ספוייר סמאקדון Oh My God

bralon

New member
ראיתי את הקרב מהרויאל ראמבל

שהבאתה אגבתודה על הקרב אבל ברצינות זה היה חרא של קרב זה נערך רק-9:30 ד"ק הקרב שאני רוצה כבק עדיף אתה לא יכול להביא אותו אגב עוד משהו רוצה לדבר בצ´ט

שמע

אם הייתי שם את הקרב של סופר באוול 2001 אז לא היה שווה כי חלק יש להם אותו וחלק לא מעוניים בו אבל אם שמת לב שאני שמתי את הקרב של הרויאל ראמבל אז היו הרבה תגובות טובות ששמעתי וגם אני חושב שאני הראשון בעולם שהעלתי איזה שהוא קרב מהרויאל ראמבל 2002 את הקרב שביקשת אני אעלה שבוע הבא לגבי הצ´אט אז אין לי זמן לזה אני עושה כמה ניסיונות בשביל להעלות אירועים שלמים

bralon

New member
טוב שאול תקרא

דבר ראשון תודה בשביל שבוע הבא. דבר שני מה זה מעוניים לא התקוונתה למעונינים. ועוד משהו עם אתה יכול לעזור לי אתה יודע מתי יש היום סופרסטאר בערוץ 97 ירדן אנגלית?

bralon

New member
טוב שמע

דבר ראשון תודה בשביל שבוע הבא. דבר שני מה זה מעוניים לא התקוונתה למעונינים. ועוד משהו עם אתה יכול לעזור לי אתה יודע מתי יש היום סופרסטאר בערוץ 97 ירדן אנגלית?

master2002

New member
שאלה חשוב מאווד

האם יקראו לקווין נאש דיזל או קווין נאש ול סקוט הול רייזר רמון או סקוט הול ?

dead man

New member
לא ניראה לי, שמעו לדעתי הוגאן

אין לו מה לעשות כמיתאבק, נאש והול יודעים להיתאבק כישרון מיקרופון גדול יש להם הם יועילו והקהל מת עליהם, הוגאן אני לא מבין מה וינס רוצה לעשות אותו הוא כבר זקן מסורבל למרות שהקהל אוהב אותו אבל נימאס להם אותו הדבר עדיך שהוגאן חוזר כמו ריק פלייר או משהו כזה. להחזירק אותם היה צעד נבון לדעתי, אבל השאלה היא או המיבחן הוא תקראו לזה איך שבא לכם איך וינס ישתמש בהם הכול תלוי בוינס.

למעלה