ספאמינג

Angelus

New member
ספאמינג

נראה לי. סתם שרשור הזוי - ולא זכור לי שהיה כזה בעבר, אך כפי שרון מציינת בפני, הזיכרון שלי חורק. בכל מקרה, האם אי פעם חלמתם על הסדרה או על משהו בקשר אליה/לדמויות? אם כן - ספרו. (יש ban לחלומות האירוטים של יעל על זכריה)

hodown

New member
דדדדדדדדהההה מליון פעמים.

באמת שאני לא זוכרת בדיוק. אבל אני זוכרת שג'יידי וטורק התחתנו ואני הייתי שם. ועוד משהו מוזר על ג'ניטור. פפפ אני אצטרך לחשוב לעומק. החלומות האירוטיים של יעל על זכריה- שלחי לי לפייסבוק חחח

mikmik000

New member
אגב פייסבוק.. [לא קשורה ../images/Emo11.gif]

יש לכם מושג אולי אם חוץ מ"Scrubs fan page" יש עוד אפלייקיישנס של סקראבס? P: ולמי שיש פייסבוק- תוסיפו אותי [Michal Ron]..

creepy creep

New member
זה תלוי...

חלמתי כמה פעמים על הפורום ועל אנשים מתוכו, אבל חלומות שקשורים לגמרי לסדרה? לא חושבת. [יש סיכוי שזיכרוני בוגד בי, אבל הסיכוי קלוש באופן מוקלש]

Roncha87

New member
אני כמו מוריה--

לא יצא לי לחלום על הסדרה [אבל כן לפנטז
]. על אנשים מהפורום, מלא חחח
.

steelwater

New member
חחחחח!../images/Emo6.gif

אני זוכרת במעורפל שחלמתי על זאק, הוא לבש רק משקפי שמש והיה שם גם קצפת.... סתם! לא, אבל באמת, היו לי חלומות על החברים מסקראבס, נראה לי, אבל אני אל ממש זוכרת מה קרה בחלומות האלו. אני זוכרת שהיה לי חלום על זאק בראף המקסים.
האמת היא שאני כותבת מידי פעם את החלומות שלי אז אני אבדוק אם כתוב לי חלום שקשור לסקראבס.

mikmik000

New member
חחח כן..

אני לא ממש זוכרת פרטים, אבל אני זוכרת שחלמתי שאני על האי של אבודים, וזאק בראף היה שם XD נראה לי שזה היה מתישהו אחרי שענינו על השרשור של רון עם הקרוסאוברים של סדרות
הא וגם ייצא לי לחלום עוד חלום לא מזמן.. חלמתי שעשינו מפגש בת"א, ואז ג'וני סי עבר ברחוב וכולנו פספסנו אותו ורק יעל ראתה אותו, ואז אפחד לא האמין לה שהוא היה שם
ובסוף איזה אחד מהרחוב צעק "ההוא מסקראבס עבר פה כרגע!", ואז האמנו לה והתחלנו לרוץ ברחוב ולחפש אותו חחח זה היה חלום ממש הזוי. XD

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעל סקראבס לא ממש../images/Emo6.gif

אבל יצא לי לחלום על גאנז... כן זה היה אחלה חלום!

jess r

New member
לא ממש,

אבל פעם חלמתי שאני ב"פיטר פן" ועמדנו להילחם בפיראטים. בעצם, יכול להיות שכן, אני לא ממש זוכרת.

למעלה