ספוייר סמאקדון Oh My God

דוד דב

New member
ספוייר סמאקדון Oh My God

אין לי כוח לכתוב הרבה אני פשוט יכתוב את הסוף של התוכנית שזה בתכל´ס מה שמעניין תסיקו מסקנות לבד זה לא יהיה כל כך קשה Vince comes on to end the show by saying that he will not allow the WWF to slowly die under Ric Flair’s leadership. He created the WWF, so he will kill it. The camera moves over and reveals what Vince calls his poison - the black and white letters of the NWO! תכל´ס אני לא מתלהב מהרעיון אני חושב שהוא יצליח .. כמו שלא הצליח הWCW מה שכן דבר אחד בטוח ... שני אנשים שאנחנו נורא אוהבים יחזרו ... נאש והול ישראל מחכה רק לכם nWo 4 Life :)

אני מוריד את זה עכשיו במירק

ותאמין לי זה לא קל להשיג סמאקדאון כזה אם אתה קוצה גם להשיג אירועים שלמים אז אתה צריך ADSL כדי שאתה תוריד את זה במהירות של 20 קילו בייט לשניה או יותר אם יש לך אינטרנט 56k אז אני ממליץ לך לא להוריד אירועים שלמים כי זה יהיה במהירות של 4 קילו בייט ואפילו יותר פחות מזה אני גם מוריד את ראסלמניה 1 ברגע זה

דוד דב

New member
האמת שהיה מעפן

סתם הקטע האחרון היה שווה אבל בשביל זה תוכנית שלמה ?

דוד דב

New member
יופי אני נורא שמח

שאתה משוויץ בADSL ואני נורא גאה בך .. גם לי מודם כבלים וגם אני יכול להוריד את הפרק הזה אבל התוכנית פשוט הייתה מעפנה לא משנה כמה זמן היא הייתה

אין לי כוונה להשוויץ וכבר אמרתי

אני אמרתי שזה שעתיים ו-23 דקות כי לא תמיד התוכנית היא באורך כזה

אילן די

New member
שדרו את זה (בארה"ב) הערב

וזה היה רק שעתיים (כולל פרסומות) כרגיל. האם גם ג´ף ג´ארט יחזור ל- WWF ?

Israeli Hero

New member
אכן שאול צדק. תכנית שהופצה בטרם עת

מה שהוא הוריד זו גירסה לא ערוכה של סמקדאון שערכה שעתים ועשרים.מה שמגניב זה ששומעים ברקע את מייקל קול וג´רי לולר מדברים בינהם מה כדאי להגיד, וכדומה. הWWF כמובן לא התכוונו שניראה את הגירסה הלא ערוכה, ואין לי מושג איך הערוץ הזה הצליח להשיג את הקלטת הנדירה הזאת ועוד בטרם שידור התכנית בארהב. אכן מדובר בחלום של כל אוהד WWF. המסקנה המתבקשת היא שלWWF יש משת"פ.

master2002

New member
הייתה פה שמועה פעם ש

רנדי סבא´ג אמור לחזור אולי זה ההתחלה של חזרה חזקה של מתאבקים קורט חזר

אני לא חושב

וינס לא יצרה להחזיר יותר מדי מתאבקים מהעבר במיוחד אם הם מבוגרים מדי בכדי לעשות קרבות טובים קורט הנינג הראה שהוא בכושר שלו ולכן וינס רוצה אותו אם רנדי סאבג´ יבוא אז הוא לא יהיה מתאבק הוא יהיה באותו מצב של ריק פלייר סמוך עלי הוא לא יבוא ל-WWF

דוד דב

New member
איכס פיכס זקנים ....

הזקן היחידי שיכול לעשות טוב לWWF זה האלק הוגאן וגם זה ימאס מאד מהר ... אולי ל2 הופעות אורח ככה ... רק חסר לנו שהוא יביא את קונאן ואת ברוטוס ביפקייק ... צריך לדעת מתי להגיד לא

master2002

New member
תאמת

צודק אבל בכול זאות הלק הוגאן מגיע לו את הכבוד וזה היה מאווד מעניין לראות אותו חוזר בלי קשר לזה שהוא זקן אפילו לא בתור מתאבק בתור אחד קומשינר או אפילו בעל חצי בעלות על הwwf כמו..................................כמובן אלה מה ריק פלייר

bralon

New member
דבר מפחיד באמת

זה לראות את דסטי רודס השמן הענק חוזר ל-wwf עם התדמית של להיות עם בנו כמו שהיה לתקופה קצרה ב-wcw

bralon

New member
תמונת הגולגולת נחמדה מאוד

ועוד משהו שאול אתה יכול לשים באתר שלך את הקרב שהבתחתה לי מsuperbrawl- 2001 - stasiak & jindrak vs palumbo & o´haire.asf

למעלה