ספה כתומה

yame1212

New member
ספה כתומה

הספה הכתומה

ביום שני, אחרי שעות העבודה, היא הגיעה. כמו שסיכמנו. הבטתי בה. כל כך נאה ומושכת. גוף של ילדה בת 17, עיניים שמספרות סיפור אירוטי שאין סוף לעומקו, שיער חלק ונעים למגע. כן, תיכננו את הפגישה הזו מזה זמן רב. היא נדחתה כמה פעמים ועכשו, סוף סוף הגיע הזמן. התחבקנו, התחושה של הגוף החתולי הצמוד אלי, והשדיים הגמישות, הכדורים הקטנים והנעימים למגע גרמו לי לזיקפה מיידית. כן, נינה חשה בזה, חייכה אלי והביטה לתוך עיני.

בואי, אחזתי בשתי ידיה,הבטתי בה, מבחין בשתי הבליטות האלוהיות שמתחת לגופיה הצמודה שהיא לובשת והובלתי אותה אל הספה הכתומה. שבי, אמרתי, והושבתי אותה ברוך על הספה הכתומה.

"תורידי את המכנסים" פקדתי עליה בקול רך אך סמכותי.

נינה השתהתה רגע והפשילה את המכנסיים, כרעתי על ברכי ואספתי את המכנסים, השלכתי אותם על הכורסה שמאחורי.

"ועכשו התחתונים" הוריתי. עוד השתהות קלה ונינה הסירה את התחתונים בזריזות, מגלה בטן שטוחה, מפשעה מגולחת וזוג שפתים שגורמות לי לסערת חושים בלתי ניתנת לתיאור. איזה זוג שפתיים יש לה לנינה, סקסיות בטירוף. השפתים במיטות בי וקוראות לי בשקט: "בוא, בוא אלינו, קח אותנו, אנחנו גן העדן"

אני כורע לרגליה ואוחז בברכיים הדקיקות, ידי עולות במעלה הירכיים ואני מפשקן בעדינות.

אני מוריד את ראשי, ונוגע בירך, שפתי לוחכות בעדינות את הבשר החלק והרך והנעים כל כך של פנים הירך. אני נושק לירכיים. אני חש כיצד הקסם של נינה עובר בדיפוזיה מן הירכים אל שפתי ומשם הוא מזדחל לו ומטייל עד שהוא מגיע לרכז הישות שלי ברגע זה, אל הזרג שלי שמזדקר לו בזריזות מתחת למכנסיים.

אני מלקק את דרכי במעלה הירכיים. אני חש כיצד הסרום שגופה מפיץ, עובר בגופי, מרעיל את נשמתי והופך אותי לעבד לרצונותיה ולתשוקותיה.

הרגלים של נינה נפתחות לרווחה, היא נשענת לאחור ומפקירה את חלציה ללשוני. ולשוני איננה מתמהמהת. אני עולה ומטפס לאורך הירכיים ולשוני נוגעת בשפתיים הגדולות, הארוכות, משאת נפשו של כל גבר, שפתיים של אלילת מין כנענית, של אשה אבסולוטית, של אשה שצריכה סיפוק ופינוק, שדורשת מגבר להעניק לה הכל. שפתיים שאתה יודע שכאשר תיזכה לשקע את הזין שלך ביניהן, הוא לעולם לא יירצה לצאת משם. שפתיים שמאיימות ומבטיחות לבלוע את כל ישותי הזקורה. שפתיים שקוראות לי: בוא אלינו, בוא ותספק אותנו, שרת אותנו, פנק אותנו. כמו סירנות הקוראות לספן, כוח מגנטי, היפנוטי, חייתי, קמאי, כוח שאין לעמוד בפניו.

ואני נענה, לשוני מזדחלת לה לאיטה, עולה וחומקת לה אל בין השפתיים הזעות להן לצדדים ומפנות ללשון חריץ חם ולח.

לאט לאט אני מפלח את המרווח בין השפתיים האלוהיות, הלשון עולה ויורדת, נכנסת ויוצאת, מלקקת את הלחות המצטברת, מרצדת ומעסה את השפתיים שכל כך חשקתי בהן. והשפתיים שלי נדבקות לשפתי הפות שלך בנשיקה צרפתית מעמיקה וחודרת שאינה משאירה מקום לאויר בין שני זוגות השפתיים. שותה את שפתייך כמו כלב שהגיע אל קערית של מים אחרי יום של ריצה מפרכת.

בעוד לשוני מלקקת ומלטפת את הכוס האלוהי שלך, ידי אוחזות בירכים החלקות והגמישות שלך. אני מלטף ומעסה את הירכים, וחש כיצד הזיקפה שלי מאיימת לגרום לי לשפוך בתוך מכנסי.

את רוכנת מעט קדימה ומלטפת את שיער ראשי ואני חש שאני עומד להתפוצץ

"תתפשט" את אומרת

אני מהסס

את מביטה לתוך עיני במבט המקסים שלך.

"תוריד, בשבילי, אני רוצה שגם אתה תגמור"

אינני מגיב אבל ממשיך בליקוק ובעיסוי. אני חש ברעידות שלך. אני יודע שאת קרובה. אני אוהב את הלחץ בתחתונים שלי. אני אוהב את הזיקפה שלי.

מגביר את הקצב והעוצמה של הלשון, בהונותי עולות ונוגעות גם הן בחריץ הרטוב, לשוני עולה ומפרידה את הדגדגן ממקומו, אני אוחז בו בין שפתי ומוצץ אותו ומרגיש כיצד את רוטטת בקצב גובר והולך.

אני ממשיך בליקוק אינטנסיבי ומבחין בכך שאת גומרת ונוזל התאווה שלך נשפך יל לשוני ואל בין שפתי. אינני מפסיק, אני ממשיך ללקק ולעסות את שפתי הפות המתוקים שלך.

"אני רוצה שתשלוף את הזין שלך ותיגמור בשבילי" את אומרת בשקט

אינני מגיב

בעודי שקוע כולי בתוכך, נשמעו צעדים בדלת הכניסה

"אופס" זה היה קולה של תמר, המדריכה של משמרת הבוקר

"בואי, בואי" שמעתי את קולך הנעים קורא לה. "אל תתביישי, היכנסי, התקרבי אלינו"

לי זה לא היה קורה

לי הוא לא היה מלקק את הכוס, אני מרשה רק לבנות.
לי הוא לא היה מעז להשתהות. כשאני מצווה, הם מצייתים. תמיד!

giligil55

Member
כל אחד/אחת

כל אחד/אחת מקבל/ת מה שהיא/הוא אוהב/ת

או

או

או

או

אין סוף של אפשרויות

JILSER

Member
אני מקווה שהיא לא התביישה