ספוטים

KaPuStA

New member
ספוטים

שכל אחד ירשום ספוטים שהוא מכיר בעיר שלו תמיד נחמד למצוא מקומות חדשים

KaPuStA

New member
נשר!!!

ובכן נשר נראת עיר של ערסים (זה נכון) אבל בכל אופן יש לנו מקום ממש ממש טוב לסוע בו הכיל התרבות של נשר הרבה שטח ישר וחלק יש אפילועציצם עם שיפוע שאפשר לעשות עליהם הרבה דברים יש גם מדרגות סבבה והמון לדג´ים רק חיסרון אחד זה ליד המשטרה אבל בדרך כלל הם לא עושים בעיות

SimSimon

New member
ככה זה גם בנתניה

ויש גם את הקניון ליד אבל נדמה לי יעיפו אותך תוך שניה אלה אם אתה בחניון וזה נדמה לי מזה מגניב בחניון לקפוץ על מכוניות (טוב שהיום אני רק מצליח אולי של בקושי מדרגה) ויש את המעצורים האלה הנמוכים שאפשר לעשות עליהם סליידים וכול מיני וגם המיניספורטק ליד אורט גוטמן יש שם מקום נחמד לפעמים יש סקייטרים למרות שיש שם מלא ערסים וגם בגבעת האירוסים יש כזה עיגול מעפן לרוב יש שם בליידרים אבל חבל שאני כבר לא גר בנתניה אלא בחור שאין ממש הרבה דברים בו וצריך לנסוע למודיעין ובמודיעין זה מודיעין סנטר למטה איפה שהבובה המתנפחת זה בטח מזה מגניב לרדת עם סקייט

xflil

New member
שדרות הילד

בר"ג זאת אומרת הגינה של שדרות הילד, גן דוד כל הגינה מכל הצדדים מוקפת בקרב אחד ענקי שמקיף אותה מסביב........צריך לראות בשביל להבין, לא מקיף אותה, אלה נכנס בתוכה ויש מלא ספסלים לסליידים והם מחליקים גם בלי שעווה לפעמים

Hegze

New member
ספוטים..

אני די קיבוצניק, אז אנלא ממש יכול לתת כתובות.. ( אין כתובות בקיבוץ.. ) אבל יש לנו כמה ספוטים נחמדים ומיני פארק ( תמונות בקרוב...)

Hegze

New member
קיבוץ שמיר..

אומר לך משהו?.... ..בערך 10 דקות מקריית שמונה

סימבוק

New member
ספוטים באשדוד

אז יש את כיכר הנר ובבניין לידו יש רצפה חלקה - אפשר להתאמן על מניואלים יש את הפארק ב-ט´ מלא חברה באים כל יום ב-4 משהו כזה מלא מדרגות עם שעווה כמעט כל הפארק בשעווה יש גם פארק ב-טו´ שיש שם כמה מעקים נחמדים , קפיצת 3 מדרגות ועוד כמה שטויות יש עוד כמה ספוטים קטנים כמו ב-א´ וליד חוף הים

SHUV it

New member
ספוטים בכפר סבא

בכפר סבא יש רחבה בקניון ערים שהיא רק לנסיעה על אופניים רולר סקייט וכאלה ויש שם במה עם הרבה ספסלים מאבן שמחוברים לקיר ואפשר לעשות עליהם סליידים... לפעמים בערב (כמעט כל ערב) יש שם סקייטרים שמביאים רמפות או ריילים. ויש גם מקום שנקרא "בית ספיר" שזה ממש צמוד לקניון ויש שם מדרגות (נמוכות וגבוהות) ודי שקט שם אבל הכניסה לשם עם שומר שלא מרשה לנסוע שם (אבל הוא בן60 אז מה זה משנה...) ולא כל כך עמוס שם... נ.ב הסקייטרים בכפר סבא הם די טובים וגם ידידותיים אז אין בעיה של יצחקו עליך או משהו כזה תתחבר איתם בקלות....

למעלה