סף ריגושים גבוה......

סף ריגושים גבוה......

היי לכולכם...אני בחופשת מחלה (עברתי ניתוח קטן בפה...) אז יש לי טיפונת זמן.....יש לנו היום פגישה בערב.....אני רוצה "להכין" את עצמי..... הפגישה הקודמת שלנו הנושא בה היה "ריגושים" "חיזור".....שאלו את בעלי ואותי (משחק כזה) איך אנחנו רואים אותנו ואת בני זוגנו בתור מחזרים....אני חושבת שכבר כתבתי על כך בעבר, מה שהייתי רוצה לקרוא , באמת איך בני זוג שחיים כבר שנים ביחד..איך ניתן לשמור ולשמר על רמת ריגושים, אותי למשל הריגושים שמרגשים אותי הם ממש לא קשורים לבעל...אני מאמינה שיש בי בעיתיות מסוימת בגלל שהסף הרגישות שלי גבוה מאד, ואחרי שאני שמה לעצמי יעד לאיזה ריגוש "שבא לי" ואני חווה אותו אני לא נרגעת אני רוצה משהוא מרגש חדש..........אני לא מאמינה שהבעל שלי יכול למלא לי את כל הריגושים החסרים לי......... אני נהנת מאד למשל משיחות, מהתכתבויות, כשאני נכנסת לתפוז ואני רואה "מעטפה" כתומה.....אפילו זה מעלה בי ריגוש מסויים......(וכמובן שהבעל לא יודע שאני מתכתבת והוא ממש נגד כל זה....) אני "חווה" התרגשויות מדברים קטנים אפיול....זה נשמע לכם נורמלי??? או שבאמת אני צריכה טיפול...?

מריוס זכריה

Member
מנהל
נשמע לי נורמלי, ו...

אולי הפתרון שלך הוא להעז לשתף את בעלך בדברים שעושים לך ריגוש, גם בפנטזיות. להכניס אותו פנימה, לתוך העולם הזה. יכול להיות שהוא יחשוב שהשתגעת, ויכול להיות ש... משהו אחר? מריוס

אין מצב!

דברים שיכולים להתחיל ולהסתיים בבית בין שתינו אז כן...אני מסוגלת להגיד לו ולשתף אותו, הבעיה שהריגושים שלי זה בחוץ....לא בפנים......., אני טיפוס מאד פתוח וחופשי באופיי , אני מאד אוהבת חברה אבל אני "מתחברת" יותר לחברה הגברית...נח לי יותר לדבר/לשתף/לצחוק עם גברים ולא סקס...בכלל לא. הגברים בעיניי מבינים את הנשים יותר, חלקים יותר, נחמדים וזורמים.....זה לא שאין לי חברות, יש וגם מקסימות! אבל ה"כייף" והריגושים.....בראש שלי זה עם גברים...... אתן דוגמא: אני מאד אוהבת כל מה שקשור לפינוק/להתפנק וכל המילים מהשורש הזה.... אני "חולה" על עיסויים! זה שעה של עינוג שמשפיע עליי למשך שבוע שלם..... ואני מאד נהנת ממעסה (אשה) אבל אין להשוות את סף הריגוש והנאה שלי אם המעסה הוא גבר! ושוב אני מדגישה אני ממש לא מדברת על סקס!!!!הבנת?

מריוס זכריה

Member
מנהל
הבנתי.

בכל זאת, לא בבת אחת, תתחילי לטפטף את זה פנימה לתוך הבית. את בנית חומה: בחוץ כיף, בפנים שממון. את לכודה בחומה הזאת. תתחיליל להפיל לאט לאט לבנה לבנה מהחומה הזאת. הבנת? מריוס

אני מנסה....

יש בזה משהו על הבניית חומה "שבניתי"..... אז מה לייצר "כייף" בתוך הבית? נשמע קשה.....אבל מאתגר.

כיסופון

New member
היי פוטוגנית! וסליחה על ההתפרצות!

את כותבת "אני לא מאמינה שהבעל שלי יכול למלא לי את כל הריגושים החסרים לי........." ואח"כ את כותבת "הבעיה שהריגושים שלי זה בחוץ....לא בפנים......., " אז באמת בגלל מי נובעת הבעיה בזוגיות בגללך או בגללו.?... ואני מציע לך לייצר את הריגושים האלה בתוך הזוגיות.... ובכך לבסס את הזוגיות. במילים אחרות את התרגיל שקבלתם בסדנא להפוך למציאות...

ריגושים זה דבר חיובי

סף ריגושים גבוה - מושג שהוא קצת גבוה עבורי אני חושבת שלכל אדם יש דברים שגורמים לו לריגושים רק שזה משתנה מאדם לאדם יש אחד שאוכל מסויים גורם לו ריגוש ואחר שמשחק מסויים מקפיץ לו את האנדרלנין או הימור בקזינו או אשה יפה. אבל אני חושבת שזה לא בא במקום מה שיש לנו אלא כתוספת ואז החוויה מתעצמת הרבה יותר.. אני בטוחה שיש פה כאלה שמקנאות בך שאת מגיעה לריגושים גם מדברים קטנים...

seeyou

New member
"הבעל לא יכול למלא את כל הריגושים " ../images/Emo45.gif

הייתי מוסיף בכול התחומים ובכול הזמנים זה עיניין של אופי-טבע-זמנים-מקום...... של כול אחד מאיתנו. יש שמתרגשים מפרח או מבעל חיים או מהצלחה(אפילו חלקית) בתחומים מסויים ויש כאלו שחייבים לדקדק אותם חזק על מנת לחייך קצת. איך שתסדרי את המיטה ככה תישני בה.

חולים יש ...........

כל מי שפה ברשת פחות או יותר חולה ברמה כזו או אחרת והמטרה היא באמת לנסות ללמוד מאחרים ולהתרפאות בדרך הקצרה ביותר. לצערי על עצמי אני לא יכולה לומר ברוך רופא חולים...

seeyou

New member
"כל מי שפה ברשת פחות או יותר חולה"../images/Emo193.gif../images/Emo6.gif

"והמטרה היא באמת לנסות ללמוד מאחרים ולהתרפאות בדרך הקצרה ביותר(אני מוסיף-אפילו חלקית
)"
אז איפה הבעיה שלך? אם יש לך ראש אנליטי ומודעת לניסיון של אחרים למה את מתעקשת לדרכך? אחד ה"עצות" שקיבלתי בקשר ל"בעיות רפואיות" שלי היה לבקר בבתי חולים ואז לראות את ההבדל בין הבעיות שלי לבעיות של אחרים. תמיד צריך להשוות בין מצבינו למצב של אחרים במעמד נמוך יותר . If you have food in the refrigerator, clothes on your back, a roof overhead, and a place to sleep...you are richer than 75% of this world המטרה בחיים היא להכיר את ה"מחלות-מגבלות" על מנת להמשיך לתפקד
ולהנות מהחיים-בגלל שהריפוי המוחלט הוא בלתי אפשרי.. המטרה של החיים
היא לא למות בריא

seeyou

New member
האישה צריכה להסכם עם תנאי נבעל../images/Emo8.gif בתוספת קטנה

סתם רעיון לטיפול ב"מחלות"

עדיף לחלות מידי פעם בשביל להעריך את הבריאות

אני מסכימה.אבל כשהמחלה "ממארת" או מתמשכת .קשה לזכור בכלל מהזה "בריאות"................ ויש כאלה שנהפכם לאפתיים .......... בכל מקרה יוסי, את התמונה שצרפתי כאן כבר השתמש בה בפורום זה......לא להמעיס עליו.....:)

איטצ מי

New member
פוטוגנית יקרה !

את פשוט מפספסת,מפספסת ו...מפספסת! גםאני אשה שומרת מצוות כמוך וגםאני נשואה..אין כיף מלחוות ריגושים עם הבעל..ברור שגםאני נהנית מלצאת עם חברות,אחיות..קניונים מסעדות,עבודה וכו... ברור שיש ריגושים קטנטנים בחיי היומיום.אבל בבקשה מימך,נסי להכניסם לביתך,לחמימות הביתית ולאינטימיות! אל תחשבי אפילו על ה`בחוץ` תני לעצמך להתפרק בתוך 4הקירות של ביתך. אני בטוחה שלאור מה שאת עוברת זה מבצע לא קטן אבל לדעתי? כל יום משו קטן קטן וכך תגיעי לדרך האושר. לדוג? קני לעצמך משו מושך וסקסי תלבשי אותו ותקבלי את בעלך בערב כך...אניבטוחה שתרגישי נחשקת והוא יפעל בהתאם... מלא הצלחה ואני עוקבת אחר ההתפתחויות :)

מסכימה עם כל משפט...אבל

מסכימה איתך אין כייף גדול מלחוות הכל בתוך המסגרת הבייתית וגם את הריגושים החיצוניים אפשר להכניס לתוך הבית למרות שאחרי השנה האחרונה שאני עוברת אני יכולה לומר שזה לא תמיד עובד כי לכל זה צריך בעל שיהיה פרטנר ואם הוא לא משתף פעולה אז הריגושים הופכים לתסכולים במקרה הטוב ולסיוטים במקרה הגרוע ואני אומרת זאת מנסיון מר לצערי. אגב גם אני אשה חרדית ולא כל כך בטוחה שיש לזה משמעות במקרים אלו כי השכל והטפשות נמצאים באותה רמה אצל כל האנשים.

איטצ מי....

ואת חושבת שבמהלך 8 שנות נשואיי לא ניסיתי "לקנות לעצמי משו מושך וסקסי".....הארון מפוצץ. אני ממש ממש לא מדברת על סקס! הבהרתי כאן כבר מספר פעמיים, אני אשה ואני יודעת איך "עובדים" על גברים אם אני ארצה בכך........יש לי בראש אין ספור "רעיונות" להתפרקות מינית מכל צורה שהיא, אך אני רוצה ליישם אותם עם הבעל רק כשאתהב בו או לא אתהב (כי זה נשמע לי קצת מוגזם...........) אבל טיפונת משיכה מינית שכרגע לא קיימת ומקווה שאצליח "לייצר" אותה במהלך הזמן......... אני מדברת על ריגושים קטנים גדולים, כמו שיחות יציאות בילויים הפתעות וכו'.....דברים שאני מייצרת לעצמי....... אגב, את כותבת מפון? או ממחשב?

איטצ מי

New member
אוקייי

סליחה שההודעה שלי חרגה קצת..או לא היתה קשורה. בקשר לשאלתך אני כותבת מפון..סתם כי התרגלתי להעביר תזמן כשאני מרדימה תילד :)

למעלה