ספויילר תוצאות ונג´ז הפתעה ענקית !!

dead man

New member
ספויילר תוצאות ונג´ז הפתעה ענקית !!

טוב נתחיל בתוצאות: אייג´ ניצח את ריגל על חגורת i-c, הדאדליז ניצחות ביג שואו וקיין על חגורות הwwf, סקטוי טו הוטי ואלברט ניצחו את טאסט וכריסטן, ג´ף הארדי ניצח את אחיו מאט ( השופטת הייתה ליטה), וווהההוו אנדרטאקר ניצח את רוב ואן דאם, וטריש ניצחה את ג´אקלין על חגורת אליפות הנשים, טוב נתחיל במיין איבנט אוסטין ניצח את אנגל ועלה ל"גמר" ובין רוק לג´ריקו שימו לב ניצח ג´ריקו, ואז הקרב הענק אוסטין נגד ג´ריקו באמצע הקרב היתערבו בוקר טי פלייר ווינס הלכו מכות מאחורי הקלעים באמצע הקרב בין אוסטין לג´ריקו וכו´, אבל הנה ההפתעה מי ניצח what? what? what? what? ניחשתם נכון ג´ריקו איזו הפתעה פעם ראשונה בקריירה שלו ג´ריקו אלוף הwwf

ספויילר: היקדמת אותי בדקה.

שוב הפתיע מקמהון . גריקו שוב ניצח את הרוק ב- ROCK BOTTOM במרכז הזירה (פעם שניה בתוך חודש!!!! פעם וינס לא היה נותן לזה להתרחש ) ואת סטון קולד בעזרתו של בוקר T . כל הכבוד . שון מייקלס הבא בהתהוותו . לדעתי הוא לא יחזיק את האליפות הרבה זמן - אבל אני גם לא חשבתי שהוא יזכה בה.......

כנראה שרוב האנשים לא רוצים לדעת

מראש מה קרה אתמול אלא להיות מופתעים כשזה ישודר בארץ רק עוד כחודש .

dead man

New member
ניראה לי שאתה לא יודע מה זה ספויילר

אם רואים ספויילר אז לא פותחים את ההודעה אתה לא קלט לא סתם כתבתי ספויילר, אני מבין שאיש שלא רוצים לדעת אז כתבתי ספויילר בכותרת יאללה איתכם

למעלה