ספוג של מזודה

bugy22

New member
ספוג של מזודה

שלום לכם, אשמח לדעת מאיפה אפשר להשיג בארץ את הספוג של המזודה, בדומה למה שיש בתמונה...

GOSFRABA

New member
קצת חבל, לעשות כמו בתמונה

ניתן באותה הזדמנות לנצל את המזוודה הזו לקחת עוד כמה פריטים חשובים. אני לא בבית- אחרת הייתי מצלם ומעלה. את המזוודה שלי הכנתי כך: במרכז האגז יושב השלט. כאשר תחתי המזוודה מרופדת בספוג- במכסה מעל ספוג שנועל את השלט למקומו. אצלי דאגתי שהספוג לא ילחץ את הסטיקים- וילחץ רק את גוף השלט (כמובן שהלחץ עדין, אך מספיק כדי למנוע תנועה. בשני צידי השלט יש שני חציצים שבעצם מהווים שני תאים. שם יושב בודק הסוללות ומד סל"ד. בתא השני נמצאים שני תמוכות הדו כנפי (כך גם לא שוכחים אותם ביום הטסה...). כל הספוגים הודבקו למקום בעזרת דבק חם. אם יצא, אצלם מחר ואעלה לפורום. לגבי הספוג עצמו, אפשר לקחת כרית ישנה- לפני כמה שנים היה טרנד של כריות אוטופדיות מספוג. או אם יש גם ספוג של מזרן ישן. הכל הולך.
אם אתה זקוק לספוג- אתה יכול לקפוץ אליי. אני מתל-מונד. יש לי מספיק כדי לרפד עוד מזוודה.

bugy22

New member
הכל אפשרי..

כמו שאמרת, אפשר לנצל מה שמסביב ולשים עוד דברים, ברגע שיהיה לי ספוג כמו זה שבתמונה אני אסדר את זה עם הדברים החיוניים למערכת הרדיו ולא מעבר , בשביל זה יש ארגז כלים.. מה שכן, אני מחפש ספוג לא של כרית אלא חדש ויש כמה סוגים, לדוגמא החלק התחתון יותר קשיח מהספוג העליון, השאלה אם מוכרים את בחנויות טיסנים??? לדעתי לא.. וזהו, אשמח לקבל מיקום כזה בארץ או קישור...

YHS

New member
נסה למצוא אצל רפדים

ובמיוחד אצל כאלה שמיצרים מזרונים. לרוב ניתן למצוא בדרום תל אביב. יש שם כמה חנויות שמוכרות מזרוני ספוג במידה. נדמה שבקצה המערבי של רחוב עמק יזרעאל יש חנות כזו.

אפיג2

New member
אם אתה מאזור עמק חפר

אני יביא לך ספוג כמו בתמונות בגודל של המזוודה

Asterix

New member
ספוגים כמו במזוודות מיוצרים ע"י ...

פלציב - עין הנציב www.palziv.com

למעלה