סער , שאלה .

בועז90

New member
סער , שאלה .

היי , תספר לנו בידיוק מה קרה ב2000 כשנואל עזב את הלהקה באמצע טור וGAM עקב כך תפס את מקומו כליד גיטרה (תפקיד שמילא בצורה נפלאה יש לציין). אז בוא ותפרט על מה הם בידיוק רבו וכמה זמן זה נמשך כך? כמה הופעות היו ללא נואל? נשמח לחפירה ... תודה..

sok777

New member
בועז, תשובה.

היו מריבות בין נואל לליאם , במיוחד כשהיו שיכורים בפאבים בלילה לפני הופעות. ליאם העליב את אשתו של נואל דאז, מג מת'יוס , לא בדיוק יודע מה.. לדעתי דיבר על הנישואין שלהם ונואל עד כמה שזכור לי (לא בטוח) הכה את אחיו ואמר שהוא פורש מלעשות טור מחוץ לאנגליה. בסופו של דבר אחרי מספר הופעות הוא חזר להופעות באירלנד ובאנגליה (וומבלי). כמה הופעות היו ללא נואל? לדעתי 2-3... אבל לא כתוב באינטרנט. אגב, גאם ונואל בניגוד לבונהד ונואל, מתחלקים ביניהם בתפקיד הגיטרה המובילה. ניתן לראות בהופעות , למשל, כי גאם עושה את הגיטרה המובילה בשירים חשובים כמו מורנינג גלורי וכד'. נואל נשאר עם הקלאסיקות (ליב פורבר וכד').

בועז90

New member
אחלה..

אני יוסיף , ברשותך כמובן .,. בקליפ (הנהדר יש לציין ) GO LET IT OUT גאם מוצג לראשונה בלהקה ובנוסף הוא מנגן בגיטרה המובילה. כך שאפשר להבין שזהו מעיין רמז על הבאות ועל השינוי בחלוקת תפקידי הסולו באותם זמנים.

sok777

New member
אני חולק עליך פה,

גאם מנגן על הגיטרה המובילה שם מהסיבה הפשוטה שאנדי עדיין לא היה חלק מהלהקה אז ולכן נואל עלה על הבס.

בועז90

New member
לא יודע

יכול להיות . אבל אני מאמין שגם אם אנדי היה אז גאם היה מבצע זאת . מה שגם , גאם מגנן את השיר בליד גיטר גם בהופעות. אבל אם אתה אומר, אז מי אני שיחלוק עלייך בנושאים אלו..

למעלה