ספויילר וקצת מש"ש....

hennir

New member
ספויילר וקצת מש"ש....

תגידו למה כולכם בטוחים שזה פיטר האדם שמתפוצץ?? זה הרי ברור שזה יכול להיות גם סיילר וגם טד!!! ולגבי סימון - היא הולכת להיות הרבה הרבה יותר מעניינת... איזה חזק הפרומו "יו וונט טו שוט מי אגן?" איך אהבתי שהיא אמרה את זה!!! ותגידו, מה אתם חושבים על הרעיון שכאשר רואים את אייזק מת ביום של הפיצוץ (עם מוות כמו שסיילר עושה) יכול להיות שזה פיטר הרג אותו??

GaLmgnT

New member
../images/Emo58.gif כי הוא ראה את זה

פיטר מתפוצץ כי הוא ראה את זה. זו לא פעם ראשונה שיש לו חזיונות (כל עניין התעופה וניית'ן), היו לו כמו חזיונות בנושא ההתפוצצות, ואפשר להבין כבר שבדומה לציורים של אייזק, כל החזיונות של פיטר מתגשמים. הוא יתפוצץ, זו עובדה, עכשיו רק צריך לחכות ולראות מה יקרה ברגע האמת. הקטע עם סימון בפרומו היה פשוט ענק. אף בן אדם לא יכול לשרוד כזה דבר, מה שאומר שבטוח יש לה כוחות. גם בפרומו רואים אותה אומרת את זה כשכל הדם שלה עוד על החולצה, זה נראה 5 דקות אחרי היריות. גם הביטחון שהיא אמרה את זה, היא מסתירה פה משהו ממש גדול. רציתי לפתוח על זה נושא שלם אבל בכל מקרה - לדעתי היא עובדת בשביל לינדרמן. הכל מתחבר. את רוב הציורים של אייזק היא מכרה ללינדרמן, דווקא את הציור שחסר לו ולפיטר היא הצליחה להשיג, הכל מתאים. אבל כמובן נצטרך לחכות לפרק כדי לראות מה היא באמת
חשבתי על זה. האמת? זה דווקא הגיוני, אבל לא נראה לי שזה יקרה. מה שראינו בפרק 16 עם פיטר ואייזק היה ממש ממש רע. בדומה לסיילר, הכוחות שולטים בו ומשחיטים אותו, הוא לא יוכל להישאר ככה זמן רב בסדרה. או שהוא ימות, או שהוא יפנה לצד האפל, או שהכוחות שלו ייחלשו בצורה קשה. לכן יש סיכוי, אבל פיטר לא יפנה לצד האפל כל כך מהר, מה גם שלסיילר בדיוק מתאים לעשות דבר כזה עכשיו שהוא חופשי.

../images/Emo58.gifאני לא בטוח לגבי החזיונות, איך אתה מסביר את החלום שהיה לו עם אבא של סימון? זה לא היה חיזיון..

RNaon

New member
מתגשמים?../images/Emo58.gif

איך אתה מסביר את החלום על אבא של סימון? או כשהוא ראה את סיילר מדבר איתו בתא המעצר? לחלומות שלו יש משמעות, אבל לא בהכרח זה אומר שזה יקרה במציאות. אני לא אומרת שפיטר לא הולך להתפוצץ, אבל יכול להיות שיש משהו מעבר לזה. לא צריך לקחת את זה כמובן מאליו, אולי היוצרים מנסים לומר לנו משהו. שונאת את סימון =\ כל כך שמחתי שהיא מתה, והפרומו הרס לי את החגיגות
לא נראה לי שפיטר הוא זה שהרג את אייזק בעתיד של הירו, למה לו לפתוח לו את הראש? הוא הרי לא צריך את זה. אני לא אתפלא אם פיטר יהרוג את אייזק מתישהו, אבל לא בדרך הזאתי.

omg! ../images/Emo58.gif

זה אומר שסימון לא יכולה למות?! ידעתי שיש לה כוחות!!!

GaLmgnT

New member
../images/Emo58.gif נראה לי שיש לה

זה ממש הגיוני. בביטחון שהיא אמרה "יו וונה שוט מיי אגאין" וכל זה, וגם נראה שלקח לה 5 דקות להחלים - הכל מתחבר אם יהיה לה כוחות.

cherti

New member
תיקון טעות חשובה../images/Emo58.gif

חברים יקרים , לסימון אין שום כוחות והיא אכן מתה! הרי הפרומו רואים את הגופה שלה עדיין מונחת שם על הספה כי היא נהרגה , מי שעומדת ומדברת ונראית כמו סימון זאת העוזרת החדשה של בנט שיכולה להפוך לכל אדם (מיסטיק באקס מן) וזאת היא שמדברת איתם. אז אין לסימון שום כוחות והיא אכן מתה. נ.ב שימו לב שבפרק השני בסדרה מראים את האקדח שאיתו אייזק רצח את סימון ומראים את הגופה של אייזק כאשר ראשו נחתך (הירו רואה את זה כשהוא משתגר לעתיד) ואכן האקדח כבר הופיע ובפרומו לפרק 18 מראים את סיילר מנסה למצוא כבר את אייזק . :)

RNaon

New member
הא?

איך אתה יודע? המצאת או שקראת את זה איפשהו? אם זה באמת יהיה ככה זה יהיה ממש מבאס, עוד עלילה מעצבנת

noyil

New member
עלילה מעצבנת?../images/Emo58.gif

עלילה מעצבנת תהיה אם לסימון יש כוחות והיא חיה, היא פשוט דמות מעצבנת ולפי התגובות לפרומו ולפרק בו היא נהרגה רוב הצופים שונאים אותה. כנראה שהיוצרים רצו לעצבן את הצופים בכך שבפרומו הראו את סימון חיה, ולגרום לצופים הקלה כשבפרק של מחר יראו שהיא לא באמת חיה- זה אחד הדברים שגורמים לצופה לאהוב את הסדרה.

RNaon

New member
הלוואי../images/Emo58.gif

הואה איזה הקלה תהיה לי .. התכוונתי עלילה מעצבנת, אם תבוא העוזרת החדשה של בנט, ותתחזה לסיימון. יהיה לנו עוד משהו סטייל מואינדר וסיילר, עוד עלילה טפשית שברור מה יהיה בסוף (העוזרת תדווח הכל לבנט, עד שיגלו אותה מתישהו והיא תברח/תמות).

למעלה