ספויילרים

La Gamba

New member
ספויילרים

די לשאלה הזו, אבל כפי הנראה כמות הדיונים פה תקפוץ ברמה אחת כאשר הספר הרביעי יצא. האם אז, כאשר חלק ענק מהדיונים יוקדשו למה שהתרחש בספר, יהיה זה נכון לסמן כל הודעה בספויילר?

Giantsbane

New member
לדעתי

וכמובן שזה לשיקולו של בראנדון, המדיניות הנכונה היא לתת חודש, חודשיים של 'חסד' בהם כל הודעה שמכילה מידע מהספר מ'משתה' תסומן כמכילה ספוילר, בשביל לתת זמן מספיק לחברי הפורום לקרוא ולהימנע מאותם ספוילרים.

myochay

New member
השאלה היא

אם החודשיים היו משהספר יוצא באנגלית או בעיברית כי סך הכול יש אנשים שלא יודעים לקרא טוב אנגלית(אני)

Giantsbane

New member
הממ.. נכון. ומאחר ובכל זאת

כולנו ישראלים פה לדעתי נחכה תקופה מסוימת מצאת התרגום. זה רק הוגן.

בדיוק מה שאמרת ../images/Emo45.gif

עד חודשיים לאחר צאת התרגום העברי, צריך לסמן כל הודעה הנוגעת ל"משתה לעורבים" בסימן ספויילר (הכלל נכון גם לעכשיו, עם המידע שמסתובב באינטרנט לגבי הספרים).

כריכרכה

New member
אני מציע לערוך סקר לפני שאתה מחליט

ואם יתברר, כפי שאני צופה, ש-95% מהפורום שכבר עכשיו על קוצים, לא יעלו בדעתם להמתין שנה+ לתרגום, אז סימון הספוילר סתם יכביד על כולנו.

לגוטל

New member
נושא בעייתי

אני מסכים איתך ואני אהיה אחד מאלו שיקרא מיד באנגלית, אולי כדי שבדיון שיכיל ספויילרים תהיה רק הודעה ספויילר בנושא, וזה אומר שכל מה שבפתיל יכול להכיל ספויילרים....

shachar333

New member
יש פעמים שהרוב לא קובע

אני בטוח שלא אכפת כל-כך לאנשים לשים הודעת ספויילר לטובת אלה המסכנים והחפים מפשע (אהמ, אני, אהמ) שישמעו ספויילרים מעצבנים (ועם מרטין תמיד יש ספויילרים שווים) או שיצטרכו להתרחק מהפורום הזה למשך שנה. זאת השיטה שנהוגה בפורומים אחרים.

בדיוק ../images/Emo45.gif

בבוא הזמן נתחיל להמליץ לאנשים להכנס רק אחרי שהם קראו את כל ארבעת הספרים. כל עוד הספר הרביעי הוא חדש ולא בעברית, אנחנו לא יכולים לדרוש מכולם לקרוא אותו.

למעלה