ספא באוסטריה

amireisen

New member
ספא באוסטריה

קצת ענייני צניעות ברשותכם…
אנחנו נוסעים קבוע לסקי כמה חברים. השנה נוסעים לאוסטריה, ויש מצב שיצטרף אלינו חבר שומר מסורת.
קראנו בכמה מקומות שהספא בבתי המלון במאיירהופן ובאוסטריה בכלל הוא בעירום מלא, ושבחלק מהמקומות אף עושים בעיות למי ששם מגבת בלבד על הגוף....
מנסיונכם, עד כמה מקפידים על הנושא?
אגב, אני אישית הייתי בקיץ עם המשפחה באוסטריה, והיינו בספא שנחלק לחלק למשפחות שבו ניתן היה ללבוש בגדי ים, ולחלק של מבוגרים, שבו אכן איפשרו כניסה בעירום בלבד...

יש מכל הסוגים, תלוי במדיניות המלון הספציפי שתבחרו

גם כאלה שבהם הכל הולך, גם כאלה שאוסרים כיסויים, גם כאלה שאוסרים עירום וגם כאלה שיש שעות או חדרים נפרדים. לעשות את זה יותר משעשע, בד"כ השלטים רק בגרמנית. איזה מזל שאני לא אוהב סאונה.

o h a d d

New member
אני יכול להגיד לך שבבית המלון באפגניסטן

לא הייתי בעיה להכנס עם בגדים, ומרסלו אפילו מצא איזה צפרית בריטית לא יודע בת כמה....
&nbsp
אבל בספא המרכזי בעיר נכנס איזה בלן תוך כדי והעיר לאחת הבחורות שהתכסתה, בסוף הוא גם הוציא את כולם החוצה כי עברה יותר מרבע שעה

davesh

New member
גם אם ירשו לחבר שומר המסורת להכנס לסאונה עם מגבת ...

לא יפריע לו שמסתובבות בספא, רחמנא ליצלן, בחורות גרמניות/אוסטריות בערום מלא?

natyh

New member
למה שלא יפריע לו ?

הוא פשוט יאסור על כך ...ידרוש שיחוקקו חוק בכנסת ונפתלי בנט לא זה מהפורום ...כבר ידאג לזה אחרת לא נקנה צוללות מגרמניה והבן דוד של ביבי ידפק בשלוש מליון שקל בערך ...
אז סמוך לא יהיה עירום בכלל ובחורות ידרשו להיכנס לספא בחליפות ועניבות או שבכלל לא יאשרו לנשים להיכנס וזהו ....

skiforce

New member
שיחכה כמה שנים, יהיה חוק רעלה חובה בסאונה
. אללה הוא אכבר

למעלה