די לשאלה הזו, אבל כפי הנראה כמות הדיונים פה תקפוץ ברמה אחת כאשר הספר הרביעי יצא. האם אז, כאשר חלק ענק מהדיונים יוקדשו למה שהתרחש בספר, יהיה זה נכון לסמן כל הודעה בספויילר?
וכמובן שזה לשיקולו של בראנדון, המדיניות הנכונה היא לתת חודש, חודשיים של 'חסד' בהם כל הודעה שמכילה מידע מהספר מ'משתה' תסומן כמכילה ספוילר, בשביל לתת זמן מספיק לחברי הפורום לקרוא ולהימנע מאותם ספוילרים.
עד חודשיים לאחר צאת התרגום העברי, צריך לסמן כל הודעה הנוגעת ל"משתה לעורבים" בסימן ספויילר (הכלל נכון גם לעכשיו, עם המידע שמסתובב באינטרנט לגבי הספרים).
אני מסכים איתך ואני אהיה אחד מאלו שיקרא מיד באנגלית, אולי כדי שבדיון שיכיל ספויילרים תהיה רק הודעה ספויילר בנושא, וזה אומר שכל מה שבפתיל יכול להכיל ספויילרים....
אני בטוח שלא אכפת כל-כך לאנשים לשים הודעת ספויילר לטובת אלה המסכנים והחפים מפשע (אהמ, אני, אהמ) שישמעו ספויילרים מעצבנים (ועם מרטין תמיד יש ספויילרים שווים) או שיצטרכו להתרחק מהפורום הזה למשך שנה. זאת השיטה שנהוגה בפורומים אחרים.
בבוא הזמן נתחיל להמליץ לאנשים להכנס רק אחרי שהם קראו את כל ארבעת הספרים. כל עוד הספר הרביעי הוא חדש ולא בעברית, אנחנו לא יכולים לדרוש מכולם לקרוא אותו.