ניסיתי לשלוח לך קישור, לא הצליח
מדיה אהובה, את הרסנית! את כל כך מבינה על מה אני מדברת, האומנם מעולם לא בגדתי בבעלי פיזית, אולי גם את עוד לא ואולי כבר כן הלכת. מעולם לא עברתי את גבולות המסך האידיוטי הזה, אבל בפה מלא אני אומרת, האינטרנט לא הטיב עם רוב הנשים הנשואות, האינטרנט נתן פתח מתוך הבית, הצרה הזו באה עד אלינו ואנחנו נותנות לה יד , מדיה אהובה את הרסנית. אנחנו מחפשות לנו בכאילו להעביר זמן עקר, ואופס פתאום בא אחד, כזה קוצ´י מוצ´י, הוא מתאר לנו את הפרחים ההם בגן עדן, גן של ורדים, איזה פלא אין בגן הזה קוצים, כמה שהוא רך, אמממ.. כמה שהוא רומנטי, איך שהוא חודר ונוגע בנימי הנשמה, איך הגוף רוטט ומשתוקק אליו, רק המחשבה עליו, על הדמיוני המיוחד הזה, את מציירת אותו כמו שאת בוחרת לצייר ,הוא שולח לך תאור דק, ואת מפזרת אותו כלבבך והדימיון מתפרע לך, אין אין יותר יפה ממנו, אין יותר מגרה ממנו, את מתה לנשנש אותו בכייף, את חולמת לטרוף אותו בתאווה, את בורחת לעולם הפנטזיה מוטרפת להשכיב אותו בין חמוקייך, לאהוב אותו בטרוף החושים, להסעיר אותו, להראות לו את הכוכבים, ואת כמו חמאה מומסת, בוא ממי רק תטעם אותי, בוא תקרע לי ת´צורה, אני רק בשבילך, נולדתי רק לך נשמה!! כשהלילה בא דממה שתיקה רק המחשבה המטריפה ללכת לאיבוד בזרועותיו, להתערסל בתוך גופו החם, לבוא אליו כמו רוח בסערה לטעום מדבש גופו בתאווה, לגעת ללטף ללקק אותו להיסחף אליך בלהט, אוחח להתמזג בגופו בתשוקה, אני רוצה לשבת עליו, אני רוצה להתנגן גוף בגוף כמו צליל כמו תו לרקוד לו, בוא נגנוב מהפרי האסור, רק טיפ טיפה של זמן אוח אני משתוקקת אליו, אתה הפנטזיה שלי, אני יודעת בתוכי אתה רק אתה, חלום רטוב שלי.. זה הממוש שבא לי לשבור הכל לרוץ אליו, ולחצות גבולות. את בוחרת לחצות או לא לחצות את המסך המצוקמק הזה, הרגש לא מבין שפות, בעצם אין לו הצבת גבולות, כי רגש זה סוג כזה של חומר שיוצא מתוך הלב, חומר מלא ריחוף של פרפרים, הבטן מחוללת תהפוכות , איזו הרגשה אלוהית, את מרגישה הכי הכי בפסגה, כל כולך אליו, את הפרח שלו והוא הצוף, הנה התאהבת, חומד התאהבת בגבר שיודע לתת רק דבר אחד, סקס סקס סקס סקס, את הכי סקסית בעולם, את הכי הכי מתוקה מכולן ,אוחחחח הוא ממסטל לך את הראש ,את שוכחת מהעולם, את שוכחת את כולם,הילדים שלך מכירים את הגב שלך, אמא עם פרצוף תקוע במסך,האוכל בבית מהיר,או שליח גואל אותך בארוחת ג´אנק פוד לגוזלים, הכביסה מתערמת,הבית על גלגלים,את עיפה מלילות קסומים.את רוצה רק אותו,כי אין אין עליו הוא התותח שלך. יקירתי, נשאת לבעלך פעם לפני מספר שנים, הזוגיות הפכה לשגרה, לידות, הגוף השתנה, חוזרים יום יום לאותה קופסה, משכנתא, חשמל עיריה ובלה בלה מלאן הוצאות ועצבים, שעושים את הביחד לשעמום,,, ואז בא הבן **** זה שמחכה עם החכה רק לצוד אותך נשואה מיואשת, ואת נמשכת לתוך עולם שנראה ורוד נראה מטריף, וואוו כל החושים זורמים אליו, מתחשק לך לשבור את הזכוכית במסך ולרוץ לקראתו ,לזיין אותו באמצע כביש מספר 1 באמצע הכביש המהיר, ללקק אותו למצוץ אותו לאהוב אותו עד שיכרון חושים ,להגשים את החלום הקסום שהמדיה שלחה לך, אוחח מתנה משמים...תראי מה זה הוא לא אומר לי ששמנתי, הוא אפילו אומר שהוא מת עלי מלאה, הוא אוהב אצלי כל קימור כל גשר, כל שקע, הוא חולם ללקק את כולי ,איזה ממי אתה וירטואלי שלי…פתאום את מתרחקת מהאמת שלך, והאיש שלך כבר לא מרגש אותך, את מתחמקת ממנו ,את מתעלמת ממנו, לא בא לך שיגע בך בכלל, כואב לך הראש,יש לך מגרנה, את פתאום דואגת לדודה החולה שאת בעצם בקושי זוכרת, את עצבנית סתם מחפשת סיבה, וכשלא הצלחת לחמוק, את שוכבת איתו בבאסה, ומדמינת את הממוש מעליך, את משכנעת את עצמך שזה לא אישך, זה המאהב הוירטואלי שלך, אופס זה בעלך ,את ממהרת לזייף אורגזמה כשאת מגלה שזה אישך, אויש זה לא אהובך,בא לך לצעוק,בא לך כבר למהר לברוח, רק שיתקלף כמה שיותר מהר מעליך. בואנה ילדה, תתעוררי, כולם אבל כולם אותו הטעם, והכי טעים והכי נכון זה האיש ההוא שראשו מונח על הכרית בלילות שלך, האיש שקידש והבטיח לך חיים, האיש שהבאת איתו חיים חדשים, ילדים מקסימים, ובית וגג אדום, ואפילו פרחים בגינה, כן יש גם קוצים באמת שלך ,התעוררי ילדה בבית שלך נמצאת האהבה האמיתית, תעיפי את התעתוע, זה סתם צעצוע בארגז החול, זה הבלבול עם הבולבול ,בין האמת והשקר שיצרת לך בחלום. הוא לא מאהב, הוא זיון חולף ,הוא רק חומד את גופך, הוא לא יתן לך דבר, רק כאב לב, רק מצפון מלא חרטה... עוד לא מאוחר ילדה, לכי כמו אישה אמיתית שטפי את הפנים ,נסי לנקות מעליך את הרפש שהוא השאיר לך בראש, תני ללב נחת לפני שרכבת החיים תמהר על פסים אחרים, רוצי מהר לפני שתחמיצי את הרכבת האמיתית היא תכף נוסעת היא תכף בורחת לך, לכי אל אישך הוא הוא האדם הכי נכון לתת לו אהבה ותשוקה ממעמקי הגוף הלב והנשמה...הוא אפילו חתיך יותר, הבעל שלך...כן זה שרוצה אותך מחסד נעוריך עד אחרית ימייך, הוא רק הוא הדבר האמיתי שלך...רוצי טוסי אל אישך תשוקתך... לקוח מפורום, "אינטימיות - תמיכה" כתבה - טאKילה