ספא- התייעצות

notmyself

New member
ספא- התייעצות

השבוע אני מוזמנת ליום ספא באחד המלונות בתל אביב. אחרי שלא הייתי יותר מ-10 שנים בספא ובמשקל של כ~140 ק"ג, אני קצת מבולבלת. האם עלי לעדכן מראש על דרישות מיוחדות? לברר האם השולחן שלהם יעמוד בעומס? יש לי בבית חלוק מגבת גדול מספיק וגם מגבת ענקית אבל לא יודעת אם לסחוב אותם איתי או להסתפק במה שיציעו לי שם. תודה מראש על כל התובנות.

I s t a r

New member
בעצם, מדוע לא להתקשר ולשאול?

כך תחסכי לעצמך (אולי) סחיבת מגבת וחלוק ותהיי הרבה יותר רגועה לגבי התנאים , מה שאומר שתוכלי להנות בלב שלם

supersonic777

New member
לא חושב שבגלל המשקל את צריכה להתקשר...

רק לידיעתך,כאשר את מגיעה לשם,צריכה לעדכן אותם על בעיה רפואית כזו או אחרת... עיסוי במקום שיש כאב,יכול להזיק מאשר לרפא...על המשקל,ממש לא...

מאמינה שיהיה להם הכל, אך במקומך הייתי שואלת

מראש, באופן טלפוני. אני הלכתי ליום ההולדת לפני כמה חודשים לספא, נהניתי מאד. מאחלת גם לך!

עופר 123

New member
לפני הכל...

כיף לשמוע שאת הולכת להתפנק קצת בספא. מגיע לך
מנסיון, לגבי מיטת העיסוי, לא צריך להיות בלחץ. המתכננים יודעים שיהיה משקל רב (לרוב גם של המטפל וגם של המטופל), והמיטות מתוכננות בהתאם. לגבי חלוקים, ישנם מקומות שלא ערוכים עם חלוקים במידות גדולות וגדולות מאוד. לצערי, היתה לנו פעם עוגמת נפש לא קטנה עם מקום שהמידת ה-XL היתה יותר בכיוון של Extra Little ולא Extra Large. כדי לא לתת למקרה כזה להשפיע על החוויה, קחי בתיק חלוק ומגבת מתאימים. עוד משהו: הרבה פעמים נכנסות לראש כל מיני מחשבות של "המעסה בטח חושב/ת שאני שמנה" וכו'. זה לא רלוונטי, ולא צריך להתעסק בזה. תנ לעצמך ליהנות מכל רגע
בכל מקרה, אם זה היה עיסוי טוב וגם היו חלוקים במידות המתאימות, נשמח אם תמליצי, כי גם אני זקוק לפינוק לגב הדואב

notmyself

New member
תודה על התשובות

כנראה באמת אקח איתי חלוק מהבית כדי לא להתבאס במקום. אעדכן איך הייתה החויה. נ.ב. לכל הממסררים- אני נשואה באושר, תודה.

notmyself

New member
הבטחתי ולכן אקיים

אז אתמול ביקרתי במאי ספא במלון קראון פלאזה. בסוף החלטתי לא להתקשר אלא להביא חלוק מהבית, מה שהתברר כהחלטה נכונה כי גם החלוקים וגם המגבות בספא כבר או ימים טובים יותר. בכלל, למרות שהמקום עצמו די יפה, נראה שיש קצת מצוקה כלכלית וזה ניכר בכל מיני פרטים קטנים. החלוקים הם ONE SIZE די גדול שאולי היה אפילו טוב עלי אבל לא רציתי להתנסות. מהמסג'ים כולנו נהנינו מאוד (אפילו השארנו טיפים למעסים), יש במקום חדר כושר, בריכה, סאונה וג'קוזי. ניתן להוסיף ארוחת בוקרשל המלון ב-60 ש"ח לבן אדם אבל אנחנו הגענו יחסית מאוחר אז הסתפקנו בקפה ועוגה בלובי. גם ממנו וגם מחדר האוכל יש נוף מדהים לים ששוה המון כשלעצמו.

עופר 123

New member
תודה על הדיווח ! ואיך היה...

לקבל מסאג' מפנק אחרי עשור שלא עברת אחד כזה?

גלית 1967

New member
אז ככה היו לי שני מקרים האחד

בכנען ספא -חלוקים לא היו בגודל שלי-אבל המעסה אמרה תוך כדי עיסוי שהיא מעדיפה אנשים שמנים כי ככה האבנים{עיסוי אבנים חמות} לא נתקעים בעצמות
ובמקרה השני הנה פה:http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=1846062 מעולם לא צלצלתי לפני לשאול-אבל מה שכן תוך כדי התלוננתי גם בכענן ספא-שם אין לי שמץ של מושג מה עשו בנושא החלוקים-אם אהיה שם השנה לבטח אברר. תהני מכל רגע.

למעלה