|ספויילר| בשאלה

SCRATCHER

New member
|ספויילר| בשאלה

כשהייתי ממש ממש קטנה אני זוכרת שהיה פרק שהם הגיעו לעולם שהיו בו אנשים-מפלצות או משהו כזה (בפירוש לא קרומגס) ואני זוכרת שהם התחבאו מתחת לאדמה, ומישהו מהם מצא תינוק או משהו כזה. מישהו מבין על איזה פרק אני מדברת? ראיתי אותו רק פעם אחת, ומאז אני לא מצליחה לתפוס אותו, אז אם מישהו מזהה, אפשר לדעת מתי הוא צפוי להיות משודר בAXN ומה בדיוק קורה בו?

CoolBoy16

New member
../images/Emo58.gif

זה בסוף עונה 3...וויד וקווין היו מתחת לאדמה (וויד נפלה ברעידת אדמה וקווין נפל כשהם ניסו להגיע אליה) ורמברנט והפרופסור היו עם האנשים למעלה שהביאו להם את הפירות האלה שמה שאתה חושב עליו כשאתה אוכל אותם זה הטעם שלהם... פרק טוב! הוא עוד לא היה בAXN...הוא אמור להיות אחרי שמגי באה- אחרי הפרק של המשכפל...3 פרקים אחרי האקסודוס שהפרופסור מת (GO FIGURE)

גלבטרון

New member
../images/Emo58.gifהפרק שעליו את מדברת...

הוא Lsat of Eden. הפרק הופק 16 אבל שודר כפרק 20. הפרק מבוסס על עולם העתידי הרחוק של כדה"א בספר "מכונת הזמן" של ה.ג'.וולס ועל הרעיון של המהנדסים של לארי ניבן, סופר מדע בידיוני מצליח. בפרק הגולשים שלנו מגיעים לעולם הרבוי ברעידות אדמה. לפני עשרות/מאות שנים סאן-פרנסיסקו נחרבה ברעידת אדמה וחלק מהתושבים נקברו איתה ונחשבו למתים בעוד אלו שניצלו עיבדו הרבה מהידע הטכנולוגי שלהם והם חיים חיים פשוטים, כאשר הם נהנים מפירות הטכנולוגיה של קודמיהם. בזמן רעידת אדמה ווייד נופלת אל התהום שם למעשה חיים הצאצאים של אלו אשר שרדו את חורבן סאן-פרנסיסקו. הם נהפכו לקניבלים (עקב חוסר מזון מתחת לאדמה) והם מידי פעם עולים לפני הקרקע על מנת לחטוף אחדים מהמתגוררים מעל האדמה ובנוסף הם רגישים לאור שמש. את ה"מפלצות" גילמו כוכבי Cirque du Soleil, קרקס צרפתי אשר הופעתו נעה סביב עלילת פנטסיה ולא רק ממופעים. הפרק הופק עוד כאשר ג'ון ריס דייויס היה בסידרה אך מסיבה לא ברורה נבחר להיות משודר לאחר שארטורו נהרג ולכן הוסיפו לפרק בפתיחה סצנת דיאלוג בין ווייד לרמי בה הם נזכרים בהרפתקאה שהייתה להם עוד כשארטורו היה חי וזה מוביל לאירועי הפרק. אך דאגה, יש עוד 12 פרקים לפני הפרק הזה ולכן אני לא חושב שתחמיצי אותו.

מנצל"שת לשאלת ../images/Emo58.gif

הפרק בו החברים מגיעים לעיירה שהתושבים בה אוכלים הפרשות שמשאירה מפלצת כלשהי (שנוצרה ממכרה אורניום אאל"ט) שגורמות להם להישאר צעירים, שודר כבר או לא? כי זה זכור לי כפרק טוב ולפי השיער של וויד הוא צריך להיות בקרוב, או שכבר היה.

למעלה