ספויילרים

lulita666

New member
ספויילרים

בבקשה!!!! תספרי את הסיפור של תרזה ואיתן קריין.... הוא יתחתן עם גוון? יהיה להם ילד? הוא יצטער על שהוא התחתן עם גוון? (אם הם יתחתנו), מה יהיה בהמשך עם תרזה ואיתן??? בסוף הם יהיו ביחד? הוא אוהב אותה בכלל?

I n n u e n d o

New member
מיאו../images/Emo58.gif

אוקי בערך עוד איזה 20 פרקים[אולי אני טועה] תרזה תפצע די קשה נראה לי... אית'ן יבקר אותה הרבה וכל זה. ובעוד 50 פרקים בערך הוא יגיד לה שהוא אוהב אותה אבל,למזלו גוון בדיוק באה לבקר את תרזה[או משהו כזה] והיא תשמע הכל. גוון בערך תשתגע ותקרע את השמלה שלה[נראה לי שזאת השמלת כלה] אית'ן ותרזה יהיו ביחד וכל זה. אית'ן יגלה שסם הוא האבא הביולוגי שלו,ותרזה כנראה מגלה על זה לפניו וביום של החתונה שלהם ושל לואיס ושרידן[כן כן,חתונה כפולה] גוון אומרת לאית'ן שתרזה ידעה על זה שהוא בנט ולא קריין. והוא שואל אותה אם זה נכון אבל היא בורחת ממנו. תרזה וג'וליאן משתכרים ומוצאים את עצמם במיטה נשואים[אחרי לילה של שיכרון כמובן]. תרזה וג'וליאן חושבים שהם נשואים ותרזה נכנסה להריון אבל הילד הוא של ג'וליאן לא של אית'ן ובסוף הם מגלים שהתעודת חונה הייתה רק מתיחה של חברים של ג'וליאן והם מעולם לא היו נשואים. תרזה יולדת את הילד שלה ושל ג'וליאן ובינתיים אית'ן וגוון מתחתנים. גוון נכנסת להריון אחרי הרבה זמן והתינוקת שלה מתה בגלל שתרזה דחפה אותה במדרגות. נראה לי בערך שזה ככה עוד משהו לדעת

LauraLF

New member
תיקון קטנצ'יק

אית'ן ותרזה לא ישר יהיו ביחד קודם הוא יצא עם שתיהן..גם עם גוון וגם עם תרזה... אה ושכחת כמובן לציין שעכשיו גוון אימצה את ליטל אית'ן הילד של תרזה

למעלה