ספויילרים

soapsfan

New member
ספויילרים

ראיתי שיש המון ספויילרים שלעיתים לא מסומנים[לדוגמא במשחק השחקנים למטה יש המון ספויילרים של דמויות ודברים עתידיים]..כל מקרה אני חושב שכדאי לסמן אותם,אולי מרבית חברי הפורום[ואני גם] אוהבים ספויילרים ויודעים מה הולך לקרות אבל יש עוד אנשים שאני בטוח שלא רוצים לדעת או שסתם באים לביקור בפורום והורסים לעצמם

crazystav

New member
זה קורה בטעות ונראה לי שכולם יודעים

לפעמים שוכחים (גם לי זה קורה), אבל בסדר או שאחרים מתקנים אותם או מתקנים את עצמם או שרעות מוחקת את זה.... אז אל תדאג כולם יודעים וזה בטיפול סבבה

I n n u e n d o

New member
לדעתי

אין מישהו שלא אוהב לקרוא ספוילרים כי יודעים שהסדרה בארה"ב מובילה עלינו ביותר מ1000 פרקים אז רוצים לדעת כי הסטורליינים הנוכחים מאוד מעניין כמו למשל במי יבחר אית'ן שואיס וכל הדברים האלא אני אישית מנסה להגמל מספוילרים כי אני יודעת מה יקרה וזה לפעמים די מעצבן כי זה הורס את כל המתח אבל עדיין איך אפשר להגמל

crazystav

New member
בחיים אני לא רוצה להגמל../images/Emo70.gif דורין גם

את לא שמעת?!
זה כיף ספויילרים ועוד ועוד ועדו ספוילרים,\ מספיק שבסוף לא ראיתי את הפרק האחרון של חברים ואני מחכה זה אופרת סבון והיא מובילה עלינו ב029178098-0439- פרקים אז אין ברירה
!
!
!||
חחחח

הלוואי שהקובה תישאר דמות קבועה!../images/Emo9.gif

אני מאודדדדד אוהבת את הקובה חחח היא מצחיקה אותי. מישהו יודע אם היא תהיה דמות קבועה בתשוקות..? כמו טאביתה למשל..?

lady h

New member
../images/Emo41.gifהקובה דמות מצחיקה../images/Emo41.gif

הזקנים מבינינו מכירים אותה כדוריאן לורד האגדית מלחיות את החיים.

למעלה