סערו´ש יקירי........

סערו´ש יקירי........

דקה שלמה חלפה דקה מדהימה עברה וכשאני מביטה בך בשירשורך מילה מילה פסיק פסיק אני לא מצטערת על כל רגע נהפוכו אני מנציחה כל רגע כל רגש כל תחושה כי איתך כל רגע זה חלום איתך כל דה זו משאלה רק רציתי להגיד לך סערו´ש שאתה הוא האיש של חיי וכל מה שהיה לי לפנייך לא מגיע לקרסולייך אתה העתיד שלי אתה הניצחיות שלי אתה האיש של חיי אוהבת אותך שלך ורק שלך שיר.

מעניין מה בעלך היה אומר על זה?

ושב נכנסים לבור עמוק מאוד,מי הפגיעה הבאה? מי יקבל את המכתב הבא? מי יאיים עליך את לא חוששת שיר? תחשבי על זה!

שייכת

New member
חשבון נפש יקר.

הפרנויות לא יביאו אף אחד לשום מקום. כל מי ששכל בקודקודו ובינה בראשו יודע ומבין שזה משחק ותו לא. אתה יכול להעיב על השימחה ולהמשיך לפזר עננים של פחד בתקווה שיורידו גשם של חרדה. לידיעתך, הבור העמוק שאנחנו נכנסים אליו, אם בכלל, זה אותו הבור שאנו חפרנו לעצמנו. ואם אתה רומז ולו ברמז קל שמשחק כזה הוא אותו בור מהולל, קרא את כללי המשחק שנית. ובכלל, אם אינך רוצה להשתתף בשמחה, לפחות אל תקלקל אותה. בברכת יום טוב, שייכת.

גיוRא

New member
חשבון נפש קראת לעצמך...?

מהו חשבון אתה יודע? החשבון..שלה ..עם בעלה..ורק איתו.. ולמה צריך ביכלל לעניין אותך... היא פה..תהנה ממה שיש.. ואם אתה לא נהנה..אופטי ישמח לשחרר לך ת´אזיקים... בעלה מעניין אותך? יצאת מהארון איש? אני למשל מת לקבל מכתבים..{הבת שלי אוספת בולים} והנה אישתי פה... רוצה לשאול אותה..מה יש לה להגיד..?

באמת רציתי לשאול את אישתך...

איך היא מרשה לך להיות פה.... אבל כבר שאלו אותה את השאלה הזאת. ד"ש.

sahr12

New member
אהוו מארד אלור.....חחחחח

כשאת לוחשת באוזניי את מילותייך כל מיתרי ליבי נמתחים...רוצים אלייך.. כשפתייך בשפתיי נוגעות,פוסקות לנשוב הרוחות... רוצה אותך ,מתאווה לרגעים מחסדייך... להפוך אהבה ממילים לנגיעות... לצייר אותיות לאורך גופך...ובין קימורי רגלייך.. (אני אוליי לא משקיען,ואיברי לא נרגש..חחחחחחחח) אבל איתך...לא משנה לי...העיקר שאני חש... תאהבי אותי... קחי נשימה הישר מפי.. חבקי אותי.. תהיי הצל שצועד איתי...

sahr12

New member
חחחחחחחח מאנייקית...

אני אעבוד על זה בחדר כושר...חחחחחחחחחח

סער שלי.... אותך רוצה.......

אותך רוצה בתוך ליבי
אותך רוצה בתוך נשמתי אותך רוצה לעולמי עולמים אותך רוצה ללא מעצורים
אותך רוצה........

sahr12

New member
שתיתי מרק עם ק"ג שקדים..

וכל כף שלגמתי חשבתי רק עלייך... דימיינתי את פנייך היפות..בתור כף.. העברתי את לשוני השוקקת..לכל אורכה... ושששששששלללללללוווווווופפפפפפ....לגמתי אותך... היית טעימה לי...היית נעימה לי...

אני יושבת וחושבת........

אני יושבת וחושבת עלייך ועלי יושבת וחושבת על עלינו יחד חושבת על החיבוק
חושבת על הנשיקה
חושבת על עור גופך וחושבת על מבט פנייך אוהבת לחשוב שאתה שלי ואוהבת לחשוב שאני שלך......

למעלה