו החמוד? אגב בלן בכלל לא שמנה!!!!!!!! השמלה שהיא לובשת בשיר עם פקונדו משמינה אותה.!!!!!!!! מקווה ששמתם לב!

$ מעיין $

New member
אני?! דיי..!!! אניייייייי?! (בתור)

מה קורה ילדה יפהההההההה שלייייי!!! גם אני מתגעגעת אלייך ממי! קבלי
ואיך השמלה משמינה אותה אם השמלה צמודה? .... באמת היא ניראת קצת שמנמונת שם... אגב ראיתי כמה תמונות שלה... והיאאאאאאא מזזזזזזזזזה התכערההההה!! לא שהיא הייתה יפה, אבל עכשיו הכיעור שלה ממש ... (בולט?!) טוב מה אכפת לי....! היא לא מעניינת...
סתם, לכל המעריצים שלה... קבלו את סליחתי מראש!
מעיין

hadarush16

New member
חחחחחחח כן כן את!!!!!!!

תודה על החיבוק..... המשלה הזאת הסגולה ממש משמינה אותה! תסתכלי עליה...

$ מעיין $

New member
חחחחח כולי נירגשתתתתתתתתתתת!!!

רק בגלל שאת מותק של ילדה קבלי עוד
:) ובקשר לשמלה שלה.... הממממ.... חחח אני אבדוק את זה...
מעיין

נטע4

New member
צודקת במאה אחוז!!!

בלן יפה מאוד והיא לא שמנה בכלל ואם יש לכם בעיות אז תתקעו איתן!!!!

למעלה