ספויילר לעונה ה6

an an

New member
ספויילר לעונה ה6

למקרה שיש כאן מישהי שלא ראתה את העונה. מצאתי את זה הרגע באמצע ניקיון מחשב, חברה שלי ואני כתבנו את זה אחרי שצפינו באחד הפרקים...ולטעמי זה יצא די מצחיק...אז פשוט כו שזה אני עושה "העתק הדבק" וסליחה שזה קטוע באמצע כנראה שלא היה לנו כוח להמשיך את זה בזמנו... תהנו! ותגיבו מה אתן חושבות :) ישנן בנות עונה 6 פרק 2 את הפרק השני אנו פותחים עם ניקי שנראית כמו ערפד שהתעורר על הצד הלא נכון. כפי הנראה ניקי חווה התקף פסיכוטי, מתחילה לצעוק על כולם שג'ני שברה את ליבה, שכבה איתה כל הלילה ואז זרקה אותה. לכל הפחות אפשר לחשוב שהיא נדרסה אתמול בלילה ונזרקה ליד פחי האשפה מכמות הצעקות שלה. בעוד ניקי מעלה דציבלים אנו מגלים שהיא לא רק נראית טיפשה אלא היא באמת כזו כשהיא לא מבינה את משמעות המילה "שואומאנס", אחת מחברותיה הבלונדות מסבירה לה שזה רומן על הסט, והיא ממשיכה לצעוק, בנוסף היא גם מוחקת אותה מ5 המועדפים עליה, יפה שאיליין "חוסכת" כסף בחסות, אם מישהו פספס היו עוד המון פלאפונים במשך הפרק :) שימו לב לשמלה של ניקי שנראית כמו שילוב של חלוק ישן וגופיית ספגטי. מסתבר שניקי סילקה את כל ההומלסים ששהו בבית שלה כדיי שלא יהיו עדים לאיומיה על החיים של ג'ני להלן: "יו אר דאד מיט שכטר, דאד!" לה לה לה שיר פתיחה :) למה לכל הרוחות ג'ודי עדיין פה? צריך לחתוך אותה מהפתיח! עכשיו אנחנו ב"היט" הלנה שנראית לא רע בכלל עם משקפיים וקיט שעשתה משהו מוזר בשיער מנסות לשכנע ס"ב להופיע אצלן במועדון. "סנסט בולוואר" (ס"ב) אוהב את קיט! מסתבר שהם מכירים אחד את השני עוד מהתקופה שהדינוזאורים התהלכו יחד על האדמה. והינה עברנו ל"פלאנט" מאחר שההתרחשות עברה ל "איטס א היט" כנראה שלא נראה אותו הרבה בהמשך העונה. הינה אליס וג'ני שבאו להפגיש את המחשבים שלהן... מכיוון שאין להן עבודה אמיתית הן נורא עסוקות בלנסות להמציא לעצמן אחת כזו. (שימו לב לתפוח, איליין ממשיכה עם המותגים...) הינה באה מלצרית עם אוכל טיעם טעים....והוואפלס האלה עושים חשק לטרוף את הצלחת, שתקום מי שלא הייתה מסכימה לאכול אותם. המלצרית מנסה לברוח אבל ג'ני חדת האבחנה מגלה שהיא לא הזמינה וופלים (היא בדיאטת שיין). ביי די וואי, שיין נראית לא רע בכלל, ברוך השם היא העלתה כמה קילוגרמים, שתמשיך כך אמן ואמן. קיט מציינת ששין הכינה אותם במיוחד לג'ני, מסתבר שהיא מסוגלת להכין אוכל, אבל אני במקום ג'ני לא הייתי אוכלת את זה כי כולנו יודעים איפה הידיים של שיין ביקרו, או יותר נכון איפה הן עוד לא ביקרו?! שיין:" תאכלי זונה, תאכלי!" ג'ני: "אוי שיט היא מנסה להרעיל אותי, נו וואי ביט'ש" אליס הפכה לשירות דואר. אליס: "היא לא רוצה את הוופל שלך". מיי גירל: "את מבינה מה היא אומרת, היא לא רוצה את הוופל שלה עכשיו אבל היא תרצה אותו בסוף הפרק! חי חי חי..." שיחת חולין מוזרה ביותר על שירות חניה...בט וטינה, אין כבר על מה לדבר? שימו לב להתאמת הבגדים של האחיות פורטר, האחת לובשת דגם פרחוני של כיסויי מיטה משנת 1990 והשנייה מפרש שאפילו קפטן ג'ק ספארו היה מתבייש ללבוש. טינה מבחינה בוואפל וזועקת "וואפל...אני אוהבת וואפל" ברמיזה עזה שהיא רוצה וואפל, ג'ני לא מתחשבת וזורקת אותם ישר לפח, טינה לא אכלה מאתמול, שימו לב לאכזבה בעיניה.. קיט שמסתבר שהיא אפרו-אמריקאית-פולניה מציינת שיש ילדים רעבים בעולם, אני וטינה ילדים רעבים תנו את הוופלז לנו! ג'ני יורקת תשובה לקיט. בט שכנראה הייתה לה ילדות עשוקה לא יודעת לשחק ב "אבן נייר ומספריים" לכן היא הולכת לשבת עם הבוגדים בעוד טינה הולכת לשבת עם המתחסדים. כאילו שזה לא היה צפוי... או בט וטינה :) טינה יורדת על אליס וג'ני ואנחנו עם טינה! עם המצב הנוכחי בעבודה בקרוב גם טינה תצטרף למעגל הלסביות המובטלות ותכתוב סקרינפליי משלה על רצח בהוליווד.. בט מציקה לטינה עם ההודעות, כאילו שלא שומעים אותה מהשולחן ליד... קיט: "אמןן טו דאט", אנחנו בלזי לנד לא בהואס אוף גאד! קיט! שימו לב לאליס, שלא נותנת לטאשה לבלוס בשקט, טאשה:" אני צריכה פחמימות לאימון" אליס: "את צריכה אותן כל-כך מהר?!" אם חברה שלי הייתה עושה לי את זה הייתי בועטת בה במסגרת האימון. שימו לב איך אליס מעצבנת בקטע הזה, זה מוטיב חוזר בכל הפרק... טאשה: " יש דבר כזה שנקרא פרטיות אליס" אליס: יא נוט אין מיי וורלד.. הלנה נראית טוב בגופיה! אליס מתחרפנת לרגע וצועקת על ג'ני שיש אנרגיות שליליות בגללה, ג'ני ההמומה לא מבינה מה היא רוצה, מסכנה...ככה זה ליהודים רק שתדעו, עובדה התקיפו רק אותה...אליס. צ' צ' צ'. הלנה אוהבת דייק דרמה, ואוהבת את אליס וג'ני, זה זמן טוב להזכיר את העובדה שהלנה לא מכירה את ג'ני, אין לה שום קשר לג'ני ומעולם לא היה לה. ועד כמה שידוע לנו אין לה שום קשר לשיין חוץ מהעובדה שהיא מימנה את החתונה שלה ובגללה אמה שלה נישלה אותה מנכסיה, הא כן ושיין התמזמזה איתה...אם זאת לא סיבה לאהוב אז מה כן? טינה ובט שוב משיגות ילד באיזשהו אופן, שוב? הן רק השלימו! מה פתאום ילד?! מי צריך עוד ילד? טוב שיש את ג'ני להרוס את המסיבה, היא לא יכולה לכתוב כשיש ילד, היא צריכה להיות חברה של ג'ודי בטח נורא שקט אצלה בבית. מסתבר שג'ני צריכה שותפה חדשה ואז שיין... שיין: "ג'ני את לא צריכה שותפה חדשה" שיין(בליבה):לאן אני אלך? אף אחד לא אוהב אותי... ג'ני: את רוצה שאני אסלח לך כי הכנת לי וופל.. שיין: כן, למה שלא, שיין(בלב) זה לא שעשיתי לך משהו שלא עשיתי לאחרות.... אליס נהייתה אסטרונומית, יש לה 2 בלק הולס וכפי הנראה טאשה תשליך אותה לתוך אחד מהם! שיין שותלת פרחים כי ג'ני רצתה, היא הפכה לגנן! מה זה הזקן הזה?! מה זה? מקס כדי שתתגלחי! ומסתבר שהוא כן הופך לגבר בסוף...למה? למה כל זה? לעוד מישהו בא לבעוט באיש הקר(א)ח הזה? המפיק של טינה..... טינה ההמומה לא ידעה שהיא כ"כ שולית ששכחו שהיא בכלל חלק מההפקה של הסרט.. מישהו שומע את הרעש הזה? הא כן אלה הדעות האישיות של טינה שגוועות.. הינה כולם מרכלים בעקיפין על בט, ואהוי הפיראטס הגיעו! ג'ודי הדפוקה הזאת. מסתבר שמקס עושה ניתוח לשינויי מין כי הוא רוצה להשתזף טופלס בים.. ו...אופסי........ פתאום הם גילו שהוא בהריון....ג'י מעניין איך זה קרה.. את מקס לא לימודו שגם גברים יכולים להיכנס להריון...בו הו זה עולם קשה... שימו לב שלמרות שג'ודי יש עיניים טובות והיא קוראת שפתיים יש לה ראיה סלקטיבית, היא לא מחבבת אותו אז היא לא רוצה לענות לו.. אבל היי, כמה נחמד מצד בט שהיא תרגמה לה.. איך היא שמעה את הנקישות של בט? סרט אימה חלק א', בט תזדקק למשקפיים, אישה ערומה בגיל העמידה הפתיעה אותה....ולא סתם אישה, ג'יוייס שלא הביאה לנו ג'וי בכלל, אפשר היה לחתוך את זה בעריכה, טוב שפיליס צעקה עליה "תכסי את הזבל שלך". שימו לב שעיניה של פיליס מעולם לא ירדו לחזה של ג'ויס, בכל אופן היא מציעה לה להתחתן רק כי הן לא יכולות באמת להתחתן וכי היא עשירה כמו טראמפ....והיא מסכימה. דיאלוג מיותר...את מי הן מעניינות בכלל? כל הזכויות שמורות לנו :) AA

למעלה