ספויילר סוף OTH

feeler

New member
ספויילר סוף OTH

are you fuckin kidding me?! what was this episode?! why is everything falling apart?! wtf? nathan and haley got MARRIED?!?!?!? what the hell?! lucas is ACTUALLY leaving?! deb and keith?! sleeping together?! TOGETHER?! i still don't believe that brooke is really this goody goody girl, i think she told nikki the truth. oh, and one thing that i loved - nathan called lucas brother.... and then lucas called nathan little brother... awwwwwwwwww

ayaliar

Well-known member
../images/Emo2.gif../images/Emo58.gifOTH

מה??? הם התחתנו!! מה הם צוחקים עלי?? אני בשוק ומה לעזאזל קורה עם דן? הוא מת?? בטח הם יחזרו כי הוא מת או משהו בעע איזה סוף לא ברור! לא היה ברור לי כל הקטע של ברוק, אולי היא באמת אמרה לניקי שהוא נסע לסיאטל ובזאת נגמרה הסאגה הזו של ג'ייק וניקי המשעממים דב וקית' הממ לא
בכלל לא חמוד. היה פרק מקסים, בשיחה של לוק ונת'ן היה ברור שלפחות אחד מהם הולך לקרוא לשני אח שלי אבל זה היה מתבקש אז אני שמחה שעשו את זה, קטע בהחלט מרגש. חבל על וואיטי, נראה לי שהוא הולך למות או משהו ואיזה שיר סיום
אחד השירים האהובים עלי, איזו צמרמורת היתה לי איך שהשיר התחיל... מדהים. מומלץ בחום: Snow Patrol - Run

למעלה