ספה מעור ושיש

• פותח הנושא inok
  • פורסם בתאריך

inok

New member
ספה מעור ושיש

שלום, אחת הספות אצלי בסלון נהייתה ממש מלוכלכת בזמן אחרון, מעין שכבה שחרחרה כזאת. עם מה אפשר לנקות ספה מעור? ושאלה נוספת לגבי שיש - יש לי שיש לבן של קיסר שאני ממש סובלת ממנו - כל דבר משאיר עליו סימן וכדי לנקות אני חייבת לשים אקונומיקה. אולי יש חומר אחר להוריד כתמים מהשיש? תודה!!!

קראתי את הכותרת ונכנסתי רק כדי לברר מי לעזזל

מכין ספה מעור ושיש? לא יותר פשוט להכין ספה מעור ועץ? כל משפט דו משמעי אני מבינה במשמעות הלא הגיונית שלו... מי יודע איפה קונים ווישרים למוח?

inok

New member
לא ברור לי מה פשר התגובה הזאת

אם נכנסת וקראת את ההודעה אז כנראה ראית שמדובר על שני דברים שונים או שבאמת צריך לחפש איפה מוכרים ווישרים למוח? אם לא נראת לך ההודעה את לא חייבת להגיב ובוודאי שלא לכתוב שטויות.

nickey

New member
לגבי ניקוי השיש,

אני מציעה לך להריץ חיפוש בגוגל בדיוק במחרוזת הזו - "ניקוי שיש" ואחת התוצאות הגבוהות היא אוסף הטיפים בקובץ וורד של YNET, מצאתי שם כמה טיפים נחמדים. בשביל לא לגלול הרבה, תחפשי את המחרוזת הבאה "משטחי עבודה", יש שם כמה טיפים. בהצלחה.

סביון1

New member
אסטוניש מטבחים

אני מנקה איתו גם את השיש (אבן קיסר לבן כמו שלך) וגם את הכיור האקרילי במטבח. לשפשף בעדינות עם כרית ניקוי כלים או עם סקוטש - זה מסיר את רוב הכתמים.

goanin

New member
כנראה שהאקונומיקה הרסה את השיש

אני יודע שלאבן קיסר אסור לקרב חומרים בסיסיים. אולי זו הסבה שהמשטח מוכתם בקלות. תשתמשי בחומרי ניקוי חמצניים.

estee

New member
שיש קיסר מתנקה מעולה עם ספוגית הפלא.כל הכתמים

הלבנים שנוצרים מכוסות וסירים נעלמים בשניות.

למעלה