ספויילרים?!?!

ShadowFlash

New member
ספויילרים?!?!

שאלה על איזה ספרים רושמים כאן ספויילרים... כי קראתי את סדרת רשומות... אבל לא קראתי את את כל אגדות ואת כל כבשן הנשמה...... אז אוליי שבכותרת נרשום על איזה ספר מדובר כי אני מזה לא רוצה להרוס לי את ההמשך.....

SaberTooth

New member
בהצלחה...

מיום הקמת הפורום אני מנסה לשכנע אנשים לסמן ספויילרים. חלק מקשיבים, אבל לא מקפידים. הגעתי למסכנה שלאנשים פה פשוט לא אכפת מספויילרים ולכן התייאשתי מלנסות לשכנע אותם לסמן ספויילרים. אני בעצמי מסמן ספויילרים.

ShadowFlash

New member
אנשים....

תתחילו לסמן ספויילרים או לפחות תכתבו בכותרת על איזה ספר מדובר... דיי נמאס לי מהספויילרים שעפים כאן חופשי....... נראה לי שכל אגדות יהרס לי בקרוב.... אם אני אשאר בפורום הזה. וסייבר תכתוב את זה בכותרת הפורום לסמן ספויילרים ותתכיל לנקות את הפורום מהודעות חסרות הזהרה... כנס לפורום באפי ותראה איך זה צריך לעבוד.....

SaberTooth

New member
נו.. וזה יעזור../images/Emo35.gif

פעם מחקתי ספויילרים, אבל אז אנשים כעסו ואמרו שלא אכפת להם מספויילרים, אז הפסקתי.

ShadowFlash

New member
זה היה פעם.....

אין לי כוח להיכנס לפורום שרק יהרוס לי את המשך הספרים... אני מאמין שאני גם לא היחיד.... לפחות שבכותרת של כל הודעה יהיה רשום את שם הספר שמדובר אליו...... אם זה ימשיך כך אני כנראה יעלץ לעזוב את הפורום.. חבל לי להרוס סדרה כל כך טובה של ספרים...

FiRePOweR

New member
ואולי

מישהוא פעם יבין שזה שלא קראת את האגדות כבשן וכדומה זה לא בדיוק ספויילר !!! . ספויילר זה אולי ספר שיצא במהלך 1-3 שנים באנגלית ! ( שלא תורגם) ולתת איזה משהוא שדי הורס . אבל חאלס , אין דבר כזה ספוילר על אגדות ! ובהגזמה ספוילר על הכרך השלישי של רשומות למה לא .

ShadowFlash

New member
אבל מה לעשות

שיש כאן אנשים שלא סיימו את כל הספרים????? אז מה שאני מציע (בפעם האלף) זה שבכותרת יהיה השם של הספר!

SaberTooth

New member
הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

ספויילר הוא כל פרט מידע שעלול להרוס את חויית הקריאה למישהו אחר. זה לא משנה אם הוא מהאגדות, מהרשומות, מרשומות רייסטלין או מכל סידרה אחרת - ספויילר הוא ספויילר. יש אנשים שלא קראו עדיין את האגדות או את הרשומות ובשבילם יש כזה דבר ספויילר לאגדות או לרשומות. זה שאתה כבר קראת ומבחינתך שום דבר לא יכול להרוס לך לא משנה, יש אנשים שלא רוצים לדעת פרטים על העלילה וזו זכותם. לכן כל פרט מידע גדול שנספר להם על הרשומות, למשל את הסוף של הרשומות, הוא ספויילר בשבילהם

FiRePOweR

New member
אז בא תפתח תת פורום

בשביל אלה שאומרים שקוראים DL ולא הגיעו לסוף של הרשומות . תעשה טובה .

SaberTooth

New member
אוי באמת...

אני לא רוצה להיות חצוף, אבל מה הבעיה שלך
אתה לא יכול לכבד בקשות של אחרים
אנשים שעוד לא סיימו את הרשומות לא רוצים לדעת פרטים על העלילה, אתה לא יכול לכבד את זה

ilbe182ebli

New member
אני חושבת שעכשיו אם יקראו את

השירשורון הזה אז יבינו לעשות
על כל הודעה עם ספוילרים!

ShadowFlash

New member
כאן הבעיה....

אנחנו לא יכולים להגדיר מזה ספוילר.... לכן אני חושב שצריך לכתוב את שם הספר.....

למעלה