ספויילר ל00X01

ספויילר ל00X01

וואו מצאתי את הפילוט המקורי של הזסדרה!!! וואו איזה דבר!!! וואו אני בשוק עדיין לא עיכלתי.. וואו!! וואו!! וו... וואו! זה 25 דקות משעשעות- איכות גרועה סאונד טוב.. שרה בתור באפי, ניקולס בתור זאנדר ומשהיא שמנה בתור ווילו... אפילו דרלה היתה שם.... ווו... גיילס היה שם מעצבן ..... וקורדיליה עם הרמוני.... והספריה היתה שונה לגמרי!!!! וואו וואו וואו! אני עדיין בהלם! שווה צפיה- חובה לצפיה!!!

Skunk On Wheels

New member
למה ספוילר? זה לא משהו שמקדם את

העלילה או משהו, ואיפה דרלה הייתה שם? (ראיתי אבל לא זוכר את דרלה...) אמממממ, וגיליתי בזכות הפרק פיילוט הזה ממה קמח עשוי באמת .]

איכס- דבר ראשון

כי לא כולם ראו ואני מפחדת שיהרגו אותי שלא כתבתי ספויילר... טוב ככה היא היתה זאת שהרגה בפתיחה את הילד המסכן.. ואז ווילו הרגה אותה עם צלב...

Skunk On Wheels

New member
טוב, לא שמתי לב לזה...

אז נחמד לדעת שהשחקנית שמשחקת את דרוסילה יועדה בפיילוט למות... טוב שהשאירו את השחקנית הזאת לתפקיד של דרלה! (אחרי הכל, לפי איך שהלך עד עכשיו
לאנג´ל יש חולשה לדברים בלונדיניים ונמוכים (דרוסילה, באפי, והיה נראה שאולי יהיה עם קייט משהו בגלל זה. ובכלל לא זוכר מי אמר לו "go found something blond and small" או משהו בסגנון...)

14מתן

New member
כנראה שהוא התכוון לדרלה...

אני גם ראיתי לפני כמה זמן את זה וזה היה ממש מגוחך
איך ערפדים מתו שעה ובכלל לא היה תקציב לעשות את ההפיכה של הבנאדם לערפד אז ישר הוא הפך לערפד וזה די היה דפק בעקרון זה היה "הטיוטה" של הפרק הראשון (בערך אותה עלילה בדיחות ופריימים)

ד י י ז י

New member
איך שהם התפוררו היה ממש מזעזע!

תקעו לערפד יתד בלב. הוא נופל. הוא זז קצת מכאבים. הוא עוצר. הוא הופך לערימת עפר אבל זה נשאר בצורה שלו. הערימת עפר קטנה. נשארים כמה גרגרי חול על הרצפה. אוי.. זה היה כזה מצחיק!! והאפקטים.. אוי ויי.. כשמשהו נפל על הרצפה , הם לא חשבו על לא להפעיל את המיקרופון , והיה כזה "בוווום". יאאאאאק...

התפוררו?התמוססות איטית לגבס..

אם זה היה לוקח כל כך הרבה זמן גם בפרקים שאחר כך, 5 דקות מכל פרק היו לוקחות לקטילת הערפדים.. עבודה או לא. ואל.

למעלה